Забременели след инвитро 53

• 50 621
  • 829
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря за успокоението, надявам се наистина да не правят нищо без обаждане.

Black Dog - гледай да почиваш повече тия дни. Никак не е задължително да е нещо страшно. Приемаш ли прогестеронни препарати? Ако имаш вайбър на АГ пробвай да пишеш за твое успокоение.

# 286
Мерси много Джелато! Ще гледам да си лежа, иначе вече писах на АГ-то, дано види Confused .Приемам Пролутекс 2х1 по 25 mg и Утрогестан 3х2 . Надявам се да не се дължи на падане на прогестерона.

# 287
Без разрешение от Вас би трябвало нищо да не могат да направят, не се притеснявайте Simple Smile Не съм била в Щерев, но в клиниката, на която бях пациент, веднъж докато си чаках реда една дама попита на рецепция за същото нещо и й обясниха, че без за съгласуват с нея, нищо не предприемат. Успех!

Момичета, имам следния казус. През август замразихме ембриончета в болница Щерев. Късно снощи изживях шок като си погледнах договора - срока ни за съхранение е до 26.02.24. Има клауза че непотърсени до 6 месеца след крайния срок ембриончета се унищожават. Опитах да се свържа още днес сутринта, но няма дежурни на телефона през уикенда. Ще им звънна понеделник сутрин, но до тогава ще съм на ужасни тръни.
Някой минал ли е през подобна ситуация? Май търся успокоение че тази клауза наистина се спазва.

# 288
Момичета, може ли да споделите и информация относно съхранението на останали ембриончета. Каква в цената, която платихте за около година, две?

# 289
Аз бях по фонда и доплатихме. Но не се сещам 400 лв ли беше или по-малко. Вече забравих, мина почти половин година.

# 290
Момичета, може ли да споделите и информация относно съхранението на останали ембриончета. Каква в цената, която платихте за около година, две?
Зависи колко ембриона запазваш, според бройката и цената варира. На информация ще ви кажат, но цените са нормални, под 1000 ще е за една година, даже май и за 2.

# 291

Този ценоразпис го бях снимала миналата година в Селена Пловдив ако нямат промяна в цените би трябвало толкова да струва съхранението на ембриони.

# 292
Момичета, имам следния казус. През август замразихме ембриончета в болница Щерев. Късно снощи изживях шок като си погледнах договора - срока ни за съхранение е до 26.02.24. Има клауза че непотърсени до 6 месеца след крайния срок ембриончета се унищожават.
6 месеца след крайния срок се пада 26.08.24, имате време Simple Smile

# 293
Защо си мисля, че без съгласието и подписа на пациента никой няма право да унищожава ембриони,все пак това е генетичен материал. Поне в Надежда е така, дори имам познати които две години не бяха плащали и подновявали договори и накрая платиха всичко накуп. С новите цени, разбира се.

# 294
При мен, когато попълвах документите за информирано съгласие преди ин витро, имаше и клауза, за колко време искате да се съхраняват ембрионите ви с опций, 1 година или 6 месеца.

# 295
Ъпдейт по повод изтекъл срок за съхранение на ембриончета в Щерев. Наистина нямаше драма. Успях да се свържа с тях чак на 5ти заради неработните дни. Заплатихме си за още две години и ни пратиха мейл с новата крайна дата. Оказа се че грешно са ми записали мейла и ми били пратили уведомление за наближил краен срок, което така и не е стигнало до мен.

# 296
Здравейте, бъдещи мами! Минах ЗЕТ трансфер на 2 5днивни снежинки по дълъг протокол. Трансфера ми беше на 1.03 и на 12 имах положителен тест. Та как се изчислява при ЗЕТ дълъг протокол в коя седмица съм?
Ако искате по точна картинка на това кога започнах:  имах блокираща инжекция на 30.01 и стартирахме подготовка на 12.02.

# 297
Приеми, че пункцията е била О и смятай така. Т.е. трансферът в бил в 2+5 г.с. Има калкулатори онлайн.

Едит: Видях, че е за ЗЕТ... Но пак бих смятала така де.

# 298
При мен е ЗЕТ по дълъг протокол ат предходен месец, който блокира хормоните и стартирах подготовка с естрофем на 12.02.
Приеми, че пункцията е била О и смятай така. Т.е. трансферът в бил в 2+5 г.с. Има калкулатори онлайн.

Едит: Видях, че е за ЗЕТ... Но пак бих смятала така де.

# 299
https://www.whattoexpect.com/ivf-due-date-calculator/

Въвежда се дата на трансфера и на колко дни е ембриона и се вижда начална дата от която се гледа бременността (дата на цикъл, в който е забременяването) и термин.

Общи условия

Активация на акаунт