Мъж в женска енергия...

• 16 800
  • 354
  •   1
Отговори
# 135
Оле, оле ... Да, споделих, че ми идва в повече женското в него, че е твърди нежен, нерешителен, дори ненодялан, ако щете и го нарекох в женска енергия, което изобщо не идва от психоложката ми. Тази жена ми помогна да се изправя след такъв шок, а вие я нарекохте псевдо психолог... Направихте профил и на нея и на мен ... Нарекохте ме неподдържана, харесваща определен тип мъже, което изобщо не кореспондира с мен и с представата ми за мъж!
Просто с времето виждам в него една дребнавост, притеснителност, суетност, някак толкова много се пести и пази, че чак ми напомня за момиче... И споделих, исках да сверя часовника. Повярвайте и отстрани се забелязва, че е странно поведението му. В началото според мен се опитваше да прикрива тези си черти, но те си излизат не след дълго време. Наред с това, че толкова бърза в отношенията, че от години не е имал жена до себе си, ми говори, че нещо не е както трябва. Отделно ми изкачат и оправдания от типа, че два пъти са го зарязвали заради мъже с повече материални възможности, което обаче не ми се струва напълно вярно...
Не съм искала да го обиждам, не виждам нищо лошо в това един мъж да е подреден и поддържан, напротив, но тук ми идва в повече. Някак типично мъжките занимания му убягват. Вместо да ме остави аз да избера нещо, той държи да го направи. И не, не ме има за неподдържана или жена без стил, знам,че точно обратното му е направило впечатление, наред с нивото ми на интелект.
Просто всичко ми е много еснафско...

# 136
Като прочетох описанието, и се сетих за потребителя Starrydream. Разбира се, че има и такива мъже, даже някои от тях не са гейове, както има и цени, които нямат такива клиширани женски интереси и не умеят нито себе си, нито жилището, в което живеят, да направят да изглежда стилно, естетично и пр.

# 137
  • Варна
Както в началото казаха с думи прости - не сте на една вълна.
Имала съм такъв познат, близка се заигра с него за известно време. Казваше, че е супер натоварващо "да си на висотата" на очакванията му. Не че е изисквал нещо, но като му знае навиците, все едно е била под лупа. Не изкараха много. Не мисля, че има значение, но той създаде семейство, кой чисти у тях и на какво ниво не знам, ама за заедно 30+ години. Laughing За всеки влак си има пътници, това не е твоя влак просто.

# 138
Авторке, този симпатяга гледа ли футбол/ волейбол/ друг мъжки спорт? Бас ловя, че сигурно не. Много ми е интересно, чисто за статистиката Grinning

# 139
  • Варна
Хехехе, на млади години моя гледаше, сега хич не се вълнува. Дали не е станал гей, трябва да го питам. Това в кръга на шегата, извинявам се на Ели-Мели, не подценявам питането й.

# 140
Гледането на футбол не е мъжко, а латентно хомоеротично, не сте в течение.  Мъжкарите гледат женски плажен волейбол.

# 141
Не  енужно да гледа някакъв спорт, за да е мъж.
Моят е див и луд, с татоси и си пада по лъкове, но не понася да гледа какъвто и да е спорт.
Човекът просто не е нейния типаж.
За друга би бил перфектен.
Да не търси под вола теле – какъв трябвало да е един мъж като мъж, а да се насочи към собствените си желания.

# 142
Авторке, този симпатяга гледа ли футбол/ волейбол/ друг мъжки спорт? Бас ловя, че сигурно не. Много ми е интересно, чисто за статистиката Grinning
Гледа футбол, да Simple Smile
Всъщност не спортува, сега се опитва и изтъква, че ходи да тренира, според мен, само защото знае и вижда, че аз го правя. Идеята ми е, че не искам да се променя заради мен, за това аз какво харесвам и какво не, защото той е такъв, какъвто е и според мен всяко нещо, което прави, за да ми се хареса, в един момент ще "избие" нанякъде ... Опитвали сме да говорим по темата и просто съм му казвала да се отпусне, че нищо и никога не е на всяка цена и нещата трябва просто да се случват. Наред с това ми казва "Толкова много съм променил ежедневието си заради нас", което ми говори, че е неестествен, прави всичко в насока мен ... Не съм изисквала такива неща, а и съм сигурна, че в един момент ще му писне.

# 143
Не е нужно да гледа спорт или да ходи на риболов, за да е мъж. Но е хубаво поне да може да смени една крушка и да прави някакви дребни ремонти вкъщи. На мен би ми светнала червената лампа повече, ако е вързан в ръцете и не умее нищо или ако се чува с майка си по пет пъти на ден и предпочита нейната компания пред вашата. Тогава бих го нарекла льольо.

# 144
Авторке, звучи ми като много отчаян мъж, който би направил всичко, за да ти се хареса и едва ли не да бъде перфектния за теб, но уви не е и няма и да бъде. Просто не е твоя тип. Освобождавай се от него докато не си изгубила прекалено много време. Той няма да се промени, но пък може и някой ден да си намери точния човек за него.

# 145
Жена в мъжка енергия да се притеснява как да приключи връзката така, че да не нарани мъжа?! Абсурд! Целта на темата изобщо не е тази. Отвращението, което изпитваш авторке към този мъж и изобщо всичките ти негативни емоции към него са толкова силни, че чак се чудя как успяваш да се преструваш пред него и да играеш ролята на някоя, която не си.
Със сигурност, колкото и да отричаш, проблемът ти не е търсенето на безболезнен начин на приключване, но освобождаването от собствените ти емоции, за които обаче виновен не е този мъж. Трудно ти е, вероятно даже невъзможно да бъдеш така безупречна, както умее той, плюс различия в критерии, принципи и навици... Знаеш си проблема, дали ще проявиш зрялост да го разрешиш, за да постигнеш успешна връзка в бъдеще или ще продължаваш да обвиняваш този, следващия, онзи другия след него и т.н., за да си спестиш необходимите усилия, си е твоя собствена отговорност, решение и избор. Никой вместо теб не може и няма задължението да го направи.

# 146
Мъж, който зебелязва прорасналият гел лак, съчетава перфектно дрехи, отбелязва марките на чантите и е педантично чист, за мен е огромно НЕ!
Подобни черти у мъжкият характер разкриват дребнодушие, еснафщина, липса на широта, провинциализъм.
Направо не вярвам как този, че и лепка на всичко отгоре го изкарахте идеал за мъж?!
Разбира се, ясно става като бял ден, че си падам по татуирани примати и насилници. 😆
Ами да, падаш си по малоумни кьорави непретенциозни примати, щом за теб е мъж, който е изкъпан, почистил си е и забелязва 'несъвършенства', не е мъж.
Много груба лична нападка. С нищо не предизвикана. Я пак да поговорим за приматите и вие към кои се числите?

# 147
По добре да поговорим как  "мъж, който  съчетава перфектно дрехи, отбелязва марките на чантите и е педантично чист",  гел-лакът го махнах, понеже за друг човек се отнася,  разкрива  "дребнодушие, еснафщина, липса на широта, провинциализъм"?

Нерде Ямбол, нерде Стамбул...

# 148
Забелязала съм, че умението за поддържане на чистота и подреденост си върви в комплект - телесна, душевна, мисловна... 🤩 
Не мога да намеря нещо лошо в това, напротив, похвално е, да беше и заразно. 😁

# 149
Нямат грехове. Просто са различни хора. И имат право и двамата.
Всеки да си търси човека за него, не да се опитват един друг да се вкарват в модели.

Общи условия

Активация на акаунт