Какво ни казват звездите тази седмица – 8ма тема

• 41 366
  • 630
  •   1
Отговори
# 615
  • SF
Предполагаме, че в картата на всеки, прави различни конфигурации. Най-вече в нейната карта очакваме да са хармонични, понеже тя разказва за успехите на Рибко, Девка и т.н. На Рибко може да му се е сторил труден период, нанагорно, но не е задължително той да е преживял стрес, а майката да го разказва възторжено.
ОБикновено уроците на Сатурн са сурови, но пък човек е доволен, когато "вземе изпита". Чувства се пораснал, силен, помъдрял.
Но много зависи колко емоционално интелигентни сме, въобще колко интелигентни сме самите ние и как ползваме  и прилагаме наученото.

# 616
Dez, семейството не усети ли ограничения, изпитания, каква тотална конфигурация прави Сатурн и Нептун при вас?
Не знам как да изчисля тоталната конфигурация, ще разпитам ИИ по-късно.
Има от всичко по много, но са нормалните неща от живота. Ограничението може да се превърне в каталист за промяна.
Сега ще наблюдавам как ще се отрази транзита на Плутон в Асц. на втория ми син.

# 617
  • София
Имах предвид натална конфигурация (този predictive writing на телефона е написал тотална). Стана ми интересно, защото не бях срещала някой да приема положително Сатурн и Нептун в 12 дом. Преди няколко години, даже Лада Дунчева беше разказала във клип колко тежко е било на нея самата когато Сатурн е бил в 12 дом. Разбира се след неговото излизане тя започва и най-успешният и до ден днешен бизнес с астрология.

# 618
Имах предвид натална конфигурация (този predictive writing на телефона е написал тотална). Стана ми интересно, защото не бях срещала някой да приема положително Сатурн и Нептун в 12 дом. Преди няколко години, даже Лада Дунчева беше разказала във клип колко тежко е било на нея самата когато Сатурн е бил в 12 дом. Разбира се след неговото излизане тя започва и най-успешният и до ден днешен бизнес с астрология.

Разминали сме се в превода. Сатурн и Нептун са били заедно в Риби при пада на Берлинската стена.
Вероятно Лада говори за 12 дом от нейния асцендент.

Транзитът не попада в 12 дом при никой от моето семейство.
При мен е на МЦ, при големия ми син на асцендента, при най-малкия син със слънце в Риби попада в 9 дом. При Опус 2 във 2 дом.
Може би и Юпитер ни опази- с Рачешко слънце и асценденти.

Ако има лошо, го приписвам на Уран, но не и на Сатурн.

# 619
  • София
Dez, сега разбирам.

# 620
Не знам за Сатурн и Нептун, но четох хороскопи за 2026 год. на сина, който е Риба и го предупреждават за големи кризи, неприятности и загуби през август и ноември. Забелязала съм, че най-хубавите месеци за него - ранната есен, са все тежки. Не знам дали има нещо общо с тези две планети. Иначе последните години не бяха никак лесни за него. Много труд, усилия, а насреща нещо едва-едва помръдва. Имах надежда да се отпуши нещо през тази година при него, но надали.
Ще видим по нататък. Да има късмет!

# 621
Ох , аз нямам вече грам търпение този Уран да се разкара. От толкова време вече ми прави квадрат с АЦ , просто няма край! Април ли, кога се маха от Телец окончателно, белким изплуваме. Другото , този съвпад сега , уж в 5 дом, очаквам аз цветя и рози, пък то.. още кошмари!

# 622
  • Далечният изток
И при мен е абсолютно същото положение. Приемам квадратурата като изчистване на старото и даване път на новото. И други квадратури и опозиция имам, плюс точно днес квадратура между Марс и Юпитер. Март - април приключват, тоест вече им отслабва влиянието.

# 623
Четох, че след средата на Април Телците ще си отдъхнем. На мен ми е толкова трудно вече да издържам на напрежението, че само се питам какво още ще ми се случи!

# 624
Четох, че след средата на Април Телците ще си отдъхнем. На мен ми е толкова трудно вече да издържам на напрежението, че само се питам какво още ще ми се случи!

