Искам да кажа...(210) през Септември 2023

• 39 734
  • 687
  •   1
Отговори
# 345
  • на Мелмак
Бързо да ви размине вируса!

# 346
  • Germany
Добро утро!
Аз се понаспах. Първо, защото легнах супер рано и 2ро, защото кучето кротува до 7.40, след като в 6.30 само й изшътках и се обърнах на другата страна. Надявам се да я научим да спи по до късно, че освен мен няма кой да става толкова рано уикенда да я разхожда. Днес имам доста за учене от курса. Почват да ми се изясняват нещата, но вървя бавно, заради езика. Иначе счетоводството ми харесва. Допада ми идеята всяко нещо да си е на мястото Simple Smile Големият също трябва да сяда да учи, че 1вият му изпит е края на октомври. Следващите декември. Много странна система имат тук.
Роди, дано е по добре синът ти днес! Ужасни са тия вируси с повръщане, но обикновенно минават бързо.
Хубав ден на всички!

# 347
Вън бръмчат майстори,  аз вътре прехвърлям дрехи... Прибирам летните 😭 Оставих си за 4те работни дни и за почивката. Сега събирам мотивация да гладя 😆 Тук валя снощи. Дано днес да не че, майсторите ми ще си заминат. Добре работят, ама са мнооого бавни.

# 348
  • Canada
Добър ден!

Успешна учебна година на всички замесени! Здрави, умни и будни да са учениците!

Синеочка е прелестна, сигурна съм, че ще е отлична ученичка!

Бързо да отшумяват вирусите!

Пратих любимият за чушки и патладжан 😁 Да видим има ли останали 😁

# 349
Добро утро.
Фонс, държа те лично отговорна за патладжана във фурната.  4 кг чушки свекърва ми ще ги изпече. Утре ще правя айвар.
Вчера имахме малко премеждия, но всичко се оправи накрая. Детето е доволно.
Имахме план да ходим до Витоша, но вали. Четох книга от 5 сутринта,  прочетох я и ставам да почистя.  После ще излезем,  но още не съм решила къде.
Синеочка някак съм я пропуснала, но знам, че е прекрасна.
Роди, бързо да се оправяте.
Хубава събота.

# 350
  • София
Нашето куче пък в новата къща е решило явно първо да маркира навсякъде, където се сети. Цялото обучение досега отива на вятъра. Дано да влезе в ритъм бързо.
Съни, радвам се, че всичко се е подредило добре накрая.
Мони, счетоводството е супер инструмент стига да можеш да го прилагаш. На мен ми е доста трудно понякога заради колегите, които се опитват да ме съботират с неправилно описани поръчки. Наново ми се налага да коригирам, преизчислявам. А би било толкова лесно ако всеки по редицата си свърши работата коректно.

# 351
  • Бургас
Привет,девойки!
Оххх,как хубаво ми беше у дома,но сега пак на работа 😔спи ми се, едва гледам ...

# 352
Благодаря ви, мили мои! 🥰 Хареса й на Синеочка, даже си танцуваше, пляскаше и пееше песничките. След първоначалното цупене, че я хвана едно момче за ръка и се нареди двойка с нея, после си дойде приятелката й, ухили се, успокои се.
Сега няма търпение за понеделник, ама да видим след него дали още ще е така ентусиазирана. 🤪😂
Успех на всички дечица и майки, учителките също да се чувстват поздравени. 🍀

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 23:33 от Anyyyone

# 353
  • Бургас
Оххх😍като фея от приказките е,Синеочка !😍

# 354
  • София
И, прекрасна е Синеочка, дано й върви училището, да си намери много приятели и да не боледува! На добър час!

# 355
  • Бургас
Чудна малка фея Heart Eyes На добър час!

# 356
На добър час на Синеочка!

# 357
Прекрасна е. На добър.час.

# 358
  • Germany
Разкошна Синеочка! На добър час!

# 359
  • София
Много красива Синеочка! На добър час!

Общи условия

Активация на акаунт