Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 126 632
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Моята лента е 500 лв.

# 76
  • Буркина Фасо
моята лента е 360 лв.   щедри са Smiley

# 77
И моята е 500, но още не съм пазарувала този месец.
Скрит текст:
Скрит текст:
Преди много години работих за Билла. Има си ясни правила, не вярвам в Лидл да е различно. На самите купони/ваучери е ясно обозначено какво може/не може да се плаща с тях. Не е според настроението или личните предпочитания на касиера. В Билла се правеха много чести проверки от тайни клиенти, от мениджъри от централата и от кой ли още не. От друга страна веднъж един от многото мениджъри от централата ни обясни, че ако има много голяма сметка, нещо от порядъка на няколкостотин лева касиера, със знанието на управителя можело да си затвори очите за алкохол или нехранителни, платени с ваучери само за храна.
Но пък от централата във всеки един момент можеха да видят какво е пазарувано и как е плащано и да направят проблем на филиала, касиера или управителя. Та така.
интереса клати феса. техния интерес е магазина да има повече продажби и приходи.
на теория я има забраната, но на практика е съвсем друго.
не съм се интересувал , но кой ще държи сметка на магазина, че е купен алкохол с ваучер ? коя институция?

[/quote]
Нямам идея, Бонго. Споделих какви бяха вътрешните правила и политика в Билла преди повече от 10 г.

# 78
  • София
Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 23:16 от Таня67

# 79
  • София
Ако ви кажа какви неща съм си пазарувала с ваучери за храна няма да повярвате. Иначе и алкохол и цигари съм взимала в някои филиали, но не навсякъде става. Та, вероятно е решение на управителя. Нехранителни в Лидл навсякъде стават с купони от опита ми. Нещо се изнервих аз тая седмица. Първо не можах да си изхарча купона за сок вишна за 1 стотинка, защото нямаше никъде зареден, второ не можах да взема с купона близалки на детето вчера, защото и те липсваха на рафта и имаше само етикет..И какво се получава, прави струвай ленти гони и накрая йок. Поне купона за 5% успях да ползвам..

# 80
Здравейте! Зехтина от серията Deluxe хубав ли е, горчи ли?

# 81
И аз не можах да взема сока - май на доста места го нямаше.
Сега имам за шоколад, дано поне от него да има следващия път.

# 82
Ако ви кажа какви неща съм си пазарувала с ваучери за храна няма да повярвате. Иначе и алкохол и цигари съм взимала в някои филиали, но не навсякъде става. Та, вероятно е решение на управителя. Нехранителни в Лидл навсякъде стават с купони от опита ми. Нещо се изнервих аз тая седмица. Първо не можах да си изхарча купона за сок вишна за 1 стотинка, защото нямаше никъде зареден, второ не можах да взема с купона близалки на детето вчера, защото и те липсваха на рафта и имаше само етикет..И какво се получава, прави струвай ленти гони и накрая йок. Поне купона за 5% успях да ползвам..
Много често ми се случва и на мен. Ми, дразнещо е много. Другото е, че започнаха с едни дребни шрифтове по етикетите да играят. Написали едро цената наполовина, ама под нея куп условия ситно написани. Я разбереш, я не...

# 83
  • shumen
Аз точно от Лидл не съм купувала всичко с купони.
Днес взех картофи и кус-кус.Утре мисля да пробвам картофите и ако са хубави да взема още.

# 84
Мики, благодаря ти. 💐 Запазих снимката и ще го издирвам. 😊
И моята лента и доста голяма, но предния месец много пазарувахме.

# 85
Някога някой тук похвали Röte grütze. Искам да кажа БЛАГОДАРЯ! Купих една кофичка, направо така с лъжицата го нападнах! Много вкусно! Леко, не твърде сладко, не гъсто, направо е страхотно!

# 86
Някога някой тук похвали Röte grütze. Искам да кажа БЛАГОДАРЯ! Купих една кофичка, направо така с лъжицата го нападнах! Много вкусно! Леко, не твърде сладко, не гъсто, направо е страхотно!
Ох, това ми е любимото сладко!
Сама си го изяждам и аз, ей така с лъжичката...

# 87
Някой да има за размяна от клиновете за бременни от миналата седмица? Взех 2 бр.черни XL, оказаха се големи. Трябват ми L.

# 88
  • In transit
Офф, Роте грутце е пристрастяващо. Внимавай Рошличке. Joy

# 89
  • София
Röte grütze e вкусно, харесва се от много хора.
Не ми е ясно защо тук е само в тематични седмици на веригите.
В родината на Л и К е в постоянния асортимент, има го и в други техни вериги.
Дано и тук остане за  постоянно.

Общи условия

Активация на акаунт