Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 138 - септември 2023)

• 96 832
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 750
Преди време и на мен му се случваше много често да съм банната в ИГ за супер малко коментари. В един момент видях, че една потребителка, с която се тагвахме взаимно ме беше блокирала и аз съответно върнах жеста. Оттогава, повярвайте ми, не ми се е случвало да ме ограничат нито веднъж, а за наградите, които искам, тагвам всички, които имам за тагване. Може да ме е докладвала или да е просто някакво съвпадение, кой знае.

И това ми мина през ума, но тагвам само хора с изричното им съгласие. Винаги лайквам когато някой ме тагне, защото според мен и това има значение. Когато тагваш някой често и той не реагира, може да се отчете и като спамене. Хубаво е да демонстрираме малко повече реципрочност във взаимоотношенията, пък било то само виртуални. 🙂

# 751

Ако някой иска да поръчва може да го ползва Simple Smile

# 752
  • София
За добро утро

# 753
Браво! Heart Дано го получите.
 В миналата игра съфорумка от темата имаше проблем с тях! Не съм чела какво е станало после.

# 754
  • Тук и там
Преди време и на мен му се случваше много често да съм банната в ИГ за супер малко коментари. В един момент видях, че една потребителка, с която се тагвахме взаимно ме беше блокирала и аз съответно върнах жеста. Оттогава, повярвайте ми, не ми се е случвало да ме ограничат нито веднъж, а за наградите, които искам, тагвам всички, които имам за тагване. Може да ме е докладвала или да е просто някакво съвпадение, кой знае.

И това ми мина през ума, но тагвам само хора с изричното им съгласие. Винаги лайквам когато някой ме тагне, защото според мен и това има значение. Когато тагваш някой често и той не реагира, може да се отчете и като спамене. Хубаво е да демонстрираме малко повече реципрочност във взаимоотношенията, пък било то само виртуални. 🙂

Доста дразнещо е това. Тагнала съм някого и той да ме лайква и да получавам  сума ти и известия...

# 755
Имам смс за шезлонга от Пепси днес. Много са бързи. 😊

# 756
Има нови награди в Кока Кола

# 757
  • При децата ми
В приложението на Лидл има изненади за рожден ден - нов таен купон.

# 758
  • София
Какъв е този таен купон? И това в деня на рождения ден ли е? На мен са ми изпратили една седмица предварително само купона, който е за "фалшивите" Тофифи или за кенче вино. Но не бих казала, че е таен, а по-скоро традиционен. Дано и такъв да си остане, че Кауфланд се отметнаха. Joy

# 759
Няколко купона ще са, днес ми се отвори този:

# 760
  • оттам, откъдето започва България
На мен "фалшивите" Тофифи са ми  по-вкусни от оригиналните. Simple Smile

# 761
  • у нас
Какъв е този таен купон? И това в деня на рождения ден ли е? На мен са ми изпратили една седмица предварително само купона, който е за "фалшивите" Тофифи или за кенче вино. Но не бих казала, че е таен, а по-скоро традиционен. Дано и такъв да си остане, че Кауфланд се отметнаха. Joy
При отваряне на приложението се появява кутия и те приканва да я отвориш.

# 762
  • Пловдив
Кубети са изтеглили в Иг, след като неколкократно сменяха датата Rolling Eyes
Честито на съфорумката Simple Smile

# 763
  • София
Скрит текст:
При отваряне на приложението се появява кутия и те приканва да я отвориш.
Няколко купона ще са, днес ми се отвори този:
Скрит текст:
А сега, де! Защо при мен няма? След полунощ се появи купона за бонбоните ( и аз много ги харесвам, но нямаше как да кажа, че са Тофифи и затова ги нарекох фалшиви). Дори излязох от приложението и наново влязох. Няма нищо такова.

Редактирам! Пак излязох и влязох в приложението и се появи купона за суровите ядки. Simple Smile Бил за рождения ден на Лидл, а не за моя. Simple Smile Обаче пък колко са хитри! Купонът важи до утре. Искат да ходим всеки ден в магазина или най-много през ден, а не да съберем няколко купона и да отидем да ги вземем наведнъж. Simple Smile

Което ме подсети за купона в Кауфланд. Имам 60% отстъпка от един огромен списък с техни бонбони (К-класик и К-фаворит). Ако някой иска, подарявам. Нямам намерение да го ползвам.

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 14:17 от Таня67

# 764
  • При децата ми
Точно така, купон за сурови ядки е днес.

Общи условия

Активация на акаунт