Маникюр в София

• 997
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте слънчеви дами, търся си маникюристка в София за гел лак с картинка, която работи добре и чисто. Бюджетът ми е до 35лв. За предпочитане център или в близост до спирка на метрото. Много коректен клиент съм и си търся някой за редовни посещения. Моля за препоръки.
За съжаление след 20 години трябва да се разделя с моята маникюристка, защото вдигна изведнъж и то без предупреждение двойно цените, започна да позлва много некачествен лак и явно, за да оправдае цените започна да работи двойно по-бавно. Последният път платих 70лв (над 2 часа ме прави) и се наложи на следващия ден да си сваля полу падналия лак, защото вече не приличаше на нищо и колкото и симпатична да ми е при това качество и на тези цени няма как да остана при нея повече.

# 1
Мога да препоръчам nails security. Аз съм много доволна .Работят страхотно и  с качествени материали,но малко надхвърля бюджетът Ви.Имат страница в инстаграм,може да разгледате))))

# 2
Аз също съм в търсене на нова маникюристка в кварталите Витоша или Малинова долина. Моля препоръчайте 🙂

# 3
Здравейте,
Повдигам темата, за да не пускам нова. В търсене съм на добър маникюрист/педикюрист в София, който да работи чисто, с ръкавици и да има висока хигиена. Ако можете да препоръчате някой в Център, Оборище, Яворов, Гео Милев…

Благодаря ви!

# 4
# 5
Здравейте,

Аз също повдигам темата. В търсене съм на салон за красота, с някоя добра душа маникюристка на която мога да се доверя и от която имате добри отзиви.

Най-вече ме интересува в района на Гео Милев, Изток и Слатина също са вариант.

Не намерих друга по-подходяща тема в която да попитам.

# 6
Препоръчвам студио Danchita, на бул. "Цар Борис III", №77 - до спирка на трамвай 5. Чисто е, ползват ръкавици, работят бързо, цените ги има на сайта, мисля, че са около средните.

# 7
Надявам се тук някой да ми помогне, защото вече вдигам ръце от тези "професионалистки". Ясно е, че услуга за без пари не се прави. Държа обаче на хигиената, да не ми препиляват ноктите и да могат да направят елементарен дизайн от пинтерест. Търся за района на Овча купел, Красно село, Бъкстон, ако ще и в центъра да е, само да работи качествено.

Общи условия

Активация на акаунт