Звездни Компромати - Септември'23

• 303 717
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 085
Не го издирват, защото са го хванали още същата вечер.

Новината не е свалена. Само в Нова не ми се отваря, защото ме праща на новините от деня, а тази е от 1-2 дни. Има я на сайта на БТВ, дир, вести, Дарик и т.н.

Редактирам се - вести и Дарик наистина са счупили линковете.

# 2 086
  • София
Не го издирват, защото са го хванали още същата вечер.

Новината не е свалена. Само в Нова не ми се отваря, защото ме праща на новините от деня, а тази е от 1-2 дни. Има я на сайта на БТВ, дир, вести, Дарик и т.н.

Редактирам се - вести и Дарик наистина са счупили линковете.
Всички от котилото на Нова. 😒 Наистина, много интересно чия е тази кола.

# 2 087
Една търсачка в Гугъл по картинката на колата и ще излезе кой е собственика. Сега да конфискуват и колата, че ченгетата да могат освен да гонят и да настигат другите - с Фераритата...

И на кого е? Че бая народ не е намерил по този и по други начини.

# 2 088
Чалга певец, със слабост към скъпите коли, е Меди.... ама едва ли може да му се хвърли сериозно обвинение само на тази база

# 2 089
  • на пистата
Има статия със снимка и номер на автомобила.
https://mediamall.info/news/samo-v-mediamall-eto-go-mazha-s-mcla … gal-4334news.html

# 2 090
# 2 091
Тук го обсъждат, има снимки и на шофьора, но от тях не става ясно кой е. Вероятно е  нова колата, защроо ГО и винетка са отскоро. https://reddit.com/r/bulgaria/s/q2Aob9oceZ

Затвориха и дискусията, за съжаление.

# 2 092
  • София
Това не е тема за новини от криминалните хроники. Просто казвам.

# 2 093
Нищим на коя звезда е колата😅 Коцето?

# 2 094
Тук има силно икономическо влияние, едва ли е певец или рандом синковец с някоя и друга пара. Ще ми бъде интересно за кого са се раздвижили така нова и сайтовете около нея.

# 2 095
  • софия
На Меди била.

# 2 096
Меди чак такива връзки да има...

# 2 097
Когато някой спомена вчера за коментарно студио за сватбата на Златка, реших, че е шега. И днес чета - то тук бил панела на Гала😄 Обобщението: нищо изненадващо. Какво да й коментираме?! Дано са щастливи!

Меди? Хм... аз залагах на Коцето.

# 2 098
Меди чак такива връзки да има...
И мен малко ми е чудно да е Меди... и Дарик да си махнат статията за него. Явно го е страх да не последва съдбата на Тото, Бубе и сие.

# 2 099
Нищим на коя звезда е колата😅 Коцето?

Коцето има/е имал Макларън, но друг цвят. Сигурно и модел, ама не им разбирам, защото не ги карат много Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт