🍒Черешката на тортата 🍒

• 52 370
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
  • софия
Да, няма никаква нужда бисквитите да се топят в мляко. Взимат си мокро от крема.
На тиква и ябълки не слагам вода за задушаване. Трябва им малко и се задушават в собствения си сок.
Тъй като тази торта е една от възможно най-лесните, правила съм крема в различни вариации - заменяла съм Филаделфията с маскарпоне, с цедено кисело мляко. Все пак, добре е първоначално да се направи по оригиналната рецепта, за да се разбере вкуса и после, според лични предпочитания, могат да се правят модификации.

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 20:14 от zvаnchе

# 646
Тестото не му се получи особено ...

# 647
След като намаза всяка “кора” с масло как ги нагъна … не се видя ?!

# 648
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Мастагарков какъв е бонбон, с усмивка и интерес го гледам как готви.
Чакам си питката му, наистина той ще вземе да си я направи, браво на него Hands Clap.
Харесва ми колко спокойно обяснява и си е уверен в рецептите. Не ме интересува
дали ги е зубрил, дали мисли за имидж и т.н., на мен ми е интересно да го гледам как готви.
Харесаха ми и разядките и питката.

# 649
Удоволствие за окото (а сигурна съм и за вкуса) е Мастагарков! 😊

# 650
Симпатичен млад мъж.

# 651
Много хубав дом , наистина … и верно подреден и чист !!

# 652
На мама момчето.

# 653
  • България
Сега си пуснах предаването да видя другият мой съгражданин какво ще сготви и дали ще казва "пекани". Grinning

# 654
Все още не. Но сиренцето е овчИ
Хахаха....   Благомир, като е бил на 18 г. абитуриент е бил гадже с Десислава, 13 години по-голяма от него.

# 655
  • София
Хахаха....   Благомир, като е бил на 18 г. абитуриент е бил гадже с Десислава, 13 години по-голяма от него.
И?

# 656
  • България
Този искал умна и начетена жена, ух! Grinning Grinning Grinning Честно казано предпочитам Рълев на вид и на ум пред Мистър Кен.

Иначе Кен се е справил добре с готвенето и с вида на приготвеното.

О, не, ще мъчат горкото куче...

# 657
Чак пък да го мъчат!

# 658
Цитат
Помня когато участваше оперната певица Мила Михова, настоящата жена на Иван от Иван и Андрей
Изпуснала съм.Иван се е разделил със стрина?
Заслужава си високите оценки,но хич не ми е симпатичен.Уж скромничи,но си е позьор.

# 659
  • България
Цитат
Помня когато участваше оперната певица Мила Михова, настоящата жена на Иван от Иван и Андрей
Изпуснала съм.Иван се е разделил със стрина?
Заслужава си високите оценки,но хич не ми е симпатичен.Уж скромничи,но си е позьор.

Ирина с ресторанта.

Общи условия

Активация на акаунт