Звездни Компромати - Септември'23

• 303 761
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Sofia
Мария Илиева от преди малко по бнт...по халатче,с любимите топузи обувки и променена визия/коса/
Скрит текст:

# 2 071
Гостите ѝ са умрели от тъпотия още преди сватбата.
Мда, чалгата убива всичко, до което се докосне.

# 2 072
И булката изглежда като умряла от тъпотия на собствената си сватба, много странно.

# 2 073
Гостите ѝ са умрели от тъпотия още преди сватбата.
Не мисля така. Като цяло нейното интелектуално ниво изобщо не е от най-високото, та гледайки гостите оставам с впечатление че са си лика-прилика.

И много се забавляват.

На професионалните снимки е красива, роклята не я коментирам.

# 2 074
Остана ли някой, който да не е разбрал, че Злата се омъжи заради снимките, да има гледаемост и да задържи любопитството на "простите" българи върху себе си. Дайте целокупно да не я отразяваме,да не сме част от тази свещена простота!

# 2 075
  • Glasgow
Аз каквото видях ми изглежда като наистина да се забавляват, така го разбират купона. Момченцето и е много готино, голямото, малкото и то май беше там. Андреа не видях

# 2 076
  • Пловдив
И да, по принцип без свидетелство за граждански брак, нормалните хора не ги венчаят. Иначе сватбата си е точно като за тези двамата и обкръжението им.

Всъщност изобщо не е така. Нашият църковен беше преди гражданския. Да, само няколко часа, но никой не ни попита дори дали имаме сключен брак.
Много от моите познати сключиха брак по същия начин. Първо църковен, после граждански с изнесен ритуал в ресторанта. Много по -удобно и красиво отколкото ако се сключи в обредния дом.

# 2 077
По нова Нана в абсурден костюм като материя, десен и номер.
Пижамите официализирани като елегантно облекло.
Като се умори, направо да отива да спинка водещата.
Скрит текст:

# 2 078

Коментар под снимката на Мария Илиева от Данчо Полицая /от страницата във ФБ на БНТ1/

Когато още бях млад сержант, една вечер попаднах на музикален видеоклип на г-жа Мария Илиева, докато почиствах служебното си оръжие! В този момент, сякаш някаква невидима сила ме обзе и пистолета ми започна да стреля неконтролируемо във всички посоки, изпразвайки целия пълнител в рамките на няколко секунди! И до ден днешен нямам обяснение как се случи това нещо, но оттогава съм голям фен на г-жа Илиева и музиката ѝ!
JoyJoyJoy

# 2 079
Азис и Златка се биха навремето, сега и пее на сватбата 😳защо е бос, за по добро сцепление🙄

В по-близко минало ходиха заедно в Дубай по двойки - тя с Благой, той с Радо Тушев.

# 2 080
Първата рокля - от чаршаф
Рокля номер 2 - от перде

# 2 081
  • София
Ще каже човек, че всеки втори кара Макларън в София и има да го издирват, издирват…
Показателно е, че новината е свалена от новинарските сайтове. Тръпна да видя кой 19 годишни пикльо кора това чудовище.

# 2 082
  • София
Поредния прокурорски или съдийски син сигурно. Те си мислят, че са богопомазани. Интересно ми е ако види жената, която е помлял, дали ще се задейства някаква съвест.

# 2 083
Ще каже човек, че всеки втори кара Макларън в София и има да го издирват, издирват…
Показателно е, че новината е свалена от новинарските сайтове. Тръпна да видя кой 19 годишни пикльо кора това чудовище.

Може никога да не научим.
Това не е като да издирваш шофьор на голф с пернишка регирстрация.

# 2 084
Една търсачка в Гугъл по картинката на колата и ще излезе кой е собственика. Сега да конфискуват и колата, че ченгетата да могат освен да гонят и да настигат другите - с Фераритата...

Общи условия

Активация на акаунт