Звездни Компромати - Септември'23

• 303 754
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 1 935
И Шарлопова ли е била на сватбата?
Устата и е грозна.
Е ясно, че силикончИто на булката ще се вижда, но банел до средата на корема е грозно.

# 1 936
  • София
Екстра си е Златка.
Чак се чудя какво се впечатлявате от деколте, все едно не говорим за Златка Райкова плеймейтката, а за някоя престолонаследница.

# 1 937
Шарлопова е много стилна, както винаги и много красива.
Типично за Златка е изборът ѝ на рокля, не съм очаквала нещо различно. Даже ми напомня на булчинската рокля на Николета.

П.П. С тези ръкавици не знам как не е умряла от жега днес е 30+, а и роклята изглежда ужасно тежка, като юрган… не е по мой вкус със сигурност.

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 19:48 от Rimmona

# 1 938
Екстра си е Златка.
Чак се чудя какво се впечатлявате от деколте, все едно не говорим за Златка Райкова плеймейтката, а за някоя престолонаследница.

Това е сватбата й и можеше поне в този ден да не изглежда както изглежда всеки друг ден. 😄

# 1 939
Аз от деколтето не се впечатлявам, а от грозната рокля.

# 1 940
Офф, да имаш тез пари и да си облечеш дантела, каквото и да е с дантела, е евтино

# 1 941
Още малко снимки 😁

# 1 942
Офф, да имаш тез пари и да си облечеш дантела, каквото и да е с дантела, е евтино

Таз мандама сякаш не на сватба отива, а на кабаре. Просто в Бг липсва всякакъв вид етикет, пък ако ще да дъвчат и плюят парите.

Златка не смятам да я коментирам. Толкова си може, дет се вика.

# 1 943
Карен за арменец си е топ.

# 1 944
Последно, истински брак или само в църквата?
Младите са ми много еФтини и двамата, булката два пъти в манджа туряна, три пъти в боклук фърляна… Има нежност и невинност колкот магистрална труженичка и то с много сериозен стаж

# 1 945
Младите са ми много еФтини и двамата, булката два пъти в манджа туряна, три пъти в боклук фърляна… Има нежност и невинност колкот магистрална труженичка и то с много сериозен стаж

😂😂😂

# 1 946

😂😂😂

Народното творчество винаги има най-добрите определения. Сега Златка ще я асоциирам винаги с лютата чушка.

# 1 947
Още малко снимки. Светлето с този ярко червен тоалет изобщо не ми харесва. Това на последните снимки бащата на Златка ли е?

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 20:17 от Rimmona

# 1 948
На Светлето роклята найлонова ли е? 🤪 Младоженецът е бос.🙄

# 1 949
  • In The Middle Of Nowhere
Вероятно е баща й, поне аз така първосигнално го възприех..

Общи условия

Активация на акаунт