Септемврийски листопаден СПАМ с бира 01.09 - 30.09.2023

• 12 656
  • 337
  •   1
Отговори
# 255
Някои неща миришат яко, но са гадни на вкус

оправи му диетата
Даже и алкохола му спрях.

това е нечовешко. правете подписка да спасим този човек

# 256
  • На Марс
Забаркаф си

# 257
аз по-семпло, но също толкова запотено - пъпеш, мляко и лед с блендера - по-хубаво е от сладолед

# 258
...
Инче, имам оферта! Плащам ти билети, джобни и допълнително, да дойдеш да ми изчистиш и опаковаш багажа за местене, че имам да уча Joy
Норче, казвай от по-рано другиот път. Щеших да дода, особено, ако пътувам с теб. Grinning Че сама отдавна не съм пътувала. Grinning Аа, и има ина тайна:
Скрит текст:
въпросът в нещото за правене /което те тревожи/ - требе да почнеш. Почнеш ли - ще свършиш. Все някога. Често и твърде бързо, т.е. по-бързо отколкото си го мислила. Joy

Каква жега го дават да е тези 2 -3 дни ... събота уж ше планинствам, да видим дали нема да изгоря на слънце. Joy

# 259
  • София
Пънчо, слагай още един. След 20 минути съм при тебе

# 260
Инче, проблемът е че нямам време да почна, а нямам и избор да се бавя, демек задънена улица Joy

# 261
  • На Марс

на кой какво да сложа?

Simple Smile

# 262
Много ме кефите. Винаги ме усмихвате. Обичам си ви, бе. Heart
Честит празник, народе мой.
Съм на язовир язе. Хубаво, лошо, палатка ще е. Не можех да не угодя на Джастев. Се пак рожденик беши преди два дни. Жив и здрав да ми е. Та, един бърз язовирен обяд:

И една походна спалня:

Рибата надвечер и утре.
А, сега Наздраве за празника и за наше (на двете деви, се пак и двамата с Джастев наскоро имахме ден ден) здраве:

# 263
това не е палатка, замък е
наздраве!

# 264
Голяма е, нали. Тя е за четирима китайци Joy, но ние я пригодихме за два тюлена Joy. Ем е голяма, сал нощни шкафчета ми липсват и гЪрдеробче. Joy Има и предверие в което съм наредила багажа, походната маса, манджата и най важното - пиеньето. Joy

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 14:53 от Джаста Праста

# 265
Джасте, да сте живи и здрави и двамата!
Много добре изглежда тоз дом. Колко време ще сте там?

# 266
Три дни. Joy Малко, но от сърце. Joy
Не питай събиращата багажа, носещия ще има друг отговор. Ще носи. Щом иска жена. Joy Той не иска, ама носи. Да го питаш. Joy Оох, язовирни истории. : Sunglasses Heart

# 267
  • На Марс
Много ме кефите. Винаги ме усмихвате. Обичам си ви, бе. Heart

с юбоф може секи, народо иска мосакаааа Simple Smile

# 268
Сал кебапчета. Kissing Heart Joy
Тръгнем ли напът и спомена ли кебапчета, Джастев знае, търсим скара. Joy Угажда ми, признавам си. Инак лошо. Разваля му се кефа. Душичка ми е той.

# 269
Джасте, трябва да ми кажеш интересни язовири в нашия район. Ама аз искам за разходка, не екшъни с палатки и нощувки LaughingLaughing Дърта съм вече, не моА сА подложа на таквИз екстремности Laughing

Общи условия

Активация на акаунт