🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 856
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
Помним я какви панаири и скандали вдигаше във ВИП Брадар. Нарочно предизвикваше хората, за да може като я обиди някой леко (тоест тя се почувства засегната), да го обвини в дискриминация. Тоест тя го извърташе така, че все едно я е обидил на расова основа, а всъщност нападките към нея са били само заради ужасното й поведение, арогантно, злобно и заядливо. Беше страхотна простотия. Видя се що за "човек" е. Много неприятна личност. И самочувствие до Луната. Покритие - нула.

# 541
А, чухте ли Манчо като и връчи плакета на Бонка, измърмори нещо под сурдинка от рода на: Ами, щом сте си я избрали. Нещо в тоя смисъл беше.

Последна редакция: сб, 09 дек 2023, 16:56 от Джаста Праста

# 542
  • София
И на него не му е лесно. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 543
  • софия
Подсетена от сина на Баровеца, направих баския чийзкейк. Прави се изключително лесно и бързо. В момента мъжът ми, който не обича сладко, е взел чинията и изравнява, изравнява... Бях забравила колко е вкусен.

# 544
Звънче, дай рецепта, моля.

# 545
  • София

То не опира и само до това кой капацитет ги е избрал, а и кои от тях са се съгласили да участват в Черешката. От 33 участници този сезон, едва ли и половината могат да готвят, пък от тях колко ще се съгласят да го правят пред камера, да пазаруват, да дават в детайли как приготвят всичко, а и да посрещат гости. Така че... браво, че са намерили 5 души, които са се съгласили.
Преди сезона всеки участник подписва договор. Включен е и срок, в койтда се явява и  да бъде на разположение на други предавания и формати. Има и участия в афтърпартита, ходене по събития,  отразени от тв. Заплаща се, но сумите не са големи.
Подобно е и с артистите от бг. сериалите . От кастинг агенцията ги вързват с договор. Пак следва горното.
Не, че все един и същи се бутат,  няма как да вземат други. И между агентите има колегиални отношения, не си крадат "робите".

# 546
  • софия
Звънче, дай рецепта, моля.
Баски чийзкейк Сан Себастиан. Има безброй рецепти в нета. Правила съм по тази с малка модификация (рикота вместо крема сирене).
Скрит текст:

Днешното изравняване 😂
Скрит текст:
Формата ми е малко голяма (около 26 см). Ако е в по-малка, ще бъде по-висок.

4 яйца
200 г сметана
500-600 г сирене тип Крема (за мазане)
200 г захар
1 супена лъжица бяло нишесте (неоцветено)
Ванилия и сок от лимон - не са задължителни, но с тях е по-ароматна тортата.
Сместа се бърка или на ръка или с миксер, целта е да стане еднородна смес без бучки.
*Количествата на продуктите варират в различните рецепти.

Пече се на 210 градуса на горен и долен реотан 30-35 мин. Оставя се да изстине 6 ч.
Хартията за печене, която се слага преди да се изсипе сместа, се мокри с вода, за да омекне и да можеш да я сложиш на дъното и стените на формата.

# 547
Благодаря! Не ме бива със сладките неща, но това не звучи трудно.

# 548
  • софия
Супер лесно е. И аз не обичам да правя сладки неща.

# 549
Снощната домакиня много ми хареса. Да, вярно имаше пропуски но все пак е младо момиче. Много фина, естествена...Браво! Бонка взе плакета нечестно!

# 550
Да, и на мен ми хареса. Направила си е труда да поиска рецепти и продукти. Сготви си сама колкото може. Сал трюфела и беше в повече, в много повече, но пък беше красива и мила и покани още едно красиво и нежно пеещо на френски  същество. А, и имаше и още една изненада с едно мило момиченце. Изобщо, хареса ми всичко.

# 551
  • Буркина Фасо
Да, и на мен ми хареса. Направила си е труда да поиска рецепти и продукти. Сготви си сама колкото може.
то пък един труд ..... всичко от ресторанта на Манчев. полуприготвено и пакетирано в кашона.
що не дадоха какво е съдържанието му ?

# 552
Снощната домакиня въобще не ми хареса, как гнусно пипаше храната с тези уж хигиенични ръкавици ...отврат. нямаше си и понятие от готвене, дори не напазарува сама. Но! Поне не беше супер неприятно нагло парче.

# 553
Айде, айде, кви сме ги видели в тая Черешка, снощната домакиня цвете беше.

# 554
  • Буркина Фасо
като домакиня - да. ставаше. Smiley
като готвач ....

Общи условия

Активация на акаунт