Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 86

• 36 841
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Gelatto, Me, Myself & I, много ви благодаря за отговора и съдействието!
Чакам и обаждане от доктора, но като за първи път доста се притесних

# 526
Аз за LH мога да допълня, че не бива да е високо, защото презряват яйцеклетките от него. Това по думите на моя АГ. Включи ни някакви инжкеции към стимулацията, за да го държи нисък.

# 527
Приемът на Естроген,елиминира производстеото на LH.
Аз слагах и лепенки климара,и перорално високи дози  естрофем месеци наред.
Не помогна за лигавицата.
Много ме боляха гърдите и яйчниците от повишения прием,и се подух като балон. Лицето ми стана в лишеи,колкото и да се грижа за него,косата ми пада. Имах няколко пъти смущения в кръвното.
Спрях постепенно лепенките и естрофема,вече 3,4 седмици минаха и се чувствам много по-добре,болките постепено намаляха,подуването спря,лицето ми започна да се оправя.
То поне да имаше резултат от всичко това,щях да го изтърпя и 1 година,ако трябва,но при мен засега няма и не действа на лигавицата.

# 528
Момичета, може ли да споделите какви добавки приемате за подобряване на качеството и количеството на яйцеклетките и имате ли наблюдения дали имат ефект?

# 529
  • София
аз пия Опти ова, преди предната стимулация пуснахме амх беше 0,51. Сега ще правим инвитро на есествен цикъл - демек с летрозол, за да стигне до 2 фоликула. Въпреки стимулацията август антралните пак са 3 на 4

# 530
Здравейте!
Записвам се и аз в темата с началото на първия ни опит.
От днес започнахме стимулация с Мериоферт по къс протокол.
Стискам палци на всички! Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 16:51 от Симбо

# 531
Успех Симбо и добре дошла в групата!

Момичета, след като на 10.10 ми запона стимулацията и завърши опита неуспешно след пункцията, знаете ли дали този месец бих могла да наоравя на ЕЦ без стимулация или лека някаква с Кломифен/Летрозол?

# 532
Ако е била по-тежка стимулацията, може би е добре да се възстанови организма и да се балансират хормоните. При мен трябваха няколко цикъла, за да влязат в норма хормоните ми след по-тежка стимулация.

# 533
Дами, от тази сутрин започнах PRolutex след пункция вчера и чувствам болка в зоната на инжектирането. Дали е нормално или да звънна на доктора. При стимулацията не чувствах никаква болка след инжектирането на препаратите

# 534
  • Пловдив
Нормално е, прогестероновите инжекции са малко по- болезнени, но отминава. Аз прилагах прогестан декс, който е една идея по- безболезнен от пролутекс. Обърнете внимание и как го поставяте, има клипчета в YouTube. Успех!

# 535
Дами, от тази сутрин започнах PRolutex след пункция вчера и чувствам болка в зоната на инжектирането. Дали е нормално или да звънна на доктора. При стимулацията не чувствах никаква болка след инжектирането на препаратите
Да, нормално е. Аз се мажех с лиотон в областта в която ги слагах, уж да не ми става много синьо. Пробвай и по-бавно да инжектираш разтвора.

# 536
Пролутекс при мен беше напълно безболезнен когато започнах да го слагам в страничната част на корема, вместо окола пъпа.

# 537
Момичета, има ли сред Вас такива, които са си поставяли инжекции Зарзио?
Ако може да споделите в каква връзка Ви го изписаха, в каква доза и имаше ли ефект от него(успешен трансфер)?
Притеснява ме този препарат, защото много лоши неща съм чувала, че прави с левкоцитите.
Репродуктивният ми специалист е категорично против всякакви имунологични неща.Според него те не оказват влияение, но имуноложката ми пусна изследване, в което излезнаха отклонения и казва, че без този препарат шансът за имплантация е малък.Вече имам 2 неуспешни трансфера.
Ако и двамата бяха на едно мнение, нямаше да се замисля, но някак като един ти казва да си слагаш небезобиден препарат, а другият, че това са глупости и няма никакво отражение, не мога да се реша какво да правя.

# 538
Аз си поставях Зарзио през ден няколко пъти преди трансфер.
Но ми отложиха трансфера и ми казаха да го спра.
Уж увеличавало шанса за имплантация.
Има някакви проучвания в тази връзка.
Четох ги,но вече забравих,какъв точно е механизма му на действие.
Не усетих странички ефекти.
У нас го нямаше и го взехме от чужбина.

Момичета, има ли сред Вас такива, които са си поставяли инжекции Зарзио?
Ако може да споделите в каква връзка Ви го изписаха, в каква доза и имаше ли ефект от него(успешен трансфер)?
Притеснява ме този препарат, защото много лоши неща съм чувала, че прави с левкоцитите.
Репродуктивният ми специалист е категорично против всякакви имунологични неща.Според него те не оказват влияение, но имуноложката ми пусна изследване, в което излезнаха отклонения и казва, че без този препарат шансът за имплантация е малък.Вече имам 2 неуспешни трансфера.
Ако и двамата бяха на едно мнение, нямаше да се замисля, но някак като един ти казва да си слагаш небезобиден препарат, а другият, че това са глупости и няма никакво отражение, не мога да се реша какво да правя.

# 539
Здравейте,
Утре ми предстои трансфер, след пункция в петък(03.11).
Аз определено с всеки ден чувствам някакво подобрение, но корема ми е ужасно подут и ме боли, особено ако хапна нещо единственото, което мога да правя е да лежа. Не мога да преценя до колко е нормално..
Разбира се утре ще го кажа това на лекарите, но исках да питам прави ли се преглед на яйчниците преди трансфера и има ли начин да се разбере с прегледа дали е подходящо да се простъпи към трансфер. Не знам до колко моето мнение е адекватно, тъй като много искам да случим трансфера.

Общи условия

Активация на акаунт