💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 887
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Е, мъжете се излагат. Никакво кавалерство. Независимо кой побеждава и кой пада, грозно е да не се държиш добре с падналия.

# 136
голяма драма, а този крум така ли си говори или бая е викал

# 137
  • Пловдив
Абе този съдия, защо не си мълчи с този глас!? Утре съвсем ще му падне гласа и името няма да може да си каже. Голям философ, голямо нещо. Само да си каже тъпотията рискува да няма глас 10 дена.

# 138
Цвети и Теди буквално издърпаха момичетата. Жалко, че не успяха. Представям си физиономиите на Гладиаторите, ако бяха останали трети. Колкото ги бива в силовите игри, толкова са зле в пъзелите.
Браво на американската маман, много бързо се справи с пъзела.
Крум да вземе да помълчи малко Simple Smile

# 139
Може ли Крум толкова да няма чест и достойнство и да се пробва да се измъкне като гол охлюв, само и само да не признае, че жените бяха да косъм да ги "ошамарят"?

# 140
Пеньо и Гатю са един и същи човек Grinning
Назад съм в гледането на епизода, но да, още от визитката, не знам защо не си го кръстиха Гатьо, той явно си държи на това.🙂

# 141
Някои от мъжете са пълни мишлета - и кучета, и котки щели да бият горките Grinning

# 142
Евала на момичетата, държат се супер доблестно.
Мале как се излагат момченцата, особено този с тънкия гласец.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 22:52 от dakota14

# 143
Назад съм, но близначката, за да не се върне при мъжа и детето мисля, че сама ще изнесе Гладиаторите. Направо разби.

Аз мисля, че това е другата близначка - фитнес инструктор.

Тази е, тази е. Теодора е фитнес инструкторката майка. Аз ви казвам, таз жена ще заработва с екипа, ако трябва, ама вкъщи не можеш да я върнеш.

Жените всъщност се справиха много добре, ако Радосвета не беше взела жълтата топка според мен щяха да са втори. Цвети беше права, макар и да не може да се изрази правилно, даскалката е като ошамарена, напомня на Стейси, очаквам скоро да си дрънне главата някъде.

# 144
нямало да плачат, добър съвет, след като ореваха света и то пред мъжете

# 145
  • Другата България
Аз съм на плуването на Калоян.
Уоу! Браво момче! Май ще ми измести Радо от второто място.

# 146
Оряшкова е страхотен човек. Спортист, но и човек от класа!

# 147
Оле момичета как им научихте имемата толкова бързо. Да дам и моите 5стинки.
Много ми харесва как започва този сезон, защото всички са отличаващи се персони . Радвам се , че има такива млади хора в България. Само този чалгаджията с ресторантите, мафиот и гадже на Емануела няма място там .
Според мен предаването създава голяма драма , малко дори фалшива и насърчава дискриминацията между половете. Въобще е много грозно това делене , съревноваване и т.н

# 148
  • Брюксел / София
Цвети ми прилича на Елизабет от не помня кой сезон. Мн силно представяне! Мисля, че ще стигне далеч напред, ако не я прецака продукцията. Виктория е страшно мрънкало, не се издържа.
Американката не ме дразни, има житейски опит и мисля, че добре играе играта.
От гладиаторите съм фен на двете нови момчета.
Изумена съм от умствените възможности на участниците или по скоро от липсата им. По голямата част от участниците изобщо не могат да следят и осмислят инструкциите, които им се дават, като малоумни са.
Гладиаторите са най-силното племе, но нямат акъл за пет пари. Ще се дънят нон стоп на пъзелите.
В този смисъл, старейшините с житейски опит и повече акъл са най-силното племе.
Никога не съм гледала предаването от самото начало, винаги започвам да следя към средата или при разпадането на племената. Тази година има мн силни физически участници, има нови игри, дразни ме “биг брадър” момента и изказванията на участниците ама каквото - такова.
А, изгубените са си изгубени и това е.

# 149
  • София
Дали пак ще нагъват щафетите със салам и луканка като върха на лукса?

Общи условия

Активация на акаунт