🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 874
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
Бони като стартира с разходката, пускането по пързалката, пък приказки на пазара, че с продавачката на вестници и има ли "клюки" в пресата за нея... Толкова се е вживяла да е народна, свежа и готина, а изглежда инфантилно нелепа, точно срам ме хвана да я гледам как се прави на интересна. Менюто е новото мързеливо готвене за по телевизията: салата, сарми и печен плод - дюля. Нищо сложно, нищо ново или неготвено. Не видях питката кога омеси, че се разхождах по каналите. Стори ми се фалшиво пееща.

# 466
Отдавна не бях гледала черешката. Пуснах само заради Ненков, но се оказа, че ми харесва цялата компания тази седмица.

# 467
Не виждам злоба, виждам коментари за цялостно впечатление, което оставя.
Визията е елемент от цялостното впечатление.
Няма лошо да гледаме с различно око. Обикновено в живота е така, че на едни им харесва едно, на друг друго. Даже е абсурдно да го пиша и да се обясняваме...

# 468
Аз също съм много далеч от професионалното и творчество, но мисля че е много елементарно да бъде обиждана с изрази като "грозна".  Пишещия го сигурно е много красив.

За другите конструктивни критики, до някъде съм съгласна.

# 469
Не знам кой е писал, че е грозна, но тя не е, защото това не е тя, по лошо е, на нейно място е маската на някакво плашещо окото нещо. Аз не я познах в началото и питам Джастев таз коя е, а той - мъ къ, бе, Бонка, не я ли позна. Joy Аз - бе, как Бонка, объркал си се, щото сите са еднакви, той - не съм, не съм, тъй казаха. Joy
И не е нужно да си красив, за да коментираш. Нали имаш очи, виждаш, споделяш. Вярно, че това е субективен критерий, но тя по спомен Бонка не беше лоша на визия, сега просто не е тя и мога да си я коментирам тази непозната персона дето се представя за Бонка колкото си искам. Аз не коментирам Бонка, а маската, която е надянала и която хич не и ходи.
Пп Лъки, коя е Жизел Бюншен.

Пп Звънче, за рецептата на Бони за сармите ли питаш. Аз не видях цялото им приготовление или съм, но съм се разсеяла. Помня, че задушаваше наситно нарязан праз, май и месото и предполагам е метнала в тигана и ориза.
Пп Аз не задушавам плънката за месните сарми предварително. За постните, да.

# 470
Не съм Лъки,ама явно сме от едно поколение😆
Златната декада на супермоделите!

# 471
Извинете за лошото произношение.Joy
Така е като не взе фамилията на Том Брейди.

Жизел е красива и богата бивша моделка. Heart

# 472
Ред, Лъки, знам я Бюндхен, БюнШен не знаех коя е. Викам може да е нова звезда. Grinning Ясно, грешка в произношението.

# 473
И аз съм далеч от творчеството на Бони, но не това е проблемът, извинявам се, но се държеше просташко и циганско in a bad way. Какво им заразправя, че са си били вече приятели, дрън дрън и тези оркестри са ми долнопробни, от 90те, никаква душа не ми отварят.
Менюто не ми хареса може би заради поведението на Бини.

# 474
След "вие сте ми приятели, обичам ви сички", следва прегръдка и "ти мен уважаваш ли ме??". Пиянски му работи. Joy Когато алкохола говори, бутилката вече е замлъкнала(демек празна е) . Sunglasses

# 475
Чудя, ви се, длъжни ли сте да отговаряте на провокацията.
Аз, не.!!!
Толкова постове оправдание, ма красива ли е  Бонка или не съвсем. Ми щом се харесва..

# 476
На мен ми е кеф. Запълвам дефицити. Joy Wink Sunglasses
Не, бе, просто ми е кеф лаф да става, инак темите ще замрат.

# 477
Днешният домакин голямо лекенце ще излезе май....поколение,което плаче за казармите ...

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 20:45 от FBID100001745220325

# 478
  • софия
Днешният домакин ми изглежда възпитан мъж.

# 479
Днешният домакин ми изглежда възпитан мъж.
и аз мисля, че е възпитан и, да не може да готви.

Общи условия

Активация на акаунт