Лидл 178 - септемврийско-октомврийски вълнения

• 126 032
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 1 305
Кой е хубавият щолен? Никога не съм взимала от там. Ако дадете и снимка, ще съм ви безкрайно благодарна Simple Smile
На Фаворина всички са хубави, има с пълнеж или без, както и малки хапки в кутийка, на мен тези с пълнеж ми харесват най-много. Тазгодишната партида ми се сториха дори с подобрен вкус в сравнение с предходните.

# 1 306
И на мен ми харесват, нямам забележки.

# 1 307
Този шоколад е вкусен, по моите критерии:

# 1 308
  • shumen
Този шоколад е много хубав.Аз взех един за проба и ако има ще взема още да се позапася.

# 1 309
Здравейте , подарявам 3 купона избрано за теб + всички седмични   

# 1 310
  • София
Скрит текст:
Здравейте , подарявам 3 купона избрано за теб + всички седмични   
Същите подарявам и аз + седмични. Ако купоните на МИМЕ не стигнат, пишете ми. Wink

Как са ви новите лентички? Миналия месец вафличка се даваше на 40 лв, а този на 70. Joy И трите ленти са ни до 410 лв., а обикновено поне на един профил беше до 170-180 лв.

# 1 311
Аз не стига, че бях с лента за 800 лв, а и имах проблеми и не можах да си взема единствената награда (ако не бях забравила за купона, щях да го пусна в темата).
Сега са се съобразили с това, че не съм пазарувала достатъчно (по техните стандарти) и е за 410 лв (не знам защо не е кръгла сума).

# 1 312
Кой е хубавият щолен? Никога не съм взимала от там. Ако дадете и снимка, ще съм ви безкрайно благодарна Simple Smile
На Фаворина всички са хубави, има с пълнеж или без, както и малки хапки в кутийка, на мен тези с пълнеж ми харесват най-много. Тазгодишната партида ми се сториха дори с подобрен вкус в сравнение с предходните.

Тези без пълнеж имат ли стафиди? Ние търсехме щолен без никакъв пълнеж и без стафиди - само тестото с пудра захар отгоре - но на абсолютно всички, които видяхме, имаше стафиди на картинката на опаковката.

# 1 313
  • София
Моята лента е 410 лв.

Средиземноморските кюфтенца са разкошни! За първи път купувам, но много ми харесаха. Правих ги в еър фрайъра от Лидл.

# 1 314
  • София
Моята лента е 410 лв.

Средиземноморските кюфтенца са разкошни! За първи път купувам, но много ми харесаха. Правих ги в еър фрайъра от Лидл.

Тези ли?
Скрит текст:

А как са на сол? От поне година не купувам никакви кюфтета, наденици, карначета и подобни, защото са безумно солени.

# 1 315
  • София
Таня, добре са на сол. Точно същите. Не вярвах, че ще са толкова вкусни. Май ще купя още една опаковка. Цената е добра.

# 1 316
Здравейте!
Дожиеях да съм недоволна от служител - отивам да връщам стока. Първо била купена от друг филиал - кротко напомням, че мога да върна където ми е удобно. После защо касовия бон бил разпечатан (вече го беше сканирала без проблем) - пак кротко обяснявам, че е в случай на проблем с дигиталната бележка.
Накрая изтекъл бил 30-дневния срок - напомням, че през приложението има 60 дни, още повече, че и на самата бележка е изписано ясно. Преди това имаше и реплика от клиент, че заради моето връщане щяла да се забави опашката, на която аз чинно съм се наредила и съм изчакала тези преди мен.
Весело обедно матине беше.

# 1 317
Сутринта минах набързо за вода. Имаше свинско от тези четвърт прасенце , намалено на под 5лв. Жалко, че нямаше как да купя, отивах на работа, а до довечера няма да има.

# 1 318
И моята лента е за 410 лв.😄 Да не са еднакви лентите този месец? И до половината лента едва ли ще стигна...🙂

# 1 319
з амоя радост на сточна вече има каси на самообслужване, поради което обаче работят малко нормални каси и се образуват бая опашки.

Общи условия

Активация на акаунт