Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 128 535
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Алуминият в део продуктите прави лошите петна. Дали ще се махне много зависи от самия плат - на някои помага обезмаслител, но на други не.
Проблемът се решава кардинално при ползване на безалуминиевите продукти. И в Лидл, и навсякъде има.
Те са с по-слаба защита именно щото го няма алуминия.

# 421
  • shumen
Добре де,Бончо,течния Омо?

# 422
  • до най-прекрасния мъж
Ок, но на този изрично пише, че не оставя бели и жълти петна, затова съм недоволна. Нямам идея за съдържанието му и дали има алуминий. Изхвърлих опаковката, сега ползвам със синята капачка и уж нищо не пише за петна, а той такива не оставя. Ще пробвам и с обезмаслител. Срам ме е да ходя така,  а повечето ми тениски са нови и ще ме е яд да ги оставя за домашни.

# 423
  • Буркина Фасо
Добре де,Бончо,течния Омо?
прочети какво пише за течния Омо и ни кажи, моме Smiley

# 424
  • София
Синята капачка е безалуминиев. Останалите имат.
И аз съм изхвърлил дрехи за хиляда пари през годините докато разбера откъде идва проблема.

# 425
На няколко пъти минах покрай тоалетната хартия Милде в магазина и почти щеше да ми стане лошо от толкова силна миризма на парфюм...🤪

# 426
  • shumen
Пише универсален или за цветно пране?А универсален за бяло ли е?

# 427
  • София
blue.angel, тези прахчета са единствените, които са успявали да ми отстранят петна от дезодорант. При бели дрехи с удължено накисване са действали безотказно:

# 428
  • Буркина Фасо
Пише универсален или за цветно пране?А универсален за бяло ли е?
аха.
може и за цветно да се използва щом е универсален.

# 429
Пожълтяло по бели блузи се маха с накисване с лимонов сок.

Някой пробвал ли е конджак гъбите на Лидл? Втора вечер се мия и от тази сутрин забелязах ужасни пъпчици като обрив около устните, носа и особено по брадичката. Усетих се, че може да е от гъбата чак като се измих пак тази вечер и сякаш се влоши.

# 430
Вчера направих много добър пазар. Взех от козметичните кърпи, които похвали Amiamo. Благодаря ти Heart Купих меко сирене от френската седмица на -30%, шунка Дулано пак намалена,френски маслени бисквити в метална кутия, едни много приятни соленки пак френски,сайдер и шоколадови мусчета; книжка за малката и други дреболии.

# 431
Тези пуканки стават ли за машина за пуканки? Че детето предпочита от машината.
В Американската седмица пускат сладки пуканки за микровълнова

# 432
На няколко пъти минах покрай тоалетната хартия Милде в магазина и почти щеше да ми стане лошо от толкова силна миризма на парфюм...🤪
Имам чувството, че все по-химична става миризмата.

# 433
  • София
Да, аз и днес ходих в Лидл - още няма спрей дезодоранти. Вече мисля да ги питам дали ще зареждат.
Дезодоранти няма от месец някъде, търсих в няколко магазина. Утеших се, че в Гърция ще си купя - и там няма.

# 434
  • София
Ще дойдат. Сменят им външния вид и ароматите. Това са новите :

Общи условия

Активация на акаунт