Звездни Компромати - Септември'23

• 302 313
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 310
  • Glasgow
Една чаша дето на дрегера после отчита близо 2 промила 🤐🤐🤐

# 2 311
Е тя все пак за себе си говори. И на мен ми действа зле алкохола. За който е ОК, никой не го напътства колко често и какво да пие. Поне аз така го схващам.
Два пъти прочетох поста и не, не е това целта. Ако говори само за себе си, много ясно, че даже ще я подкрепя. Но декларации как не приемала мама да пие чаша вино и то защото "алкохолът е токсин." слагат именно всички под общ знаменател.
И на мен не ми действа ок алкохолът, малко в повече и после с месеци не докосвам. Но не съдя хората, които му се наслаждават умерено.

# 2 312
Ирина да се скрие някъде. След като години наред ни навираше баница с просеко за закуска, сега да ми обяснява какъв токсин е алкохолът, е смешно. И тъжно. Дано си вярва.

# 2 313
Ирина е от хората, които на челна стойка ще застанат само и само да са в устите на хората.Патетичните фермани са си неин патент, нищо ново.
Аз пия по чаша вино, уиски или мартини един-два пъти в месеца, алкохоличка ли съм, трови ли ме алкохола, проваля ли ме като личност? Grinning

# 2 314
Ирина да се скрие някъде. След като години наред ни навираше баница с просеко за закуска, сега да ми обяснява какъв токсин е алкохолът, е смешно. И тъжно. Дано си вярва.
Поредната нагла звезда на хоризонта.
Желая ѝ да се скрие някъде из гръцките маслинови дръвчета  и да спре да ни занимава с нейните глупости.

# 2 315
  • София
Малкият Гущер е втори в софийската листа на ДПС за общински съветници. 😂

# 2 316
alex_jp, точно за същото говоря.

# 2 317
  • София
Е, поне заплатка ще капе от СОС, че четири деца как се хранят?

# 2 318
Както беше казал моят холивудски любимец Джони Деп . „Парите не променят хората, те ги разкриват“

# 2 319
При Ирина не е било само социално пиене... ние отдавна се шегувахме, че пие от сутринта и винаги е с чаша алкохол в ръка. Ясно е, че няма да напише - в един момент осъзнах, че съм зависима и само за това мисля... ама при нея не беше съвсем невинно, хубаво е, се е усетила

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 12:56 от Little heart

# 2 320
А колко ли пъти Ирина е карала кола след "една чаша"?

# 2 321
Ако е така, сега тъкмо няма да кара след чаша вино - браво за което Simple Smile (Аз иначе не съм й фен особено)

# 2 322
Лицемерно е, защото няма човек с интелигентност поне около средната, който да вярва, че да пиеш от сутринта, е ок. И сега изведнъж, ама много лошо било, вредно дори, не знаех, но сега ви казвам - не ни трябва алкохол, за да се чувстваме добре. Ти да видиш. За реклама на баничарница обаче става явно.

# 2 323
По-добре така, отколкото все да рекламира мекиците сутрин да си ги хапнем с просеко примерно. Спряла се е навреме, няма да се алкохолизира повече. Защо се дразните?
То и цигарите да спреш, някой може да се почувства засегнат, защото пали рядко, не му пречи и т.н.

# 2 324
По-добре беше да си мълчи по темата. Иначе Ирина трудно може да ме подразни. Което не пречи да ѝ коментирам глупостите.

Общи условия

Активация на акаунт