Финансово просто погром

# 625
  • SF
Защо?? Уран кой финансов дом ви управлява?
Уран носи изненади във всяка сфера на живота. Не е задължително да са неприятни. Може просто внезапен порив да промени настоящата ситуация.
Усеща се при аспекти с Луната или при ингрес в дом. Иначе е бавна планета и няма как в продължение на години ежедневно да усещате неговите гърмежи от ясно небе. Важното е, че небето ви е ясно и Уран просто напомня, но само когато кабелите се слепят с тези на някоя лична планета планета.
Не забравяйте, че Уран беше в Телец за всички, не само във вашите карти. Доколкото телец е материален знак, значи сега да се готви комуникацията.

# 626
Във финансов план при мен неприятното беше, че ми източиха сметката, големи разправии и чакане на да отговорят на жалбите ми и накрая отказаха да възстановят парите. Смених банката, но доста нерви изхабих. За другите Телци не знам, при мен 2025 беше година на дълго неприятно чакане и после откази. Здравословно също!  Поуката от всичко случило се за мен е наложителна промяна! Още не съм предприела нищо, защото само като се навия да направя крачка и получавам челен сблъсък, който ме връща отново да чакам.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 06:13 от a.nik

# 627
Да, и аз съм телец.
Предишните години имах трудни моменти, и бюджета  семейно беше съвсем свит, но достатъчен. Бях на пауза в работата с тенденция да не се върна, но неочаквано ми се обадиха преди началото на миналата година. Годината измина под голям стрес и натоварване, но се виждат проблясъци, че всички усилия не са били напразно и очаквам положително развитие.  Също много труден баланс между личен и професионален живот. Паузата  от няколко години може би е била необходима, за да се изчистят някои неща във фирмата, да осъзнаят стойността ми и да осъзная аз за себе си, че не съм родена да си стоя у дома и да домакинствам.

Преди края на годината  с овенската си Венера избухнах директно срещу шефа, мисля, че бях чута, за всичко  което казвам, поне такава заявка получих и първи стъпки за обсъждане на управленски решения от по-висока позиция. Към момента нещата са на автопилот от началото на годината, но очаквам раздвижване през месеца. Венера, слънце и Меркурий са ми в 10 дом, за това и този силен кариерен фокус, още повече че много обичам това, което правя 😊

Като влезе уран в близнаци ще съвпадне със северния ми възел, там да очаквам ли комуникационни сътресения или просто ще ме научи как да го правя по -най добрия начин 😀
Сложила съм розовите очила, но позитивното мислене помага за позитивна развръзка, понякога просто филтрирам и приемам само хубавото.

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 15:05 от Amandine

# 628
Уран в Телец ми донесе опозиция Уран-Меркурий, Уранова опозиция, опозиция Уран-Слънце, и после мина през южния ми възел. Всичко в един знак.
Ще се радвам когато напусне Телец. В Близнаци нямам никой, но отсреща, в Стрелец, е Нептун, и ще ми направи опозиция. Няма спасение нито от единия, нито от другия.
Бях в Саде Сати 7години, а там беше и Плутон за капак (Козирог). После започна Урановия цикъл в Телец, дори се застъпиха. Сатурн от Саде Сати директно ми влезе на МЦ.
Чудя се кога ще има затишие, и дали изобщо. Имам много отговорности и на много фронтове. Като обем е много, превърнала съм се в жонгльор от Великия цирк на Китай.

# 629
  • SF
Да, и аз съм телец.
Предишните години имах трудни моменти, и бюджета  семейно беше съвсем свит, но достатъчен. Бях на пауза в работата с тенденция да не се върна, но неочаквано ми се обадиха преди началото на миналата година. Годината измина под голям стрес и натоварване, но се виждат проблясъци,

Ами ето една класическа проява на Уран! Така се "усеща" уран и такива неща "носи". Толкова ли е лош??Simple Smile
Постоял е в Телец за по-дълъг период от 2025.
Това е тежка планета и докато не направи конфигурация с лична, не носи нищо особено. При ингрес в дом се усеща. При мене ще се "чуе", защото веднага след К9 е и Луна в моя хороскоп. Наведнъж ще ги думне.

Общи условия

Активация на акаунт