🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 875
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
Да и имам самочувствието на тази жена. С какво толкова е известна, че предупреждавала детето си да не казва чия дъщеря е? Аз съм на 51 години и нямам корекции по лицето и пак изглеждам по-млада от нея. Обезобразена е. Изобщо този стил, който се наложи в последните години се тези изкуствени мигли, джуки, цици и т.н. кой го харесва? И според мен не може да пее. Естествено прескочих нейното грачене.
Всичко и сготвиха на нея. Порцийките бяха за пред камерата. Иначе всичко бих хапнала, но не е нейно дело. Горкият доктор, не е на мястото си. Иначе русото момиче и младият мъж са ок според мен - не се натрапват, нямат претенции. Другата жена.... няма какво да кажа.

# 451
И аз съм на мнение, че не беше дело на Бони предложеното, ако и да може да готви.

ПП У нас пък се ядат само постни сарми, пълнени чушки и др. подобни. Понякога слагам само парченце сланина, което може да се отдели, който не го иска.Simple Smile

Цитат
... но вкъщи топ гарнитура картофи си остават друсаните картофи с масло, които прави Тони Димитрова в някой от предходните сезони.
И у нас сме фенове на тази рецепта - картофите на Тони.

# 452
И аз мисля, че направи показно за пред камерите, а останалите порции бяха подготвени в ресторанта.
Не разбрах, нещо каза, че сама си е приготвила овчето сирене, а то едно такова с купешки вид 😉, нищо де.

За визията хич не се учудвам. Не е все едно да водиш години наред нощен живот, да не си доспиваш, цигарен дим, може и нещо друго.
Няма как... Освен това си има наложен еднотипен вид в бранша ( различен от естествено излъчване) и всичко живо се дялка, пили, бадамосва, за да го уподоби.

Беше много превъзбудена. Преди готвенето се разхождаше в градинката на НДК, а каза, че е в Южен парк 🙂

# 453
И косата ѝ ми харесва!

# 454
Бони,не се знае как изглежда за възрастта си.Прекалено пипана е.
Иначе,преди гледах една поредица на TLC,за циганите и там все казвала,че е въпрос на чест циганка да готви и чисти.Така,че смятам,че може да готви.

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 11:47 от red soul

# 455
Може да готви Бонка.
Участваше в пак Черешката преди години от дома ѝ.
Имам спомен, че всичко беше в бяло и черно  само стаята на дъщеря ѝ - розова.
И тогава същия репертоар.
За раждането ѝ, за дъщеря ѝ.
Може да добър човек, но трудно я издържам.
И Софка е от тоя етнос, но не ме дразни.
За менюто сте казали вече, в ресторанта ѝ сготвиха, а тя ходи из градинките.
Ами опитите за аборт на майка са дали отражение,   прости ми Господи.
И циганския номер с намаляне на оценките на останалите.
То не, че и други не са го правили, ама нейсе.
Никак не го съжалявам доктора, той вече не е доктор, а медийна звезда, та едва ли са го накарали насила да участва.

# 456
това са екстеншъни (май)

# 457
И аз съм на мнение, че не беше дело на Бони предложеното, ако и да може да готви.

ПП У нас пък се ядат само постни сарми, пълнени чушки и др. подобни. Понякога слагам само парченце сланина, което може да се отдели, който не го иска.Simple Smile

Цитат
... но вкъщи топ гарнитура картофи си остават друсаните картофи с масло, които прави Тони Димитрова в някой от предходните сезони.
И у нас сме фенове на тази рецепта - картофите на Тони.
Може ли тази рецепта да сподели някой на лични … явно съм пропуснала участието на Тони ?!

# 458
  • софия
Как готви тази жена!
Пак прегледах епизода и ще направя питката.
И Кристина Милева готви хубава вечеря.

# 459
Много злобичка се изля върху жената. Аз предлагам тези, които твърдят че са по красиви от Бонка, да си покажат по една смимка - косата, тялото и лицето, като доказателство.
То и аз мога да ви кажа, че съм по красива от Жизел Бюншен примерно Joy

# 460
Бонка не е Жизел обаче и никак не е хубава.

# 461
Бонка не е Жизел обаче и никак не е хубава.
Нито и която и да е от пишещите тук е Жизел.

Но Бони поне може да готви, показа го, не разбирам тази злоба към нея. Че е циганка ли, или че има пари за цялостен тунинг...защо на някои им бърка в червата, не разбирам.

# 462
Няма злоба, на никой тук не и пука за нея, но явно на теб - да. Ние си коментираме.

# 463
Бонка предизвика тази реакция с цялостното си поведение. Намали оценката първата вечер, защото нямало самардала. Еми няма! Никой не е длъжен да й гадае любимите подправки. И в моята кухня няма самардала. Втората вечер критикува безпощадно на масата. Оризът и бил преварен, бля, бля, бля! Даде оценка, която рядко се дава във формата. Вероятно може да готви, но остави място за съмнение. Не готви в дома си, а в заведение с професионални уреди. Всичко това, съчетано с ниските оценки, които даде, говори за амбиция да се докаже на всяка цена и със всякакви методи. За мен е загадка защо участниците в Черешката толкова драпат за тоя плакет, но явно кипят страсти около него. Та целият стремеж да се добере до плакета, дори и с леко нечестни похвати изобщо не я прави симпатична. Да не говорим, че не всеки е почитател на "творчеството" й. Бих написала какво мисля, но рискувам доживотен бан.

# 464
За мен е загадка защо участниците в Черешката толкова драпат за тоя плакет, но явно кипят страсти около него. Та целият стремеж да се добере до плакета, дори и с леко нечестни похвати изобщо не я прави симпатична. Да не говорим, че не всеки е почитател на "творчеството" й. Бих написала какво мисля, но рискувам доживотен бан.
Е, участниците са от този тип, че може би плакета е някакво върхово постижение за възможностите им /като тук не се включват само готварски такива/. С какво друго би могла да блесне тя, освен с чалгата и покрай печката....В Бонка дразни наглостта, високото самочувствие и стремежът да унижи другия, виж ме аз колко повече мога...! Ако отида на гости и оризът е преварен изобщо няма да ми хрумне да го коментирам на глас....да не говорим пък с такъв саркастичен тон.

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 15:19 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт