🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 877
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
  • Sunshine state
Ами и на мен ми хареса как се справи с изключение на страчиателата и пестото върху разядката, всичко друго беше супер. Сама си ги направи според мен, тя може да готви. 🤷🏼♀
Прекали с приказването и лиготиите, но за готвене, готви и ги посрещна добре.
Докторът ми е най-приятен от цялата компания. 👌🏻

# 436
  • Враца
И аз гледам заради доктора. Бохем човек, чревоугодник, симпатяга.

Бонка е неприятна за гледане.
Онази от вчера, едно цяло изречение не можа да върже, А, като започне да говори, хем нищо не казва, хем не престава. И с едни паузи между всяка дума .. Пък готвенето и - като говоренето, можеше този епизод изобщо да ни го спестят и да пуснат нещо друго.
Спортната журналистка и момчето са като невидими. Най-добре да се сгодят, добрички са и симпатични. Simple Smile

# 437
И аз гледам заради доктора. Бохем човек, чревоугодник, симпатяга.

Бонка е неприятна за гледане.
Онази от вчера, едно цяло изречение не можа да върже, А, като започне да говори, хем нищо не казва, хем не престава. И с едни паузи между всяка дума .. Пък готвенето и - като говоренето, можеше този епизод изобщо да ни го спестят и да пуснат нещо друго.
Спортната журналистка и момчето са като невидими. Най-добре да се сгодят, добрички са и симпатични. Simple Smile
1към 1 с моето мнение, нямам какво да добавя.
Гледам заради доктора, щото е супер готин.

# 438
  • София
Конвектомата спопед мен си е доста скъпа професионална машина и може пък при нея да не се смесват ароматите. Гледал съм и в МШ, че го използват за различни ястия едновременно.

# 439
  • софия
И аз гледам заради д-р Ненков, но скоро мисля да направя сармите на Бони. Държанието ѝ е типично за етноса, обаче сготви много хубаво.

# 440
чак много хубаво не бих казала, че сготви, но беше прилично. дано менюто не е направено наистина от уж професионалисти, че не беше много добре. имаше добри идеи, но кофти изпълнение.
аз пък мисля, че за годините си изглежда отвратително - в лицето е тотал щета и дори не искам да си представям как изглежда без грим. имам чувството, че лицето ѝ се разпада. даже ММ се потресе.
госпожа бюти също изглежда покъртително зле според мен, не знам на колко години е. голяма скумрия.
бони - да, циганска работа. и прекалено си е повярвала, но пък това ѝ усещане съм сигурна, че добре се подхранва от масите на масите.
и мен само докторът ме кефи. много тъпо са го набили в тази компания.

# 441
Бони ми дойде твърде шумна. Иначе й личи, че може да готви, тя май и друг път е участвала в Черешката. Менюто ми хареса.

# 442
  • София
Бони се справи добре. Беше по-приятна, отколкото предния ден. Изглежда добре за жена на 50 години.

# 443
Бонка изглежда ужасно за възрастта си. Какви петдесет годишни свежарки има, Бона само може да си мечтае.
Иначе, мисля, че може да готви, макар и според мен това и меню да беше спретнато от други. Сармите и изглеждаха много добре(само тая гъша мас малко ми дойде в повече), а и явно са били доста вкусни, щото Доктора саде не припадна от кеф като ги опита, а и десерта и той май беше доста хубав, че и по него гостите припадаха.
Аз от няколко години вече правя сармите с кълцан врат, праз, червен и черен пипер, символично количество ориз и малко чубрица, добавям и малко накълцан бекон, ммм, стават невероятни. Откак ползвам кълцано месо, забравих сармите с кайма, просто нищо общо едните с другите.

Иначе за Бонка - хубава работа, ама циганска, всичко добре и кат метна чалготиите, оооффф... сичко отиде на майната си.
Инак двамата младички - сина на Баровеца и русичкото момиченце, са ми приятни, възпитани, умерени, ненатрапчиви.
Козметичката е тотал щета.
Сал един д-р Ненков спасява седмицата. Страшен образ е той.

# 444
И аз миналата зима открих сармите с кълцано месо и малко сланинка Grinning
Но ще пробвам и с бекон.

# 445
На мен ми мелят в месарницата на едро когато кажа, че е за сарми, но там собственикът си работи и гледа да угоди на всичко. Доядоха ми се сега, а киселото ми зеле има още малко докато стане.
Бонка ми е много шумна и не изглежда добре за възрастта си, някак е захабена.

# 446
Аз си кълцам месото сама, с ножа, защото предпочитам да има и по едра мръвчица, да се усеща месцето. Wink
Правя и със смлян джолан(него ми го мелят на машина), пак стават вкусни сармите, но с кълцаното месо са ми фаворит.

# 447
И аз от години купувам парче месо и ми го мелят. У нас никой не може да яде купешка кайма... Да точният израз за Бонка е захабена, направена до последния косъм, но стои овехтяло.

# 448
  • софия
Правила съм "сарми" с по-едри парчета месо без ориз. Киселото зеле чудно омеква месото, става като мозък. В снощната рецепта ми хареса, че има и телешко, а скоро открих хубави пушени ребра и си представям да ги ползвам.
Джасте,
Скрит текст:
дай рецептата. Не видях кога сложи ориза. Мога да предположа, но ще ми е по-сигурно да прочета, все пак.

Вчера направихме "пюрето" по рецептата на д-р Ненков. Хубаво е, но вкъщи топ гарнитура картофи си остават друсаните картофи с масло, които прави Тони Димитрова в някой от предходните сезони.

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 11:10 от zvаnchе

# 449
Аз не мога да кажа Бона добре ли е, зле ли е спрямо възрастта си. Толкоз грим, братче, че е трудно да се прецени Grinning
Иначе видимото - скули, устни - хич не изглеждат добре.

В тяло е супер.

Общи условия

Активация на акаунт