Звездни Компромати - Септември'23

• 303 736
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 145
Глория колкото и да е поддържана жена с добро телосложение като се появят така двамата някъде с младото гадже и изглеждат смешно и евтино някак. Личи си възрастовата разлика. Глория е на 50 години, мъжете на нейната възраст едва ли са за изхвърляне. Сигурно е доста изморително жена на 50 години да се конкурира с 20 годишни момиченца. Защото този нейния сега е на 40 години и със сигурност в един момент ще си хване някое младо момиченце в диапазона 20-30...

# 2 146
  • София
Сигурно е доста изморително жена на 50 години да се конкурира с 20 годишни момиченца. Защото този нейния сега е на 40 години и със сигурност в един момент ще си хване някое младо момиченце в диапазона 20-30...
Това само за Глория ли важи? Че като гледам намятаните цифри, ако не сме си хванали набори на бащите ни, не ни чака светло бъдеще Grinning

# 2 147
  • До морето
Глория колкото и да е поддържана жена с добро телосложение като се появят така двамата някъде с младото гадже и изглеждат смешно и евтино някак. Личи си възрастовата разлика. Глория е на 50 години, мъжете на нейната възраст едва ли са за изхвърляне. Сигурно е доста изморително жена на 50 години да се конкурира с 20 годишни момиченца. Защото този нейния сега е на 40 години и със сигурност в един момент ще си хване някое младо момиченце в диапазона 20-30...

И като се хване голям праз! Нито ще я остави гола и боса, нито ще е на пътя или пък с пеленаче на ръце.... Живее си живота Гло и й пука на 50-годишното д. какво си мислем НИЕ, че ще стане "в един момент".

# 2 148
  • Glasgow
A , Златка и Азис за какво са се били и кога е било това ?
Преди 10тина години на откриване на един клуб между Равда и Несебър, Азис на участие. По точно Златка го би, по това което се виждаше на видеа.

# 2 149
Мъжът ми е с пет години по-голям от мен, къде ми е гаранцията, че няма да ме зареже за някоя 25-30 годишна? Не е като да не се случва постоянно.
Какво само ги смятате тия години, че и жалите жените с ярешко. Ми недейте. Гаранции в любовта няма, пък евтино и смешно на мен не ми изглеждат. Защо това ви е такъв проблем, чак е странно това вглеждане?

# 2 150
Мъжете на нейната възраст и от нейната категория ходят с 20 годишни.
И не не могат същото като 30 - 35 годишните си събратя. Те просто ухаят на младост.
Хич с никого не възнамерява да се конкурира Глория. Кандидати да я придружават все ще се намерят.
Винаги е имало мъже, които харесват опита и мъдростта на по-възрастните жени за определен период от време.
Както и обратното.

# 2 151
Тази на Кание била архитектка, чух го по БТВ,споменаха и името и.Естествено не го запомних.

# 2 152
Скрит текст:
Сигурно е доста изморително жена на 50 години да се конкурира с 20 годишни момиченца. Защото този нейния сега е на 40 години и със сигурност в един момент ще си хване някое младо момиченце в диапазона 20-30...
Това само за Глория ли важи? Че като гледам намятаните цифри, ако не сме си хванали набори на бащите ни, не ни чака светло бъдеще Grinning

За случая на Глория важи и случаите, в които мъжът е 10 и 10+ по-млад от жената. Иначе то е ясно, че всеки мъж независимо от възрастта си може да се оглежда за по-младо гадже, но конкретно в случая, когато жената е по-възрастната, безпокойството на жената и конкуренцията са по-големи. Жената има внуче, мъжът на 40 е още ерген и грабва окото на 20 годишните в дискотеките ...
Защо си мислите, че не ѝ пука на Глория? Те вече са заедно от доста време - в този период чувства се развиват, човек се привързва и започва да има планове за остаряване с човека до себе си. Появява се емоционалния момент, така че не е шега работа и гледане на кефа само...

# 2 153
Тъй де, човекът баща не е станал, ама има вече внуче.

# 2 154
Вие пък, мъж може с минус 30 години, жена с минус 10 не може.
 Дискриминация. Дъвкали сме го това отдавна.

# 2 155
Не че изключенията не потвърждават правилото, но като чета последните страници в темата се сещам за Тина Търнър Cry и Ервин Бах.

# 2 156
Ми той не е малък, на 40 години е, викате че хваща окото на двайсет годишните, ми тогава защо не е с двайсет годишна, а е с Глория? Някой принуждава ли го?
Дали пък не я обича? Ей така, както е на 50.

# 2 157
А , те по 20 годишните ли се заглеждат мъжете на 40 и 50 г , не е ли много голяма разлика , по- скоро някоя около 30 годишна може . Но и на 50 не им пречи , ако им харесва.

# 2 158
Оххх, Пепето по-добре да не пише на английски- "Him and I"......

# 2 159
  • София
Много сметки, много нещо.
Човек не може да си гледа кефа в днешно време без някой да го ожали.

Общи условия

Активация на акаунт