💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 108 952
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 2 085
Радо е самонадеян, но не е като да няма основания нали? В плуването е невероятен, задържа се дълго на кръста и ако не се лъжа нареди кубчето на Рубик? откъде накъде ще дава на един Гатю да го командва? Да не му е старшина?

# 2 086
Този Вальо ми е голяма карикатура. Хубаво, ако иска да играе с Туньо и Момчил - да играе с тях. Ама той първо обвинява Туньо в саботаж, после иска да му даде той да избира капитан. Първо си го превръща във враг очи в очи, после тайничко му се слага. Ама всичко е наопъки. Бих разбрала явно да му се слага, а тайно да го храни, ама обратно? Пък пространните обяснения защо е наготвил, каквото е наготвил, са супер нелепи. Наготвил си, хората са щастливи, остави ги да си хапнат без анализ на храната.

# 2 087
  • София
Днес освен битката на Филип е и неговата сватба. Ето и една снимка, стоп кадър от стори на Чакала:

# 2 088
Радо е самонадеян, но не е като да няма основания нали? В плуването е невероятен, задържа се дълго на кръста и ако не се лъжа нареди кубчето на Рубик? откъде накъде ще дава на един Гатю да го командва? Да не му е старшина?
Дунев и Орешкова са много по-успели спортисти от Радо, но не са самонадеяни. Сцената с маркуча и отказа му че пере беше безумна. Можеше да е малко по-услужлив.

# 2 089
Нечий живот ли е зависел от този маркуч, че нещо съм пропуснала момента? Thinking

# 2 090
Мен ме подразни отговорът му: “На мен никой не може да ми казва какво да правя”. Типичен дечко, на който не му се е наложило още да изкарва прехраната си. Животът ще го очука добре. Засега са отбор и да се цепиш, понеже си голям плувец не ти носи позитиви.

# 2 091
Щях да пиша в другата тема, но ще го напиша тук. В четвъртък видях Дунев.
Загледах го втренпено, мислейки си, този от къде го познавам. Кимнах и в тоя момент зацепих, той свенливо наведе глава.

# 2 092
Скрит текст:
Момчи ме разбива.😁 Сигурно подсъзнателна мечта има, да стане метеоролог. 😁
Каква ще е утрешната битка ? - слънчево, без вятър.
Мисля да се върна след първата битка , за да хвана следобедното слънце.
 🤣🤣🤣

Това беше отговор на подканянето на Вальо да направят прогноза за битката.Не знам как точно си я представяше Вальо тази прогноза, но Момчил се избъзика.
Е то това е ясно, че се бъзика. Хареса ми много чуството му за хумор. Обикновено хора с толкова " тънък " хумор имат блестящ интелект. А такива са голяма рядкост в ИВ, затова и съм писала , че ме " разбива " в положителния смисъл , като "разбива от кеф".😁

# 2 093
Отговорът му не бе на място, но той бе провокиран от Гатю който се опитваше да му нарежда какво да прави.
Да, неприятно защото  би следвало да са екип, но на мен ми се струва, че Радо подхожда по-индивидуалистично не ги взима насериозно тези "батки". Което разбира се може и да му изиграе лоша шега.

Дунев не е много за пример, след всичките му изцепки. Да, не е самонадеян - слабохарактерен е.

# 2 094
А и да допълня. Ясно е, че Николай не е силен играч, но един съобразителен и културен човек ще се аргументира без да унижава този отсреща. Радо има какво да учи, с арогантност няма да постигне много в социалния си живот.

# 2 095
За арогантността съм съгласен. Радо можеше далеч по-тактично да подходи. Но Ники е комплексар. Ако бе уверен в себе си, просто щеше да отмине забележката на Радо. Окей, Радо го има за най-слаб - това е негово лично мнение, какъв е проблемът. А той взе да го предизвиква да си мерят оная работа, Радо да се доказва пред него.  Целият разговор бе просто абсурден. И после Ники тръгна да препикава територия и да му ляга на кревата, само за да го дразни. Един човек със самочувствие никога няма да реагира така. А изцепката на Николай, че човек плувал в ледени води и висял на кръст няма воля..........но комент.

# 2 096
А на мен пък ми се повдига от мерака на Гатю да командори като че ли е командир в казармата. Явно това знае, това очаква, ама свободните духом хора не живеят така.

# 2 097
Ами да го метнат Гатю в ледени води да го видим. Айде стига сте оправдавали мутрите - нито маркуча беше на живот и смърт, нито пък Николайчо някой го е обидил, просто му казаха ,че не може да спечели играта.Какво от това, всеки си има мнение. Обаче егото на тия фитнесджии расте с часовете в залите явно, Никито много се притесни,че ще падне в очите на Гатю и компания и затова почна да се обяснява за шамарите и да се въргаля на момчето в леглото. Простак. Сетих се за оня дето наряза момичето...

# 2 098
  • Sofia
Ама с какво екипче са го издокарали 😁

# 2 099
Златен Hug

Относно Радо - зависи кой как моли някого за нещо. Ако аз му го бях рекнала, съм сигурна, че веднага щеше да обезвреди тази страховита противопехотна мина - маркуча.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 19:24 от Мила Атова

Общи условия

Активация на акаунт