Любители на котки - Тема 186

• 24 629
  • 552
  •   1
Отговори
# 165
Ред, аз трудно помня хора, лица и котки. Може ли да ни разкажеш къде живееш? Къща, апартамент, град, село? На какво разстояние е жената дето я е гледала и изпуснала? Около вас градска среда ли или село? Имате ли полета, реки наоколо? Разрушени къщи? Имате ли бездомни котки и той проявявал ли е интерес към тях? Грижат ли се около вас за бездомни котки? Храна, вода? Ако залепиш по стълбове и магазини че я търсиш и определиш възнаграждение би ли реагирал някой?

Аз вярвам че ще се намери. Вярвам че и Мъри на Недоволна ще си намери дом.

И скоро пак ще пускаме смешни снимки. И проблемите ще са ни само кастрация и някакви маловажни.

# 166
Шарлот, ти си невероятен човек. Респект! Hug

Ред, ужасна новина. Стискам палци да успеете да хванете Сакура.

# 167
Шарлот, благодаря ти, че взе нещата в свои ръце и че с такава лекота правиш нещата. Сигурна съм, че Непокорна вижда това.

Ришко, излегнат в прохладните чаршафи следи с поглед защо ставам, а не лежа до него. Винаги като ме види на дивана идва и се изпъва, опрял гръб в мен. Стана ли се стряска и тревожно ме следи с поглед. Сяксш казва "Къде отиваш, виж колко ни беше хубаво". Обичам уюта на вечерите когато се гушка в мен докато гледам филм. От малък си е така. Но само при мен. При мъжа ми никога. За него съществувам само аз май.

# 168
Шарлот, голямо сърце имаш, браво! Мотото в живота ми е "няма невъзможни неща " и другото "обичам да обичам ", ами ти днес това направи, бъди здрава!
Ред, дано успеете със Зак да намерите Сакура, много неприятна ситуация! Колкото и да е дива, кой бяга от хубаво, само да ви надуши и  ще се върне. Дано, дано!

# 169
Шарлот, браво за това, което си направила! ❤️
Ред, дано Сакура се върне. ❤️
Защо ме търсиш?, прекрасен Ришко. ❤️

Хайде, утре нов ден, нова седмица, на късмет да е и да има добри новини. ❤️

# 170
Нищо не съм направила - всяка би сторила това, ако живее в близост, а се оказа така. Сутринта написах на Дори телефона си и тя позвъни. Зарязах всичко и хукнах с неясна идея - най-вече исках да проверя дали котето мяука. Другото беше импровизация.

Срещи с прекрасни хора затвърдиха вярата ми, че всичко ще свърши добре. От прозорец на стълбите огледах  терена - множество малки дворчета, с високи огради помежду тях. Ако котето е навън, трудно ще се открие. Относително възрастно (9 г.) и тежко (10-ина кг), ще му е трудно в свободна среда. Близко до жилището е магазин "Стефанов" и  мястото е съсредоточие на любители на животни, което е плюс.

Ред, ако някой у вас има време, нека проследи старите постове на Ноеми - тя имаше необичайни хрумки, но търсенето се увенча с успех.  Пак ще се гушкат Зак и Сакура - красива хармония. Само съхранете себе си.

# 171
  • София
Шарлот, 🤗 Страхотна си! ❤️
Red soul, стиснати палци и лапички от нас!
Пиратя е разкошен! 😻

# 172
  • Крайбрежен район
Шарлот, ти си истински ангел! Сигурна съм, че Недоволна е изключително Доволна от твоя жест и от всяка добра мисъл, идея и молитва на всички тук в помощ на нейното момиченце. Heart Decoration Вярвам, че тя помага и дава насоки и всичко с Мъри ще бъде наред.

Ред, какъв ужас! Disappointed Relieved В блок ли живеете? Ако да, търсете между прозорците на мазите. Често се шмугват там. Скоро да я намерите и да си я приберете вкъщи! Hands Pray

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 01:24 от Metanoia

# 173
Браво, Шарлот! Дано Мъри е добре, много се надявам.
Red, имате ли фейсбук групи на квартала? Гледам тук, че мнозина съдействат за откриване на котки, понеже дворовете са малко или много разделени по територии и си знаят котките. Сигурно и при вас е така. И друго, капан за котки евентуално?

# 174
Не знам,не знам.Сега се прибираме с дъщвря ми.Това е като игла в купа сено.Тя е скочила от прозорец от 4тия етаж,върху междинен покрив и днес са писали,че са я видвли на верандата под прозореца.Обаче сега,докато оглеждах,видях едър мъжки,който може и да я е прогонил.През улицата е Хагската хора,голям парк,в който има лисици,катерици,зайци,езера...Не мисля,че ще я намерим.
Утре ще ходим отново,ама нямам надежда.

# 175
Ехееееее, браво, Шарлот! Simple Smile Голям късмет е тази пролука под вратата! Дано да изяде пауча! Hands Pray Така ще знаем, че е добре...

Стискам палци за Сакура!

# 176
Леле 10 кг. котка, толкова ли стават големи ?
Моите никога не са тежали повече от 4, 5 кг.
Ари сега е към 3.800 и ми се струва бухтичка, та представям си като минат още 2,3 години, нали до 4 годишни растат ?

# 177
  • София
Шарлот, респект.

Ред, стискам палци да намериш Сакура.

# 178
  • Крайбрежен район
Ред, не губи надежда! Не вярвам да е хукнала към парка. По-вероятно под тераса, прозорец, храсти, някъде из междублоковите пространства. Дано да имате късмет утре. Ще чакаме новини.

# 179
Ред, като избяга Тери, ме ръководеше мъж чрез месинджър. Твърдеше, че избягала котка не напуска местообитанието и най-вероятно е съвсем близо, но от стрес не отговаря на стопаните. Посъветва ме да нося със себе си и да залагам силно миришеща храна - печена риба, печено пиле...и да следя дали няма да дойде до хранилката. С фенер да се огледа под паркиралите коли нощем. По същия начин твърдях, че е край, защото следва лонгозна гора с чакали и диви животни. Той отсече: котето е съвсем близо до вас - ще се върне, търсете. Така стана. Вярно, че Сакура е бенгалка, но и моята е дивачка, прибрана от улицата, с първични инстинкти.

Ще се съберете със Сакура - специално коте е и на вас ви е нужна! Жалко, че сте толкова далеч - иначе можехме да правим хайки.

Общи условия

Активация на акаунт