Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 126 016
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
з амоя радост на сточна вече има каси на самообслужване, поради което обаче работят малко нормални каси и се образуват бая опашки.
Сега ли беше? Как изглеждаха розовите домати? Чудя се към кой магазин да тръгна и по този случай се мотая във форума. Simple Smile

# 1 321
з амоя радост на сточна вече има каси на самообслужване, поради което обаче работят малко нормални каси и се образуват бая опашки.
Сега ли беше? Как изглеждаха розовите домати? Чудя се към кой магазин да тръгна и по този случай се мотая във форума. Simple Smile

не, предните дни ходих. розовите домати бяха доста обрани и като цяло бяха неузрели.

# 1 322
  • София
Ужасни бяха розовите домати.

# 1 323
Навсякъде в момента са такива, не само в Лидл.

# 1 324
И при нас има 2 на самообслужване и само една нормална.

# 1 325
Тези без пълнеж имат ли стафиди? Ние търсехме щолен без никакъв пълнеж и без стафиди - само тестото с пудра захар отгоре - но на абсолютно всички, които видяхме, имаше стафиди на картинката на опаковката.
Ми то няма да е щолен Smiley

# 1 326
  • In transit
И моята лента е за 410 лв.😄 Да не са еднакви лентите този месец? И до половината лента едва ли ще стигна...🙂
И моята. Grinning Освен да се комбинираме 3-4 клиента с една лента. Joy

РРР, при нас изобщо не се появиха розови домати.

# 1 327
Моята лента също е 410

# 1 328
  • Буркина Фасо
моята лента също е 410 лв.

# 1 329
  • Асеновград
И моята лента е за 410 лв.😄 Да не са еднакви лентите този месец? И до половината лента едва ли ще стигна...🙂
Скрит текст:
И после борба за Фафлата
Ill

# 1 330
От последната лента взех минерална вода (малка) и бял шоколад за по 1 ст., поне по-добре от вафла. Иначе ми се иска дават за 1 ст. от тъмните шоколади J. D. Gross, aма ще ми остане само в мечтите, сигурна съм...😆

# 1 331
Моите днес направиха хелуинските бисквити , за които се продаваше смес. Много вкусни и страшно бързо станаха.
Скрит текст:

# 1 332
  • In transit
Скрит текст:
И после борба за Фафлата
Ill
Ще ти я отстъпя...и без това не ги ям, а ги подарявам.

# 1 333
Някъде в някой магазин да сте засичали останали бежови покривки за кръгла маса от понеделнишката промоция? Много искам, а гу изтървах Sad

# 1 334

Общи условия

Активация на акаунт