Явно е имало смисъл да се води дискусия и с това,че с моите и на другите християни постинги сме накарали толкова хора да се замислят, да искат да продъжи темата, защото много въпроси остават незяснени, аз реших да се върна тук. Явно има хора, които дори се срамуват да пишат и да задават въпроси в теми от този род....Но, аз не!Но сега мисля да не съм толкова толерантна към безочливото подигравателно отношение към това, до което хората са стигнали с искреното си търсене в сърцето!
Розе, ти ще прочетеш ли поне веднъж какво пишем, съответно да отговориш адекватно, защото тук хората ти пишат едно, а ти отместваш темата, забелязвам съвсем съзнателно в друга посока

От важните въпроси ти много тактично

Не се прави на шут, моля ти се, имаш мислещи хора насреща! Разбирам, че си в шоу бизнеса, но хората искат сериозен подход към въпроси свързани с вярата! (A, иначе, възхищавам се на хората на изкуството, особено на музикантите! Бог ти е дал такъв талант!

Видяхме те, в какво ти се изразява щастието(на основата на медитации), всеки средно интелегентен човек ще прозре...
Не можеш и да си представиш какви усилия хвърлят много християни за да помагат финансово (кой както може), с молитви, с морална подкрепа! Но, никой от тях няма да видиш да си развява байряка...
Така, че не ми парадирай, защото не знаеш за какви мащабни помощи има нужда тук в България и как хората дават от залъка си, за да помогнат на някой в нужда!
Забележките ти относно нашата снимкова "легитимация" са смешни! Няма да откажа на никой, който иска да се запознае лично с мен да се видим! Но, нямам нужда от форумско възхищение по повод физическите ми качества! Всеки решава дали да си сложи снимка! Аз не искам да ми кажат някой ден, че са ме видяли в някой еротичен сайт!Защото има и такива случаи! А аз съм доста красива!!!!!

Ако се интересуваш от външния ми вид, ще ти пратя снимки на ЛС.
Така, затова, че се опитваш да извъртиш проблема с "греховете", ще ти кажа, че никой не очаква от теб да си безгрешна и никой от вярващите не е написал, че е безгрешен! Всички сме грешни! Имаш много закостеняло виждане за християнството! Понятията като Добра християнка и Лоша християнка са само в твоята глава.
ОчевАдно не си прочела и ред от Библията! И това, че продължаваш да цитираш "тълкувания", без да си направила справка с оригинала....говори само за себе си.... Като бях ученичка, ни даваха да правим литературен обзор, отговор на литературен въпрос, но ПЪРВО от нас се искаше да прочетем разглежданото произведение!