🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 868
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
@Амбър, реално и Гатьо е Пеньо Гатев. Ама “на галено” Гатьо. Не ти говорят нищо, защото не си гледала Игри на волята.

# 511
  • София
Аз, като гледала всички сезони на Игрите, мога да кажа, че точно тия петимата са ми доста неприятни.

# 512
Оряшкова и Мудева ...( защо махнаха повръщащото емоджи )

# 513
  • София
Аз ще пропусна гледането. Като чуя гласа на Мудева и настръхвам. Няма да я изтрая. Ще ви чета.

# 514
И аз като вас относно тях двете Grinning  ама пък Мастагарков и Гатьо ми радват душицата.

# 515
  • софия
Спрях да следя ИВ, когато Оряшкова и Мудева все още бяха в играта. Какво са направили? Особено Оряшкова.

# 516
Баровеца избухна с костюм. Много смело цветово решение. Joy

# 517
  • Sunshine state
И аз като вас относно тях двете Grinning  ама пък Мастагарков и Гатьо ми радват душицата.
И аз заради тях ще гледам. Мудева и Оряшкова.. Кой капацитет точно пък тях е избрал?? 😵

# 518
Цитат
Баровеца избухна с костюм. Много смело цветово решение. Joy
Модерна работа.Не мога да му се нагледам. Heart Eyes

# 519
Това"Нямам време да пазарувам/готвя" модерно ли е,че всичките с кеф си го казват.
Тази жена ме загуби още първите 5 мин Пак ще ви чета.

# 520
Холандез с белтъци???
Тази госпожа май май не влиза много в кухнята.

# 521
Аз сега започвам да гледам като минат рекламите.Не знам кой не пазарува,но това,че нямат никакво отношение към готвенето,както сме коментирали многократно тук,е много обидно за зрителите!Щом не могат,не искат да готвят да не участват.Как така по национална тв ще чупят стойки и ще се подхилкват?!Продуцентите толерират това поведение на известните участници.Срамота!

# 522
И тези гнусни ръкавици, с които пипа всичко....пилешкото, после тетрадката. Хаха, дЮксел било. Трагедия!!

# 523
Страшно са "професионални" като държат бъркалки и черпаци с гумените ръкавици.
Обаче позеленелите картофи само мен ли ме шокираха?

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 20:46 от KilliBilli

# 524
Ами много са красиви двамата млади и си отиват.
Ще се научат да готвят 😉.

Общи условия

Активация на акаунт