💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 983
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 695
Гарьо прекали-на кого ще се обади ако има 5минути?Ами на родителите,гаджето явно още не е толкова сериозно,само от 5 месеца е.

# 1 696
Големи смешници са Пичуити.
Бедрото голяма драма защо Радо бил казал така, чак обяснение му иска. Нещо много се засегна - “Ако махнем плуването, ще те бия на всичко друго.” Пълен смях.
Гатьо тотален казармен Ганьо, само него ли ще слушаме? Аман.

# 1 697
Избива ме на насилие от безсилие, че утре такъв 'мъжкар' ще нареже/убие някой... Абсолютен типаж насилник. Пфу, жалкар .

# 1 698
  • Някъде в Матрицата
JoyJoyJoy
Голям смЕх са тия пичуи. Предвидимо, номинираните, са тези, които дойдоха после - Радо и Рълев.
А пък Гатьо... "не съм от тях, како Сийке, ама ще ти кажа" JoyJoyJoy

# 1 699
Аз съм водил битки и знам, че когато дойде жегата ще предпочета някой като Гатьо до мен, отколкото Радко дето ще си пере първо дрешките.. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 700
Гатьо от много удари в главата е така, нали видях в едно видео, поместено от една съфорумка, на какво го направи Вайс в една битка.

# 1 701
Радо ми стана първия официален фаворит току що.

# 1 702
Е Бедрото окапа и щеше да пропадне още на първата игра. Сега какво се репчи

# 1 703
Тоз пък Гатьо и той какво каза, Smileче и аз да съм на място на Радо така ще отговоря .Нищо че съм на 30 години пак ще избера мама и тате ,и особено ако имам гадже от 5 месеца хаха.Тоз човек няма акъл и за пет стотинки Satisfied

# 1 704
Така са фуражките,да те пречупят,да изпълняваш команди без много да мислиш.

# 1 705
ГатЮ наистина не е в час. Не си мъж , ако държиш на родителите си.Каква е тази криворазбрана философия , изумява ме?

# 1 706
1500 коментара... Няма да ви чета, че нямам никакво време...а и не съм гледала подробно, но сега гледам.
Ама Гатьо и Културиста чупят тъпомера Joy Искам Радо да види сметката на културисчето. С кеф ще гледам. Grinning

Впечатлена съм от Крум. Самопредложи се момчето за номинация.

# 1 707
  • в моя гьол
Гатьо ... разполага с ограничен запас от думи, не много голям.
Право в десятката.

# 1 708
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, тоя Гатьо продължава да не вдява, че не са на военна мисия в Афганистан, дори след като Ралица му го каза нееднократно. То бива да си тъп, ама това е престъпно направо. Голям смях, че момчето щяло да се обади на родителите си. Идиот!
Калоян се измъкна елегантно от ситуацията, но е голям дечко. Май няма никакви социални умения и това ще му пречи много в играта.
Радо според мен ще си избере Калоян за съюзник, то просто няма кого другиго да посочи, всички много му се наостриха. Не трябваше да обяснява на Николай колко много не става, така съвсем го нарочиха пичУИтИ, пък той ще се върне и престоят му в племето ще е още по-неприятен.

# 1 709
Гънки има, ама не където трябва. Гатьо.

Общи условия

Активация на акаунт