Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 126 011
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 1 335
  • shumen
Розовите домати и при нас са смотани.

# 1 336
  • София
Внимавайте от тези хелоунски бисквити, преди 2 години бях ги взела и мъжа ми се обрина от боята в тях. Биха му даже урбазон в окръжна. Имайте си едно на ум.

# 1 337
  • В страната на бурите
Момичета, бихте ли ми дали съвет? Взех акумулаторна ножица Parkside онзиден от Lidl, обаче откъде да купя батерия и зарядно(понеже е без такива)? Трябват ми спешно и предпочитам да не онлайн. Има ли универсални или трябва да са само Parkside?

# 1 338
В Кауфланд дали няма да има? Май предлагат артикули Парксайд в постоянния асортимент...🤔

# 1 339
Кауфланд, а в София при търсене ми излиза и физически магазин за всякакви зарядни и батерии на ул. Искър:

https://www.zigifly.com/magazin/konsumativi-za-parkside-i-florabest/

# 1 340
  • София
Wonder , а огледа ли хубаво в самия Лидл? Почти винаги има зарядни и батерии отделно. Дори да не са в брошура.

# 1 341
  • В страната на бурите
Wonder , а огледа ли хубаво в самия Лидл? Почти винаги има зарядни и батерии отделно. Дори да не са в брошура.
При нас е малък Lidl-а. Ще пробвам в по-голям. Ще проверя и в Кауфланд. Благодаря много на всички!

# 1 342
  • на Мелмак
Търсих от готовите смеси за коледни бисквити, нямаше. Дали пък не бяха от другата седмица? Пак ще проверя.
Пазарувах, доволна съм.

# 1 343
От другата седмица са смесите за бисквитки, и аз съм ги набелязала.😉

# 1 344
Подарявам
Скрит текст:

# 1 345
Здравейте! Колко време може да стои отворен сладкия крем на Лидл? Отворих да го опитам 😃,но съм на режим и сега се чудя дали може да се развали?

# 1 346
Здравейте! Колко време може да стои отворен сладкия крем на Лидл? Отворих да го опитам 😃,но съм на режим и сега се чудя дали може да се развали?
Кой крем? На опаковката обикновено пише как и колко се съхранява, някои могат да стоят дни, други седмици.

# 1 347
Понеже някой търсеше - преди обед в СГ имаше две детски етажерки от миналата седмица, които бяха много харесвани. Бяха леко сбутани между коледните светлинки.

# 1 348
Кой крем? На опаковката обикновено пише как и колко се съхранява, някои могат да стоят дни, други седмици.
От коледната колекция,не пише

# 1 349
вероятно нищо няма да му има дълго време, предвид съставките, които се влагат.

Общи условия

Активация на акаунт