Кралски работи и клюки - септември 2023

• 85 156
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 195
  • Враца
"Днес си спомняме за изключителния живот и наследството на Нейно покойно величество кралица Елизабет. Липсваш на всички ни." Уилям и Катрин

Кое е момченцето до лейди Луиз?

Да ви призная като съм гледала снимки на млади години на Елизабет и Маргарет, винаги съм си казвала, че Елизабет ми харесва повече. Не зная защо Маргарет се е водела красивата между двете, за Елизабет явно е била отредена ролята на умната. Но за мен не е така и все се изумявам- Елизабет е била много, много хубава в 20-те и част от 30-те си години.

# 196
  • Някъде там
Ули, Алексия ще кръсти влачещия се смукателен бункеров дрегер Vox Alexia на Van Oord в Ротердам.

Да и мен много.

# 197
Днес беше натоварен ден за Уилям и Катрин, те също посетиха Car-y-Mor, първата регенеративна океанска ферма в Уелс! Парката на Кейт е носена няколко пъти, като за първи път през 2016 година в Канада.

Кока ѝ както винаги перфектен!

# 198
Брат и Джеймс, виконт Севърн

# 199
  • Някъде там
Бебешка новина.
Бутанците си имат момиченце.
Честита да им е малката принцеса.

# 200
  • София
Вече граф на Уесекс.

# 201
Вече граф на Уесекс.
Ще стане граф на Уесекс..когато наследи баща си,
сега принц Едуард стана херцог на Единбург
но запази и титлата си граф, като ще се обръщат към него
с по високостоящата, която е пожизнена
но няма да се наследявя..тогава синът му ще стане граф,
сега продължава да е виконт*
Виконт Севърн ще стане граф на Уесекс и Форфар, когато титлата н … рне на короната.*

# 202
  • София
Ей, че хубава новина от бутанците! Да е честита малката драконова принцеса, сигурно ще е много красива с тези родители.

# 203
  • Някъде там
Предполагам че ще ни я покажат, както батковците.
Много  много красива Алексия.
Закачлива рокля като за младо момиче, а в същото време достатъчно стилна и подходяща за официално събитие с морска тематика.
Роклята е на Максима.

https://twitter.com/RickEversRoyal/status/1700436751750189311?s=19

# 204
Супер новина от бутанците. Много се радвам, че е момиченце след двете им момченца.
Чудесна е Алексия, много ми харесва и прическата, освен роклята.

# 205
  • София
Рвзкошна мацка започва да става Алексия! Много приятна рокля, сандали и обеци. Прическата също е хубава, а цветът ѝ е страхотен. Дано не почне да се изрусява.

# 206
„Принцът и принцесата на Уелс стават все по-популярни сред британската общественост, много от които вече искат крал Чарлз III и кралица Камила да започнат постепенно да им предават властта или дори да абдикират през следващите години, ново ексклузивно проучване за MailOnline разкри днес ."
Нещо коментатора на БТВ не е в час, че да говори, че са недолюбвани и имат слаба подкрепа.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-12491611/king-charles-r … moved-royals.html

# 207
  • София
Много красива Алексия, това е една от любимите ми рокли на майка и😍

Малкото бутанче да е живо и здраво!

# 208
  • Някъде там
Джони Бол за Хари:
Със самия главен герой.
Без него връзката с нашите ветерани и начина по който ги възприемаме, нямаше да бъдат същите.Благодаря ви, че ни дадохте игрите "Инвиктус".
Благодаря ви, че ми помогнахте да намеря отново себе си.
♥️
Страхотни думи, напълно заслужени. Браво на Хари че за отдадеността на каузите си, получава публично признание.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 15:25 от daviz

# 209
  • София
А Мегън кога се очаква да пристигне? Беше обявена нейна реч, но може би при закриването ще бъде.

Общи условия

Активация на акаунт