🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 871
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
Не е грозна Бонка,но тя просто си прилича малко на мъж и се държи като такъв.От онези досадните дето се хилят с пълно гърло,потупват те постоянно и ръкомахат неистово.JoyКакво да правиш натура и манталитет.
Дечкото е възпитано момче,но дотам.Такива с 'нам си колко дейности и интереси не ми се виждат добри или известни в нито едно.Баща му си е народен човек.
За чийза ако беше дал рецепта щях да го направя.

# 496
Явно е певец, защото каза, че има участия. А през останалото време пътувал и имал травъл влог.

# 497
Симпатично е момчето на Бароврца. И макар, че едва ли готви сам, едва ли. Заради момичетата от 144 то заслужаваше по восоки оценки.

# 498
Аз пък се чудя какво толкова се превъзнасяте по Ненков. Дебелашки и плоски майтапи. Типичен Ганьо.

Не е много по-различен от Бонка, която също като Ивана се има за певицата на народа. Ама за това самочувствие на чалгаджийките не са виновни те, а който ги слуша и ходи по неземните им участия, пък и плаща за тях на всичкото отгоре. Не е луд който яде баницата...

Бонка обаче може да готви, не мога да си кривя душата. И аз си спомням предишно нейно участие.

# 499
Днешният домакин голямо лекенце ще излезе май....поколение,което плаче за казармите ...

Аз пък ще ти кажа, че " казармата" не изгражда характер, а произвежда комплексар. Що за ням провокатор си тука, дошъл да се правиш на голямото добрутро като предлагаш теории, които грам резон няма в тях.

# 500
Само да попитам,снощи имаше ли самаралда?

# 501
  • софия
Имаше самардала. Как?! Специално му беше показана на д-р Ненков.

...
За чийза ако беше дал рецепта щях да го направя.
Баски чийзкейк Сан Себастиан. Има безброй рецепти в нета. Правила съм по тази с малка модификация (рикота вместо крема сирене).
Скрит текст:

# 502
О, Звънченце благодаря. Аз пък реших, че тоз младеж е откривателя. Joy Ще го потърся, чудесно изглежда твоят.

# 503
Аз не вярвам тоз младеж да е направил чийзкейк, въпреки, че му симпатизирам.

# 504
  • Буркина Фасо
той си каза че не го е правил.

# 505
О, пропуснала съм

# 506
Младежът, въпреки, че не сготви сам ми стана симпатичен. Постара се, доколкото му стигаха възможностите. Приятен е, забавен и ненатрапчив.
Очаквам утре да видя симпатичната девойка какво ще сготви.
Искрено съжалявам, че в компанията се натрапва Бонка, а не доктора. Искаше ми се повече него да чувам, но уви.

# 507
На мен ми допадна като държане този млад мъж - личи си възпитанието. За баща му нищо не знаех, освен името и онази песен, а то се оказа, че човекът и с друго се занимавал. Хареса ми изненадата, само розовият костюм ме втрещи. Домакинът явно си печели достатъчно и си позволява добър стандарт на живот. Ами нека, щом може. Хареса ми, че е подреден, чистофайник /Монк/ и искрен. Знаем за много други, които не си признаха, че друг е приготвил вместо тях. Сега остава загадка защо участва в кулинарно предаване щом не може да готви, но явно е заради рекламата. Тази козметичка /как да я нарека иначе/ две думи не може да каже на кръст. Доколкото схванах Бонка ходи при нея. А за простотията на Бонка няма какво повече да пишем, тя е ясна. Младото русо момиче май си хареса домакина снощи. Оф, така и не им запомних имената.

# 508
Другата седмица участници от последния сезон на Игри на волята ще гледаме: победителя Рълев, Мастагарков, Гатьо, Оряшкова и Мудева
https://www.vesti.bg/lyubopitno/ekstremniiat-duh-na-igri-na-voli … a-tortata-6185866

# 509
Божкей,какви фамилии.JoyПък и никой нищо не ми говори.

Общи условия

Активация на акаунт