Мъж в женска енергия...

• 16 791
  • 354
  •   1
Отговори
# 120
Не е нормално мъж да прави коментар, че на някоя й се е появил нокътя под гел лака Grinning То значи, че този ще ми дудне за всеки пропуснат косъм от епилатора.. Който го намира за секси, нека го търпи..

Но недейте да изкарвате авторката някаква луда тука, чудовище едва ли не. Опарила се е с насилник, нормално е да пробва с добър и свестен мъж, с добра партия, както се казва. Това е живота, пробваш един, втори, трети, докато си намериш половинката. Какво се възмущавате толкова, не разбирам.

# 121
Няма нищо лошо, че авторката е решила да пробва отношения с този мъж. Мъжете пробват нон-стоп отношения с различни жени и без дори да имат намерения за нещо повече. Така седят нещата, а тези, които влизат във връзка с цел брак са отделна категория и те изобщо не са цвете за мирисане също.

Чудесно е, че един мъж поддържа чисто и подредено, но нали правите разлика между това и всичко да му е под конец, цвят и марка? Да ви кажа като изчетох описанието му, в съзнанието ми изкочиха някои мои гей приятели мъже.  Все тая дали е гей, би или стрейт, важоното е, че не кореспондира с нуждите на авторката. На мен такъв мъж също повече би ми бил приятелка отколкото нещо друго.

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 09:56 от Like_Smoke

# 122
Не съм чел последните две страници, да се надяваме, че темата не се е отклонила много. Да питам с какъв цвят копринено шалче да си съчетая дръжката на теслата, така де малко да се доближа до идеала за мъж?

# 123
  • София
Аха, разбирам, като антипод на насилника. Ами просто авторката е залитнала малко в другата крайност. Тя самата трябва да си намери центъра и баланса, за да си намери балансиран мъж на място.

# 124
Не съм чел последните две страници, да се надяваме, че темата не се е отклонила много. Да питам с какъв цвят копринено шалче да си съчетая дръжката на теслата, така де малко да се доближа до идеала за мъж?
С цвета, който си избрал за гел-лака на приятелката ти лично, след като старият не ти е допаднал, че се бели по- лесно и е некачествен. Пък и гаден нюанс, нали. 😀😀😀😀

# 125
Аз ли нещо пропуснах, къде пише,че някой е дуднал за гела? Забелязал го е, не я е влачил до салона да си оправя ноктите .

# 126
Аз ли нещо пропуснах, къде пише,че някой е дуднал за гела? Забелязал го е, не я е влачил до салона да си оправя ноктите .

Това за гел лака го написа друга потребителка за друг човек, но пък пасва на наратива Smiley

# 127
  • Сф
Така се пропуска като бачкаш и четеш форума 😬😉 . Някой даде пример с негов познат, който забелязвал гела като е за смяна .

# 128
А къде някой е писал, че е дуднал за гела като цяло? Ели-Мели е писала, че такъв тип мъж, който прави коментар за гел-лака значи и дудне за всеки пропуснат косъм от епилатора.. Sweat Smile
Аз писах, че познавам такъв мъж, който прави коментар, че леко се бил показал вече нокът и гел лака е вече за смяна Satisfied

# 129
Аз много добре видях, че е от друга потребителка, ама така беше написано, все едно авторката нещо е споменала по въпроса и просто се продължава развитието на детайла.

# 130
според мен мъжете, които правят излишни, негативни коментари за детайли по външния вид на жените, са комплексари ..
такива, които обръщат прекалено внимание на суетата са повърхностни и често емоционално недъгави.. имат жените за вещи, които да красят живота им..

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 10:39 от anonymiss

# 131
Хм, не бяха ли гейове?

# 132
гейовете правят само комплименти Joy

# 133
така е и са страхотни приятелки Smile

# 134
гейовете правят само комплименти Joy
Я, пак Laughing
Така както гей мъже са обсъждали мъже и жени, от жени не съм чувала.
Имам близки приятели и не си слагат цензура. Доста вулгарни и брутални могат да бъдат на моменти, да не говоря за какви интрижки могат да заплетат. Влече си ги.

Общи условия

Активация на акаунт