Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 138 - септември 2023)

• 96 859
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 735
  • Под Слънцето
И в маймаркет-ите по Варна я има тази игра на КК с пличкета за лед. Много се смях с глас в кварталния супер.
Зима идва. Никаква маркетинг мисъл.

# 736
Тези дни бяхме по болници, имахме премеждия и спешни ситуации (в крайна сметка всичко се оправи, за което съм много благодарна🍀). Влизам в Кауфланд за почерпка и на рафта с алкохола виждам игра на J&B. За нея исках да ви споделя, но са ме изпреварили. 😊 Е, включих се.

И да покажа две хубави награди от Инстаграм. Първата е от Tresemme, а втората - от NLBeauty и BetterSkin. ❤

Скрит текст:

А това е наградата ми от играта на Либрес преди половин година. 😀 Най-сетне изхарчих ваучера за Douglas, ароматите са много добри и двата! ❤

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 18:28 от sis_ko

# 737
Здравейте! Някой получавал ли е подобно съобщение? Прилича ми на измама, но инстаграм в последно време постоянно ми ограничава коментерите за 24ч., въпреки, че не отбелязвам много хора в игрите.

# 738
  • оттам, откъдето започва България
Време беше - с награда от вафли Боровец съм - ваучер 50 лв. за книжарница ORANGE.Simple Smile

# 739
Аз съм с ваучер 50 лв от Кауфланд. Обадиха ли се вчера Simple Smile

# 740
  • у нас
Време беше - с награда от вафли Боровец съм - ваучер 50 лв. за книжарница ORANGE.Simple Smile
Честито! Коя е играта?

# 741
Честито! Коя е играта?
https://docs.google.com/document/d/1Rd03IRIwYGfQugXwK9xaqxPj_WNS … edit?usp=drivesdk

# 742
  • оттам, откъдето започва България
Тази https://www.igraiteispechelete.com/archives/20944

# 743
Гледам ,че в инстаграм баланчо   има игра за кафемашина и организирам малка игра за познавачи Simple Smile
Кой ще е печелившият :
а/баба му на село,че там си нямат
б/ някой по-далечен роднина ,че да не го разпознаят
в/никой,че червеното идеално ще пасва на новата му кухня
Доста наивничета вече са се тагнали  с вяра в почтеноста на инфлуенсърите дето още се издирва.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 11:36 от AniMM

# 744
Simple Smile този кретен го блокирах отдавна, но ме разсмя от сърце
На Ориндж не ме изтеглиха мен, егати обикалянето за колело направих и ни за него, ни за боровец имам награда, но следващия път 2 Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Някой има ли код за емаг, дето няма да ползва? Снощи пак почнахме да точим сополи и получих факс по нощите, че ще поръчам дифузер, та по-евтинджос ще ми е по-добре Simple Smile

# 745
С 10+ участия в Престиж,така и не успявам да спечеля раницата,а толкова ми харесва Cry

# 746
С 10+ участия в Престиж,така и не успявам да спечеля раницата,а толкова ми харесва Cry
Аз съм с повече, но не ми я дават, въпреки картинките, голямото я иска и аз цъкам 😂😂

# 747
Нещо става с този ИГ. Играя на 3-4-5 дни по веднъж, само в игри с награди, които са ми нужни и ще ползвам. Онзи ден ме ограничиха за 24 часа. Днес пак. 🙄 Не е като да тагвам стотици хора. Не съм и печелила скоро.. Не знам що така.

# 748
  • София
Видях на реклама една игра, реших да си пробвам късмета и "спечелих" безплатна доставка - пускам кода тука, ако на някого ще му свърши работа. Слагам в скрит текст.

Скрит текст:

# 749
  • София/Търново
https://www.coca-cola.bg/press-center

Не обновяват печелившите. При мен последно са от 31.08. Някой има ли идея защо?

Общи условия

Активация на акаунт