💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 366
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 165
Леле, Виктория е по-голям дразнител от Виолета! Хем никаква я няма в игрите, хем не спря да мрънка. Не е за там това момиче. От амазонките Цвети е единствената комплексна според мен, но Мудева днес ми се издигна в очите, Оряшкова и Ситнилска са грубата сила(както казваше Цецо великана Joy), а и Ива е добър играч. Мъжете се очертават традиционно по червено силни, но не особено умни. Сините са най-интересното и комплексно племе. Виолета определено е новата Джаферович, а Момчил - Фифо.

# 166
Имам чувството, че Виктория ще напусне доброволно. Ако и другата седмица са на реката, таз мома се е отказала.

# 167
goldilocks, съгласна съм, но на "балкански субект" от всички участници ми прилича само Ганьо, пардон - Гатьо.

# 168
Днес се разбих с прегракналите! Особено Димо с червения нос и без глас как викаше милия Joy

# 169
Брей, Гатьо много на сериозно се е взел. Ужасен ужасон. Малък си и ще слушаш - ти да видиш.
Крум ме разбива с този глас. Не мога да приема сериозно думите му, всеки път ме разсмива Simple Smile
Ех, Виктория много бързо сдаде багажа.

# 170
Ники е уникален готвач, днес той свари ориз 🤣🤣🤣🤣

Крум да вземе да млъкне с тоя глас

# 171
  • Варна
Почнаха ревове и сополи. Визирам Вики на реката.
Ауу, ама Крум много се изложи в края на играта, задмина и Гатьо😀

# 172
  • София
Здравейте, да се разпиша и аз. Благодаря за темата!
Крум/съдията/ както беше седнал на втория етаж и с тоя глас ми заприлича на кокошка на прът в курника. За другите ми е рано да говоря, като изключим студентката. Тя какво е очаквала та сега ред сълзи, ред сополи.

# 173
Ох, направо се измъчвам да ги слушам червените  Sweat.

# 174
  • София
goldilocks, съгласна съм, но на "балкански субект" от всички участници ми прилича само Ганьо, пардон - Гатьо.

Айде тя ме опроверга веднага девойката 😄

Иначе Гатьо си е типичен Ганьо. Много антипатия тип.

# 175
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Виктория не спря да мрънка три епизода. Много ми е интересно какво точно е очаквала, влизайки във формата? И как може да си изненадан от нещо, което са давали четири сезона? Ако някой е влязъл, без да се е запознал за какво става дума, това поставя интелигентността му под голям въпрос.
Оряшкова обаче изглежда страхотен човек, много ми харесва!
А на тези луксозни салами могат да се радват единствено умрели от глад хора. Продукцията все минава тънко, хранейки участниците с боклуци.

# 176
Гатьо май си мисли, че ще ги строява по 3 пъти на ден и всички ще го слушкат, ама скоро ще му свият сармите. Струва ми се, че скоро ще се изпокарат здравата помежду си.

# 177
Точно червените, ако се озоват на реката на издъхнат за ден- два

# 178
Виктория дали не си е мислила гледайки предишните сезони, че това на реката е за пред зрителя. Снимат там нещо и после хоп в хотелче.

# 179
Оряшкова: “Кой каквото е видял, за него си”. Смея се с глас на тия на реката, като кокошки обикалят. Продукцията сигурно им е пуснала на високоговорител запис на чакали за сеир.
Виктория: “Имам чувството, че много страшни животни ще ми влезнат в чувала” - Чайки?

Общи условия

Активация на акаунт