Звездни Компромати - Септември'23

• 302 730
  • 2 720
  •   2
Отговори
# 165
1970, Елвис разписва автограф на 12годишната Мадона

# 166
  • Sofia
Гущерова спонсор на турнир по худ.гимнастика.
Тя им връчва някакви подаръци в пликче...дали са от нейните пижами 🤔
Скрит текст:

# 167
  • Rock & Roll feeling ...
1970, Елвис разписва автограф на 12годишната Мадона

Тази снимка е попадение Hands Clap

# 168
Така става, когато се разчита на спонсорства и няма държава.

# 169
Не мисля, че някоя от нас е тръгнала да се сравнява с изкуствената красота на някои жени. И слава Богу !
Загледах иг на Симона. До сега не знаех коя е, признавам.
За мен профилът й е таргериран. На нито една снимка няма емоция. Няма усмивка. Стои сякаш позира за пред камера на репортер. Изглежда сякаш се цели много на високо.  В този смисъл Александра ми е по симпатична и колкото и преправена да е, е по естествена и натурална като вайб и поведение.
Мерна на няколко снимки майката на Симона. Ужасно позната ми е и не мога да се сетя от къде.

Стана ми любопитно да видя майка ѝ, но не мога да намеря в снимките. Някъде из сторитата ли е?

# 170
Е, дано петото да е момиче.
Кофти коментар.
Ако не е, да го върне ли?

# 171
  • София
Така става, когато се разчита на спонсорства и няма държава.
Държавата не може да издържа всичко. Иначе ще плащаме по 40% данъци и пак няма да стигнат. Никъде по света не се издържат клубовете изцяло от държавата, а разчитат на спонсори. Иначе съм съгласна, че точно тази и мъжът и са много нелепи и разчитат на стария гущер да ги храни.

# 172
Съгласна съм, че живеем в света на спонсорствата и всякакви парвенюта могат чрез това да се налагат и показват. Както и да задават целия тон на дадено събитие. В този ред на мисли, събитията се превръщат в техни и техни декори за.поредното им показване. И този случай с Гущерка е точно такъв - ето че коментираме нея.

# 173
"Пайнер" получи яка субсидия от Европейския съюз. Разбира се,стана с "връзки"...

# 174
Цитат

Стана ми любопитно да видя майка ѝ, но не мога да намеря в снимките. Някъде из сторитата ли е?

Майката на Симона
Скрит текст:
Цитат

# 175
След скандала, Пайнер се отказаха от субсидията.

# 176
След скандала, Пайнер се отказаха от субсидията.
Какъв скандал е имало?

# 177
В медиите. Хората питаха разни работи.

# 178
Майката повече ми харесва.
Инстаграм страницата й обаче е перфектна. На световно ниво е момичето, браво.
Гледах я в предаване иначе, съска и говори с френско Р. Пред камера не е толкова хубава, колкото на снимки.

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 15:57 от Lana Gatto

# 179
  • София
Джо Джонас и Софи Търнър - Санса от Игра на тронове се развеждат според TMZ. Изглеждаха ми стабилна двойка.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт