Звездни Компромати - Септември'23

• 302 390
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 220
Като гледам Донатела, която е лице на Версаче, не разбирам защо някой ще чувства марката като лукс и нещо, към което да се стреми. Собственик на компания, който изглежда така гротескно аз не мога да взема на сериозно, както и продукта му. Жената е ходеща антиреклама.

Много се гордея с това, че не притежавам нито един продукт на Версаче. Ми то само като им вляза в магазина и видя Капалъ Чаршито и бягам с крясъци.

# 2 221
# 2 222
Тази с разместеното лице е персона нон грата. За мен е под Валериева и Сие в моралната стълбица. Няма я. Игнор.
Коя е тази с “разместеното лице”?

Не знам, не я виждам.🙃

# 2 223
Шварценегер и гадже Хедър Милиган на Октоберфест
Скрит текст:

No comment... и все пак Киану Рийвс е единствен за Александра Грант

Скрит текст:

# 2 224
В нечий очи може да са синоним на кич, но Версаче са марка с изградено име , всеки има вкус , но чак да се гордеете , че нямате нищо тяхно е малко в повече .😀

# 2 225
  • София
Клаудия и Наоми са невероятни. Даже се чудя дали не ми харесват повече, отколкото като млади! Евала!

И впрочем, личните ми впечатления от Инфлуенсърката-чието-име-не-бива-да-се-споменава, които споделих по-рано в темата, са изтрити. Чадър в действие.

# 2 226
  • Primum non nocere !
Като гледам Донатела, която е лице на Версаче, не разбирам защо някой ще чувства марката като лукс и нещо, към което да се стреми. Собственик на компания, който изглежда така гротескно аз не мога да взема на сериозно, както и продукта му. Жената е ходеща антиреклама.
Смешни са такива прояви и изявления!
Не си носила дрехи на тази фирма.
Нямаш и представа за платове и материи.
Гроздето е Кисело.
Жената е гений и модна икона!
Тя не е само лице!
Доказа се и наследи фирмата с дори по-голям успех от Джани..

# 2 227
Версаче от няколко години не са марка на фамилия Версаче. Продадоха я на един от глобалните играчи. Мързи ме да търся на кой. Донатела обаче остана някакъв почетен мениджър.
Донатела категорично няма по-големи успехи от брат си. Дълги години се движат на ръба на фалита.
Но пък и не е вярно, че са само кич и капалъ чарши. Тези модели виждаме върху нашите известни, иначе имат и много елегантни и красиви неща.

# 2 228
Не съм носила дрехи на Версаче и няма да нося, защото така искам и защото брат и сестра Версаче са ми синоним на кич. Но това не означава, че искам да обидя хората, които харесват марката - моето чудене е към Донатела. Не може да изглежда така една модна икона, това е като някаква пародия да налага стил човек, който сигурно от  гениалност сам си е докарал такава визия като от фрийк шоу. А като започне да говори, неадекватността се засилва. Няма как да си купя и дъвка от Донатела. Пък който желае, нека превръща такива индивиди във фактори в бизнеса ш, че и модния такъв...

# 2 229
E, чак пък гений Донатела Simple Smile

# 2 230
Най-много ме е яд заради древногръцкия Меандър. Много харесвам фигурата, символиката й е уникална. Но изображението е толкова свръхексплоатирано и се асоциира с образци на такъв невероятен кич, че е невъзможен за употреба в ежедневието. Поне за мен.

Символа Меандър, кръстен на река Меандър в днешна Турция, наподобява нейните многобройни завои, символ на безкрайността и  вечния поток на нещата, открит и при много ранни цивилизации като на маите, в Древен Египет.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 00:58 от dariVale

# 2 231
Ситуацията с Менадър и Версаче е нещо като културно присвояване, но няма кой да предяви претенции, защото древните гърци отдавна не съществуват. Цяла древна символика е превърната в асоцииране с кич и например по нашите ширини обзавеждането на домовете на едни наши сънародници със склонност към бароковия интериорен и екстериорен дизайн, където килими, огледала, чаршафи и какво ли не е с този символ. Изобщо Версаче са си абсурдни отвсякъде.

# 2 232
  • София
Матю Пери
Скрит текст:
Мат Деймън
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:

Виктория Бекъм
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Памела Андерсън
Скрит текст:
Селена Гомес
Скрит текст:
Попи Делевин
Скрит текст:
Ким К.
Скрит текст:
Бионсе
Скрит текст:
Кайли Миноуг
Скрит текст:

# 2 233
Версаче дадоха дял на един американски фонд. Мисля че не продадоха цялата компания. Но трябваше да пуснат инвеститор, защото имаха финансови проблеми (както почти всички луксозни марки въпреки цените на продуктите им).

# 2 234

Общи условия

Активация на акаунт