Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 127 337
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София/Испания
Имам пасатор 3 в 1 ,пасатор ,чопър и тел за разбиване,много съм доволна.

# 1 036
Подписвам се под последния пост с 2 ръце. Използвам най-вече чопъра, напълно съм забравила какво е да режа на ръка моркови или лук,както и всякакви зеленчуци за супа

# 1 037
Аз противно на всички доволни никак не съм доволна от 3 в 1 уреда. Първо пече бавно гофретите, второ, ако не улучиш точно сместа, тя изтича под плочата, залепва, няма изчистване. После пак от Лидл си взех само гофретник 300 пъти съм по-доволна, лесно се почиства, много по-бързо стават гофретите.

# 1 038
Включвам се с положителен отзив за гофретника от Кауфланд.От два дни пека гофрети,изяждат се за нула време 😜.Нямам отзиви за другия уред.

# 1 039
Този 3 в 1 , като правих сандвичите и мазнината отиваше под реотаните и няма измиване. Иначе сандвичите с квадратен хляб стават жестоки !
Гофретника на Кауфланд пече супер гофретите и бързо.
И от пасатора  3 в 1 съм доволна и от двата магазина.

# 1 040
# 1 041
Белия шоколад с кокос не съм го виждала. Ще го взема да го пробваме.
 За коледните неща ми е много рано. Нищо няма да взимам от тях. То вярно, че е студено, днес беше 3 градуса сутринта в София, амааа сме 19 октомври само.

# 1 042
оливат се с тези коледни неща. аз си чакм 30-те градуса и късия ръкав. никак не ми е коледно

# 1 043
Аз пък се надявах да пуснат хубавите чушки в буркан. Не е ли време? От новата брошура ще взема само филтрите за кана.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 10:24 от *Сладкодъвка*

# 1 044
Лешниково-какаовите кремове в Лидл хубави ли са? Нутелата ми е прекалено пълна със захар и палмово масло и егати цените вече гони.

# 1 045
Има един такъв на био-щанда им, според мен е добър като състав и цена.

# 1 046
Лешниково-какаовите кремове в Лидл хубави ли са? Нутелата ми е прекалено пълна със захар и палмово масло и егати цените вече гони.

Вземете си от Кам маркет лешников крем без захар.
Много вкусен и на топ цена.

# 1 047
Как са тези термоклинове и чорапогащници като цяло и в сравнение с тези от Кауфланд?
На тези пише, че са екстра топли, дали е така?
И отговарят ли си на размера, че тези от Кауфланд бяха умалени?

# 1 048

Вземете си от Кам маркет лешников крем без захар.
Много вкусен и на топ цена.

и какъв е съставът?
биокремът е ок, да.

# 1 049
Дано не е подсладител Simple Smile Купувам си плодов скир от Лидл, ама като видях какво съдържа, то по-добре да ям обикновен със захар.

Общи условия

Активация на акаунт