Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 126 653
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 60
  • Буркина Фасо
И аз знам, че алкохол не може
и аз знам, че не може, но ако касиерката го приеме - може Smiley
на мен са ми взимали.

# 61
Дунавия / Родна стряха / Ведраре
Търсих, но не го видях.
PaulieM, благодаря! Ще потърся пак като ходя.

# 62
Авокадо вече няколко пъти взимам и е страхотно - в мрежичка 3 броя са вътре. Не е био, не е на килограм, 3 броя за 5 и нещо ако не се лъжа. Струват си, защото аз ям по половин на ден и реално ми стигат за 6 дни, нито се развалят, още от първия ден са перфектни за ядене, вече поне месец взимам само тях.
Мислех да взема кошове за пране и днес минах през лидл, а съм забравила, че е понеделник. Като се замисля не ги видях, но и не гледах много, че уж бях за 2-3 неща само. Сега ще трябва пак да се връщам, но отдавна ги чакам и цената им е чудесна. Тъкмо ще взема и пъпеша, който похвалихте малко по-назад Simple Smile

# 63
С ваучери в някои магазини може, в други не може. Май зависи и от касиера, който те обслужва. Ако е само алкохол - отказват. Ако алкохола е част от пазара минава.

# 64
Преди много години работих за Билла. Има си ясни правила, не вярвам в Лидл да е различно. На самите купони/ваучери е ясно обозначено какво може/не може да се плаща с тях. Не е според настроението или личните предпочитания на касиера. В Билла се правеха много чести проверки от тайни клиенти, от мениджъри от централата и от кой ли още не. От друга страна веднъж един от многото мениджъри от централата ни обясни, че ако има много голяма сметка, нещо от порядъка на няколкостотин лева касиера, със знанието на управителя можело да си затвори очите за алкохол или нехранителни, платени с ваучери само за храна. Но пък от централата във всеки един момент можеха да видят какво е пазарувано и как е плащано и да направят проблем на филиала, касиера или управителя. Та така.

# 65
Не знам какви са правилата ,но..ваучер Томбоу - в голям търговски обект - дават всичко ,без цигари. В Лидъл може и нехранителни. В Била категорично не дават нехранителни, както и в МЕТРО.

# 66
  • In transit
Дунавия / Родна стряха / Ведраре
Търсих, но не го видях.
PaulieM, благодаря! Ще потърся пак като ходя.

Ето лидълското, което е в ПА. Много по-вкусно и кремообразно е от Дунавията на Ведраре.

снимата е на ленак, от стара тема.

# 67
В Метро е най-строго. Там разделят покупките на части ако се плаща с ваучери.
Аз не пазарувам там, защото е скъпо. Рядко има намаления, а и магазина е предназначен за покупки на едро, не за пазар за домакинството.
Съфорумката нека пише като види какви са ваучерите.

# 68
И при мен в Лидл приемат без проблем тези ваучери за храна, без да питат и разделят нищо, докато в Метро не само, че са строги, ами се объркват и не знаят какво да правят (затова вече и не опитвам да пазарувам с тях там).
Новата ми лента е за 790 лева - хаха...

# 69
Ти направо изби рибата!
Ние известно време пазарувахме през профила на мъжа ми и за септември плахо са ми пуснали лента за 170. Направо като молба го почувствах!

# 70
  • до най-прекрасния мъж
Метро отдавна не е магазин за пазаруване на едро, издават карти и на физически лица и доста неща се предлагат на нормални по големина Метро единици. За цените съм съгласна. Наскоро гледах "промоция" на уред, намален от 150 на 75 лв, а редовната му цена навсякъде е не повече от 100 лв.
Аз ще погледна детските дрехи, че рязко застудя и осъзнах, че имам само 2 плътни комплекта за дъщеря ми.

# 71
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Преди много години работих за Билла. Има си ясни правила, не вярвам в Лидл да е различно. На самите купони/ваучери е ясно обозначено какво може/не може да се плаща с тях. Не е според настроението или личните предпочитания на касиера. В Билла се правеха много чести проверки от тайни клиенти, от мениджъри от централата и от кой ли още не. От друга страна веднъж един от многото мениджъри от централата ни обясни, че ако има много голяма сметка, нещо от порядъка на няколкостотин лева касиера, със знанието на управителя можело да си затвори очите за алкохол или нехранителни, платени с ваучери само за храна.
Но пък от централата във всеки един момент можеха да видят какво е пазарувано и как е плащано и да направят проблем на филиала, касиера или управителя. Та така.
интереса клати феса. техния интерес е магазина да има повече продажби и приходи.
на теория я има забраната, но на практика е съвсем друго.
не съм се интересувал , но кой ще държи сметка на магазина, че е купен алкохол с ваучер ? коя институция?

# 72
Никога метро не е бил магазин само за пазаруване на едро. Винаги се е пазарувало нормално.

# 73
Скрит текст:
Никога метро не е бил магазин само за пазаруване на едро. Винаги се е пазарувало нормално.

Вече е. Имаше интервю с някакъв мениджър.

Веригата "Метро" се връща към модела си на търговия на едро
Компанията инвестира 700 хил. лв. в преустройството на своя столичен магазин "Метро 2" до "Люлин"

https://www.capital.bg/biznes/stoki_i_prodajbi/2023/04/06/446960 … _si_na_turgoviia/

# 74
  • до най-прекрасния мъж
В статията пише, че до 2030 ще правят преустройство и магазинът ще обслужва И индивидуални клиенти. Става въпрос за един магазин в София, не за цялата верига. Така че все още Е и ще продължава да бъде, каквото и да пишат и говорят. Никой не бяга от оборот.

Общи условия

Активация на акаунт