🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 859
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
"Руланде" със сос холандез на пюре 😂

# 526
Бонка как се направи на изненадана и развълнувана,когато Манчев я обяви за победител.....Не знаех,че и дъщеря и е участвала във формата и даже го е печелила.

# 527
Циганката си е циганка. Вари го, печи го, такова си е.

# 528
Много е неприятна Бони, простакеса отвсякъде. Сега си пускам Моника, защото ми е симпатична.

# 529
  • софия
Бонка как се направи на изненадана и развълнувана,когато Манчев я обяви за победител.....Не знаех,че и дъщеря и е участвала във формата и даже го е печелила.
Дъщеря ѝ беше малка. С нея беше и синът на Десислава. Имам спомен за възпитани и добри деца, стараеха се и добре се справиха.
Другите не ги помня. Май безДара Екимова също беше.

# 530
И синът на Къци, ако не бъркам.

# 531
  • Sofia
Синът на Йоана Захариева.

# 532
От тази вечер,  само роклята на Моника ми хареса.
Сладко и солено в едно ястие се сервира на гости които познаваш. Не всеки възприема такива комбинации, аз не мога.  Салатата ако беше без  сладко от буркан, можеше да е ОК. Козе сирене със микс зелени салати е много добра комбинация, но тя я окепази...
Крем супа от лук, ммм добре но по скоро ми подхожда за неделен обяд.
Пилето изглеждаше гадно на вид, може и да е било ядливо. За соса от пакетче, ще се въздържа от мнение...
Питката кой я омеси, не видях.
Десерта го изядоха, но за мен е много обикновен.

Девойчето с розовото облекло, което се опита да пее в началото на вечерта, зарадва доктора.Sweat Smile

# 533
Той доктора на всичко се радваше А,песента на Барбара Прави беше най-хубавото от вечерта,'ма сигурно,щото и на мен ми е любима.
Бони с циганските си номера се докога до наградата и забравих за тая седмица.Сега,следващата😊

# 534
И аз като вас относно тях двете Grinning  ама пък Мастагарков и Гатьо ми радват душицата.
И аз заради тях ще гледам. Мудева и Оряшкова.. Кой капацитет точно пък тях е избрал?? 😵
Тяхното участие категорично ще пропусна Sad

# 535
И аз заради тях ще гледам. Мудева и Оряшкова.. Кой капацитет точно пък тях е избрал?? 😵
То не опира и само до това кой капацитет ги е избрал, а и кои от тях са се съгласили да участват в Черешката. От 33 участници този сезон, едва ли и половината могат да готвят, пък от тях колко ще се съгласят да го правят пред камера, да пазаруват, да дават в детайли как приготвят всичко, а и да посрещат гости. Така че... браво, че са намерили 5 души, които са се съгласили.

# 536
Бонка точно с цигански номера мина.Хем и Манчев още първата вечер каза,че тя нарочно ще ощетява останалите участници.🙀 Накрая и връчи плакета.Тъпо.

# 537
Тя спечели, само защото дава ниски оценки на останалите. Миро даваше на всички х10.  На мен ми допадна спортната водеща от БНТ, и като поведение, и като готвене.  Сенто не е готвач, но личи, че е душа човек. С нищо не дразни. Докато Бони не спря да прави забележки на всички, да се натрапва, да се налага, да прекъсва, да се надвиква... Ужасна жена.

# 538
Домакинята снощи беше приятна и се постара. Вярно, не е от най-умелите готвачи, но беше важно желанието. Направи ми добро впечатление, че казва аз ще сложа, аз ще нарежа, ще изпека и т.н., не ще сложим, ще нарежем, ще изпечем... както говорят почти всички. Другото което е - как така все нямат време? Това много ме учудва при младото поколение - аз учех, работех, дете гледах, домакинство и пак имах време да напазарувам, да наготвя, да изчистя. Явно не ги разбирам тези неща. Младите ми се струват много изнежени. Бонка се показа такава, каквато е ... Според мен доктора трябваше да спечели, единствен той си наготви сам и ги покани вкъщи, но самардалата Smirk си оказа влияние No Mouth. Шегувам се разбира се, то беше ясно, че Боната ще спечели след като намаля оценките за глупости. За другата седмица - не знам нищо за тези участници, не съм гледала предаването, дано могат да готвят и да е интересно.

# 539
  • София
Няма честен цига*ин и това е поредното доказателство... Как с измами се печели.
1.Единствено тя не ги покани вкъщи.
2. Менюто й е било изготвено от друг, за приготовлението му също имам съмнения.
3.Нарочно занижаваше оценките на другите, за да изпъкне тя..
4.Бута се и си плаща, да ходи по такива кулинарни предавания и в Хелса беше, за да докаже, че е топ готвач, но аз грам не й вярвам.
Досадна, некоректна, с вид на траверс и на принципа " с нахалство към прогрес"

Общи условия

Активация на акаунт