💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 786
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 90
Тотално неравностойна битка за жените. Чиста сила се иска тук. Учителката и Виктория са много дразнещи, Цвети и тя с тази негативна енергия, но поне е можеща, другите йок.
Стискам палци на старейшините, че много ще се надуят мъжете.

# 91
  • Другата България
Само за да ви следя засега, че евентуално утре ще гледам обстойно.  Ако не, поне ще опитам да ви чета.
За момента обаче си затвърдих мнението за НАЙ големият ми дразнител, който ще остане такъв до края на участието си. Няма да е изненада, че това е Джаферович. Съвсем целенасочено подбран образ за всичко, което въпросната олицетворяваше през миналия сезон. Мега неприятна Виолета, ужасна! Още снощи писах за конфликта с Фифо Blush, който явно също е заложен целенасочено. С което Момчил ми става още по-симпатичен. Радостин нещо май ме разочарова. За сметка на Жорката/Калоян. Предвиждам му поне десятката. Иван Рълев също е много позитивен. От мъжете Гатьо ми е аналог на Виолета.

# 92
Издрапаха милите Амазонки!

# 93
Близначката изненадва много приятно.

# 94
Браво на момичетата!

# 95
Евала на момичетата, супер борбени!

# 96
Да се запиша и аз. Гледам назад, така че не мога да коментирам много, освен, че Цвети е страшно мрънкало.

# 97
Какви са тези винтове … жените бяха толкова назад и за малко първи да отвъртят техния ??!!

# 98
тази истеричната от сините е просто за бутона мют

# 99
Айде изпокараха се мъжовете 😂😂😂
Реферчето вряка като Тити Папазов с тоя гласец

# 100
Защо не са им еднакви пъзелите?

# 101
  • Другата България
Аз също съм много назад с гледането, затова не коментирам.
Но Гатьо едва го издържам.
Аналог на ямболския бег от първи сезон.

# 102
Червените - много мускули и сила, но кухи глави повечето... И не го казвам само заради пъзелите.
Сините са ми най-приятни, въпреки Виолета, която малко ме дразни, а и много време ѝ отделят в синхрони.
Жълтите са ми на второ място, макар че и там има дразнители, но им стискам палци да са на Стопанството.

# 103
жените не, че заслужават толкова второто място, ама ще е сеир мъжете да отидат на реката и да се изпокарат

# 104
Добре, бе, във всеки сезон го има този пъзел, може ли да не седнеш да го упражниш???

Общи условия

Активация на акаунт