Искам да кажа...(210) през Септември 2023

• 39 431
  • 687
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Карз, следващото такова напрегнато лято да му е кандидатстудентското!

Мина родителската среща, -100 лв и почти напълно нов преподавателски екип. Никой не обяснява защо, решение на ръководството и толкова.

# 91
  • Бургас
Благодаря ви,момичета!❤️
И уши му дърпам,и конско чета,....много съм си проклета!
Карз, следващото такова напрегнато лято да му е кандидатстудентското!
Дай Боже,Селесте! Чул те Господ!❤️
Тая година ще му е тегава. Ще го натискам яко да учи,никакво ,,после,знам,нямам да уча и тем,подобни,, 😤 Ще му изкарам мързела!

Бел,радвам се,че писа. Кога порасна Бухтичка,че и ясленка ще е 😍 ! Дай да я видим,тази красотичка!

# 92
Гледам игрите и аз, Тути. Като гледам жените и ме хваща срам от себе си.

# 93
Аз затова ги гледам, понеже са всичко, което не съм. Радвам им се, интересно ще ми е как ще се развие играта.
А има много участници от нашия край.

# 94
Карзче, браво на момчето Heart Ама как му дърпаш ушите? Ако искам да  подръпна на девойката, я карам да се наведе Grinning Мамин златен вече е висок почти колкото мен, та скоро ще се наддигам на пръсти, за да ги гушна или перна по вратлетата.

Като споменахте Игрите, си спомних с какво изказване ме уби щерката и май е права Wink

# 95
  • Бургас
😂Лино,точно му казвам да се наведе 😂 дали за целувка,дали за задвратник,все трябва да се приведе надолЕ 😂 Вече е над 180см,трудно ми е да го гушна и целуна с моите 158-160 санта. ☺️ Малкият е колкото мен.

Игрите и сз ги загледах тази вечер. Посмях се на пресипналият глас 😂 Не съм ги гледала предишният епизод,какво що.

# 96
  • София
карзче, браво на младежа! Никакви тревоги вече!
Уши няма да дърпате, после как ще ги "харижем" дългоухи. Сяда на стол, изплющяваш го юнашки и по живо по здраво Stuck Out Tongue Winking Eye
selleste, само като си помисля за родителски и ми призлява.
belle, една снимка на тази красавица да качиш, да разсееш оплакванията ни от тийнове.

# 97
  • На брега на реката
Добро утро!

Карзче, честит ти деветокласник! Дано сам се е осъзнал, че то, каквото и да говорим родителите, на тази възраст не чуват особено!

Тути, и аз гледам Игрите. Интересно ми е и всеки сезон си имам любимец. За сега съм си харесала Цвети и ще и стискам палци!

Тит, не пишеш! Дано всичко е наред!

Бел, радвам се да те "видя"!  Как лети времето!

Хубав ден, момичета!

# 98
  • Бургас
Добро утро!
Навън превалява,супер!
Благодаря ви момичета,надявам се,че си е взел поука от цялата,тази работа!
Лиляна ми се губи 🤔
Тит,как е баща ти?
Хубав ден ви желая!

# 99
Добро утро!

Карз, дано пубера се е излекувал от мързела!

Бел, радвам се, че намина!

Тук вчера цял ден се ля дъжд. Аз тръгнах като за лятото,  то...

Обаче свърших една хубава работа - продадох Сузито 😁 Хубава количка беше, ама вече не ми трябва.  Сега е ред на джипа. Някой да иска BMW X5 😁😆

След работа една приятелка на мама ще ми идват на гости с щерка и. Живеят на другия край на света и си идват рядко, а са ни много скъпи. Дано времето се отправи, за да поседим на вън.

Спокоен ден, банда!

# 100
Добро утро.
Тути, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, глезена и все така лъчезарна! Подаръците днес да бъдат в изобилие, емоциите- също!
Днес и моя брат празнува- да ми е жив и здрав!
По план трябваше да сме на морския бряг, но заради времето ще отидем на планина.

# 101
Добро утро!

Карз, браво на младежа, дано му е за последно.

Тути, честит рожден ден! Да си здрава, обичана и ценена 💕!

И при нас е хладно, все още не вали, но го дават да започне. Трябва да отидем до лабораторията и не знам как ще удържим Бухтичка да ѝ вземат кръв 😒. Поне следобяд сме на детски рожден ден и няма да мисля заниманията 😃.

Хайде хубав ден от мен 😘

# 102
Добро утро.
Тути,  здрава,  щастлива,  обичана и успешна бъди.
Мари,  всичко най-хубаво на брат ти.
Хубав ден.

# 103
Тути, честита да си! Все така разкошна,  много здрава и щастлива! 😍🥳🥳🥳🥳

# 104
  • София
tuty,бъди здрава, щастлива, обичана  и ценена! Хубав празник!

Общи условия

Активация на акаунт