Звездни Компромати - Септември'23

• 302 324
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 295
Не мога да й простя на Селена, че си смени тотално лицето. Знае ли се изобщо какво си е правила? Тя си беше слагала гърди преди години, сега явно си е сложила още повече... Според мен има онова неуспешното на Нина Добрев, където от бадемови очи, ги правят кръгли и изпъкнали.... още виждам брадичка, скули, зъби, с които малко фъфли....

# 2 296
  • Варна
Според мен има само зъби (ужасни,големи и равни ).Променят я много.
Също и горна устна.
Освен това ,като се гримира ѝ се променя изражението .Тя е по момичешки сладка.
Другото е от напълняването ѝ.
Ето ,тук не е гримирана и е със затворена оста (не се виждат зъби).
https://www.instagram.com/p/CxX-lbax7Va/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

# 2 297
Това е стара снимка. Наскоро я качи в инстаграма си, но се вижда, че е със стария нос, и старото лице, и е на около 20

# 2 298
Ръсел Бранд съвсем се оля.  Сега пък конспирация имало срещу него, "гласа на истината". Каква конспирация, бе, момче? Полицията в Лондон е започнала да разследва по случаите, те са толкова детайлно отблъскващи, че "мирише" да са истински. Някаква жена в Калифорния била излязла да каже как веднъж Бранд бил в тяхното радио-студио и ни в клин, ни в ръкав я приклещил в тоалетната, за да й покаже пениса си и да й каже, че щял да я ч*ка. След това отишъл и се похвалил в ефир как си показал пениса на някаква рецепционистка, имало го на запис. Егати и хората, те са се смяли на тази история, егати и BBC колко са го покривали и са оставяли да му се размине, щото им е бил златна гъска навремето.

https://www.youtube.com/watch?v=SyMhBeV4lg8

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 05:52 от Gina Marini 740714

# 2 299
Фийби Д. е със страхотен стайлинг на снимките. Благодаря, че ни я показа, lilyofthevalley!

# 2 300
Лицето на Селена е такова заради кортикостероидите,. Т.е. може и да е си е правила нещо в опит да заличи последиците, но лицето ѝ е типичното prednisone moonface.

# 2 301
  • София
Лурдес и Роко Ричи
Скрит текст:
Даян Крюгер
Скрит текст:
Зоуи Кравиц
Скрит текст:
Амбър Валета
Скрит текст:
Ева Херцигова
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Джери Хол с дъщеря си Джорджия Мей Джагър
Скрит текст:
Чарлийз Терон с дъшеря си/сина си Джаксън
Скрит текст:
Пенелопе Крус
Скрит текст:
Кели Роуланд
Скрит текст:

# 2 302
Явно черното е на мода. Почти всички знаменитости са облечени в черно за официални поводи.

# 2 303
Пенелопе какво недоразумение е облякла?

# 2 304
Явно черното е на мода. Почти всички знаменитости са облечени в черно за официални поводи.
Дрескод по скоро. Кое е събитието?

# 2 305
  • София
Ан Хатауей
Скрит текст:
Сигорни Уивър
Скрит текст:
Джон Хам с жена му
Скрит текст:
Упи Голдбърг и Патрик Стюарт
Скрит текст:
Кая и Остин
Скрит текст:
Кейт Бланшет
Скрит текст:
Никол Ш. - голям кич е тази жена.
Скрит текст:
Хю Джакман
Скрит текст:
Деми Мур
Скрит текст:
Робърт Патинсън
Скрит текст:
Наталия Водянова
Скрит текст:

# 2 306
Лицето на Селена е такова заради кортикостероидите,. Т.е. може и да е си е правила нещо в опит да заличи последиците, но лицето ѝ е типичното prednisone moonface.
На същото мнение съм. Много я харесвам и ми е много мъчно за нейните здравословни проблеми.
Отделно, с тях абсурд да прави някакви корекции - ще си съсипе съвсем здравето, а и не се знае организмът й как ще ги понесе. Съмнявам се да рискува.

# 2 307
Ирина Т.  е лицемерка. "Алкохолът е токсин, точка. Пристрастяващ е, точка."

Първо, алкохолът в правилните количества и честота не е токсин. Честотата на пиене на нещо алкохолно на хората около мен е веднъж-два пъти месечно и то социално пиене, навън и в компания. Айде, токсин било... това, че ти си злоупотребявала, не ни поставя под общ знаменател Ирина (а дори повечето религии са ок, да не говорим за количествата, които се изпиват на Пасха)

И второ, защото мъжът и участва в реклами с ДОКАЗАНО пристрастяващия и съсипващ семейства хазарт. За това семейно ориентираната Ирина няма коментар.

Пълна лицемерка.

# 2 308
Е тя все пак за себе си говори. И на мен ми действа зле алкохола. За който е ОК, никой не го напътства колко често и какво да пие. Поне аз така го схващам.

# 2 309
Ирина си я представям на сбирка на Анонимните алкохолици.
"Добър ден, аз не съм алкохолик, само попийвам по малко ..." JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт