Септемврийски листопаден СПАМ с бира 01.09 - 30.09.2023

• 12 663
  • 337
  •   1
Отговори
# 225
диз шит из Dope

# 226
Напълно съм съгласна с теб Дайсче! Трябва да има екшъннннн!

# 227
  • На Марс
баси пак ме е избило на фелософия ама мисля, че съм прав - та Майкъл Джексън е артист но всеки път ходи по лунната пътека по един и същ начин, а аз като ходя до тоалетна под лунната светлина няма един с един път еднакъв ... кой е артиста даге Simple Smile

# 228
  • над кукувичето гнездо
Време е да напишеш книга.

Аз подвързвам учебници и си мисля дали не могат да ги дават с подвързията. Хайде министерството на образованието да мисли по въпроса, моля!

# 229
Как обичам да подвързвам и надписвам, и да купувам тетрадки и всякакви такива. Трябва да почна да си наемам деца за 15 септември и да ги връщам като сме готови с подготовката Grinning

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 01:18 от noragami

# 230
  • над кукувичето гнездо
И аз обичам, ама да не е в 2330 по спешност след като съм спсла само 4 часа в последмото денонощие... Утре е втора част, за днес стига. Всъщност, зс вчера вече, де....

# 231
Време е да напишеш книга.

Аз подвързвам учебници и си мисля дали не могат да ги дават с подвързията. Хайде министерството на образованието да мисли по въпроса, моля!
Не съм подвързвала нищо, а казали, че трябва. Найлонови опаковки няма ли?

Ама каква спешност бе? Я да си гледат работата... Rolling Eyes

# 232
  • София
И без тва учебниците са толкова безсмислени, че може и без тях.
На приятелка детето в 6 клас - госпожата им "преподала" урока и им казала "Гледайте си го в Уча.се, там е обяснено много добре."
Толкоз.
Неспасяемо е вече положението.

# 233
  • София
Т.е. тази госпожа си признава, че вече системата може да работи само с Уча.се и училища не ни трябват?! Наистина е неспасяемо положението!
Добре, че набрахме гроздето и е заложено за ферментация. Smiley

# 234
Така им са вързани ръцете на учителите, че ... без забележки, без двойки ... отделно телефоните много пречат. Та белята не е една. Не защитавам учителите, има ги всякакви. Просто се поставям на мястото им. И на тях не им е лесно. Аа, и не споря. Grinning

Варих жито - цялата опаковка, демек половин кило. Сега всички стрателно требе да ядем. Чи съ разваля бързо. Ох! Joy

# 235
  • София
Инче, идвам да помагам. Така го обичам…

# 236
Аз имах хитово прибиране с автобус и някакъв мастурбиращ имигрант, който не се намери кой да го свали от автобуса и да му тегли един бой.

Каквото и да ни е образованието, превъзхожда много други страни, вкл. Белгия и Холандия, защото поне нещо се научава при нас и за разлика от тук, има състезателен характер - кандидатстване, матури и т.н. Някъде другаде е сигурно обаче златната среда.

Наздраве ви! Пия за шефовете ми тук, които също като в стария ми отдел и дирекция, са абсолютни слънца и страхотни хора Heart

# 237
българската кукня била секзи

# 238
  • София
Миле Китич довечера в София.
Жалко, че не го слушам Cry

# 239
Спомням си 9 клас. Купили са ми нашите учебници. Оказава се, че по химия трябва да купим друг учебник, защото преподавателката била един от авторите. Купуваме го ние и учителката заявява: " Аз ще ви диктувам най-синтезирано да си учите от тетрадките". Учебникът не съм го отворила и още е със залепени страници тук там. Та явно е да се вземат едни пари. Обаче и аз съм на мнение, че на учителите не им лесно. И като гледам в детската градина какви префантосани родители има....А децата не са лоши, но просто според мен голяма част за поведението им се корени в нас родителите.

Общи условия

Активация на акаунт