Звездни Компромати - Септември'23

• 303 681
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 205
Дядото така се е опънал, че е заприличал на баба🙄

# 2 206
На мен, би ми било много неудобно да застана до баща си с такова деколте.

А, той баща й, а и цялата й рода сигурно, са гледали в ''Островът на изкушението'' Златка как охкаше и стенеше в компанията на онзи Филип.Тези кадри са съвсем достъпни и най-вероятно и синовете й един ден ще гледат креватните подвизи на мама.

# 2 207
Кой е дядото?

# 2 208
Били Айдъл. Пише и над снимката. Много ми е любим, а внучката е такъв бонбон. Обличат я готино от много малка.

# 2 209
  • София
Райна
Скрит текст:

Кевин Бейкън и Кира Седжуик-35 години от сватбата
Скрит текст:

Катрин-Зита Джоун и Майкъл Дъглас са днес 25.09 рожденници
Скрит текст:

# 2 210
Аз не следвам Райна, но от снимките тук - не разбирам съвсем с каква цел са. За собствено удоволствие или пък рекламира песните си. Просто сто снимки с пози и стойки, все косата заметната, погледът замечтан… Може да се снима колкото си иска естествено. Просто все едно и също.

# 2 211
Донатела е страховита, но преди беше брутална просто. Аз също намирам, че има половин милимунда подобрение, не знам от какво, може би лицето й е не е толкова изпито? Да си остави устните на мира и още ще се подобри, те са направо обърнати.

Райна има много хубав корем, точно такъв тип харесвам. Имаше гадаене преди време, дали има малки импланти в гърдите, аз поне не виждам такова нещо. Позите й на горска нимфа, която е влюбена в себе си, са трогателни.

# 2 212
Донатела определено изглежда по-свежо от колкото преди и за първи път е с някакъв по-нормален грим. Преди си гримираше очите в плътно черно, размазано и от долу като ракун. Ето от 2020г има и по-зле снимки, но не ми се рови

# 2 213
Че те нашите надупчени "хубавици" след 10-20 години ще имат същият вид.

# 2 214
  • София
Донатела е сменила жълтото русо и си е оставила веждите.

# 2 215
  • Sofia
На Донатела като млада носът е бил хубав ,сега що тъй надолу провиснал седи 🤔

# 2 216
  • София
На Донатела като млада носът е бил хубав ,сега що тъй надолу провиснал седи 🤔
За съжаление носът и ушите растат цял живот.

# 2 217
Тази с разместеното лице е персона нон грата. За мен е под Валериева и Сие в моралната стълбица. Няма я. Игнор.

# 2 218
Като гледам Донатела, която е лице на Версаче, не разбирам защо някой ще чувства марката като лукс и нещо, към което да се стреми. Собственик на компания, който изглежда така гротескно аз не мога да взема на сериозно, както и продукта му. Жената е ходеща антиреклама.

# 2 219
  • При семейството си
Тази с разместеното лице е персона нон грата. За мен е под Валериева и Сие в моралната стълбица. Няма я. Игнор.
Коя е тази с “разместеното лице”?

Общи условия

Активация на акаунт