Звездни Компромати - Септември'23

• 303 796
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 1 830
Не съдя никого. Ясно че е било в по-старо време. И все пак 14-годишна е в 8-9 клас, а той си е мъж.

# 1 831
Да, но някак си прилича на любов все пак.

# 1 832
"Лолита" е писана 1955година, дори тогава не е било прието.

# 1 833
Имам 2 приятелки, женени за гаджетата си от 8 клас. На 14 са били тоест, като са се загаджили.

# 1 834
  • София
А гаджетата на възрастта на бащите им ли бяха?

# 1 835
В осми клас и аз имах гадже, ама не 24-годишен или по-голям Simple Smile. Но може би излишно задълбахме. Мисля, че няма съмнения специално относно любовта на Елвис и Присила (поне в началото). Просто  говорехме за големи възрастови разлики, много млади момичета в началото на връзката и т.н.

# 1 836
Не, но бяха съученик и млад мъж. Случая на Елвис и Присила не е като на Рене и Селин, това е.

# 1 837
Абе и с 24 годишен не бих искала да виждам 14-годишната ми дъщеря, ама да кажем няма да го погна с лопата и чувал,
както някой 38-годишен Joy

# 1 838
24 годишен с 14 годишна е нездраво и педофилско. Отвратително.
Гледала съм биографичен филм за Селин и поне според него, майка й я следваше абсолютно навсякъде и по турнета спяха в една стая. Когато Селин навърши пълнолетие, сама сподели чувствата си с Рене, от нея дойде инициативата за връзката им.
Абе с толкова млади момичета и такава пропаст във възрастта, нещата винаги са доста съмнителни.

# 1 839
Ама естествено, че ще има чувства към Рене, като друго никога не е и видяла. Майка й я пази в стаята,  а навън я чака Рене.

# 1 840
  • на село
Винаги съм се чудила откъде ги купува Райна тия старовремски дрешки. То кройка, то реснички, цветчета…
Галена, Преслава и сие имат колажи “преди-сега”, Райнето само с “преди”ще си остане форевър.

# 1 841
Вивиан Джоли Пит. Няма и една десета от красотата на кака си

# 1 842
Сигурна съм, че има изключително много талантливи 14-годишни девойки, с огромен потенциал, които са забелязани от някой по-възрастен женен продуцент, и после нещата са се развили, точно както си ги представяте.
Случая със Селин не е такъв. Възрастовата разлика може и да е шокираща, ама по-доволни ли щяхте да сте ако Селин се беше хванала с някой съученик, който да й забрани да пее, или да не й даде да се развива... кой щеше да е чувал за Селин Дион? от гледна точка на времето, смятам, че този Рене е постъпил изключително почтенно със Селин

# 1 843
Какъв съученик, какви забрани. Факт е, че педофилско и връзката е нездрава.

# 1 844
Винаги съм се чудила откъде ги купува Райна тия старовремски дрешки. То кройка, то реснички, цветчета…
Галена, Преслава и сие имат колажи “преди-сега”, Райнето само с “преди”ще си остане форевър.
Тези дрешки не са ли на Alessa?

Общи условия

Активация на акаунт