Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 127 315
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 1 125
добри ли са течни перилни препарати на formil?

От години ползвам само тях. Доволна съм..наскоро взех капсули, също са хубави.

# 1 126
Дали има сладък чили сос в постоянния асортимент? Щото, ако е в азиатската седмица само, лошо.

# 1 127
Има просто трябва да потърсите. Би трябвало да е при подправките или при сосовете поне в нашите магазини е там

# 1 128
Подарявам
Скрит текст:

# 1 129
Този беше похвален в темата за перилни препарати...Сега го ползвам,доволна съм.😉

# 1 130
Подарявам купоните от снимката и всички седмични.
За царевицата е до днес.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 17:59 от rosicapi

# 1 131
Благодаря на всички дали отзиви за пасаторите 🙂
Нещо извън темата, но се надявам някой от вас да има инфо: Търся моп на Дормео за една възрастна съседка. Преди сигурно 4 г съм ѝ купувала последно такъв, а сега не откривам😮Дайте идеи от къде да намеря?
Който може да помогне да пише на лично да не спамим темата. Благодаря🙂

# 1 132
  • Пловдив
Спечелих от скреча уж...беше кутия с панделка. Изчезна и туй то. Няма я нийде.

# 1 133
  • София
Днес в два Лидла пазарувах, чак сега ми излезнаха касовите бележки. Нямам скреч карти.

# 1 134
  • София
Отиди на "купони". Най-вероятно ще се покаже.

# 1 135
По-слабите като мощност пасатори всъщност не пасират, пасират за повече време или не пасират гладко?

# 1 136
  • София
Два "печеля" жълто с панделка и едва сега се появиха два купона - за фъстъци и детска вода.

# 1 137
  • Бургас
И при мен вчера стана така. Нищо нямам, освен купона достигнат от лентата. Отделно от това, отворих сега да опитам от луканката на Пикок Пюр, дето е 3+2... няма такава гадост просто!!! Някакъв отчетлив вкус на лекарство тип антибиотик Rage  Сега трябва да ходя там да се разправям и ми писна за една седмица вече не знам коя подред издънка да имат...

# 1 138
По-слабите като мощност пасатори всъщност не пасират, пасират за повече време или не пасират гладко?
Пасират добре по-меките неща, при останалите не е добре...Имахме един подобен (даже беше 300 вата, не 350), за крем супи биваше- обаче се зарадвах, като сдаде багажа и го хвърлих.😁 Започна да му излиза от накрайника нещо като ръжда...😬 Пасаторът 3 в 1 (600 вата) си е невредим и досега.🙂
На мен ми се появи купон за вода или бисквити за 1 ст. с надпис, че вече съм го използвала.🤣🤣🤣 Така беше- преди около седмица го използвах и си взех водата.😃

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 23:59 от dolce miele

# 1 139
  • София
Този беше похвален в темата за перилни препарати...Сега го ползвам,доволна съм.😉

А каква е цената му?

Общи условия

Активация на акаунт