💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 119
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 155
Мартин реагира толкова бурно, защото знае слабостите си и макар във визитката да каза,че се е готвил и е тренирал,това не е никаква гаранция, че може да приложи на практика наученото и мисля,че той го осъзна.

Да поясня - Елвиса на мен не ми пречи,до преди това избухване ми седеше напълно нормален и адекватен,бих казала даже неутрален,очаквах повече чупки и стойки от него в интерес на истината ( може и да предстоят,знае ли се 😄 ).
Обаче е хитър и бързо пресметна,че може да е на пангара на номинациите просто,защото все още не е показал някакви незаменими умения и качества (пределно ясно му е колко двулични и прикрити могат да бъдат хората и усмихвайки се да ти говорят едно,а пък зад гърба ти да действат съвсем различно).

В този ред на мисли,Мартин може излезе типаж като Илиян,ама една идея по-успешен предвид възрастта и начина му на живот.

Има време,ще видим още колко пъти ще ни се сменят мненията за дадени участници.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 18:16 от Electric Papaya

# 1 156
  • Sunshine state
Не изключвам според мен да номинират и Моника. Не вярвам толкова честолюбиви мъже да се юрнат да номинират Момчил на такъв ранен етап. Може и да греша, но смятам, че той е харесван. Само Виолета до момента му се зъби открито.

# 1 157
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
За вас не знам, но аз все пак залагам и на Момчил номиниран довечера.
 Иска ми се да е Моника, но съм категорична, че няма да е тя, дори съм убедена. Първо е втората жена от двете в племето и второ - все пак мъжете в синьото племе са малко или много кавалери и нито един от тях няма да гласува за жена, поне не на този етап. А че Моника е напълно безполезна е видно за всеки, просто няма да е днес номинацията ѝ.
И аз не смятам, че ще номинират Моника, за мое огромно съжаление. Виолета декларира, че с нея ще прави коалиция и няма да позволи останалите да я номинират. Ще лобира за Момчил и като нищо той ще изгори. Още повече, че Вальо вече също донякъде споделя мнението й за него. Снощи нарече поведението на Момчил безобразно. Rolling Eyes
Виолета абсурд да я номинират, въпреки издънката с варелите. За наш ужас ще я гледаме и слушаме още дълго.
Надеждата ми да е Моника е само ако всички групово номинират Туньо и той си я отстреля еднолично като логичния избор за най-лесен противник.

# 1 158
Скрит текст:
Белла Донна, предлагам да решиш за себе си дали "събеседниците" тук са интелигентни или не и дали са достойни за теб. Всички сме чели написаното от Дяволо в началото. Моят въпрос беше не дали се дава храна, а защо на въпроса на Ралица "откога не сте яли" към амазонките се отговаря с "5 дни на шепа джанки" и това не е лъжа, а Дунев е лъжлив мизерник прибрал 50 гроша... Не знам как биха го нарекли интелигентните, но си е подмяна на тезата кое е истина и кое не...

Остави ме на тези години да съм решила кое, какво и как. Не ми назидавай.
Думите към Дунев са сценарии. На участниците не е позволено да имат такъв тип стратегия. Бих ти обяснила и защо и какво точно мисли Тушев по въпроса, но нали каза да преценя интелигентността.
Знам, малки сме и ще мълчим (цитирам Пеньо) . Не видях къде е назиданието- беше просто предложение и повторение на въпрос. Ако така си го почуствала- съжалявам, но и покровителственото отношение към ниско интелигентните не е ласкаво. Харесва ми, когато участници тук пишат за това какво мисли Тушев (да покажем интелигентност тук това се нарича a person who brags about knowing dignitaries) по един или друг въпрос. Забавно е. Много са тези, за които изглежда, че си пиете ракията с Тушев. Ей така, за спорта- да имаш случайно информация къде пребивава в момента въпросното лице? Админите да ме прощават. И интелигентните и неинтелигентните от форума също... А ако списващият тук е човек от продукцията, което да ни дава наклон с "вътрешната си информация", да ме прощавате...

# 1 159
  • Другата България
Този Мартин е много хлъзгав участник, и моята аналогия беше с Илиян, и според мен ако се завърти около Виолета /което смятам, че ще направи/, той също има потенциал да поостане.
Разликата с миналогодишните жълти е, че при тях от мъжете нямаше слаб участник. Всички бяха добри и силни момчета. Дори и Валери, аз все още съм убедена, че неговото отпадане беше абсолютен сценарий, спретнат в движение от Тушев и мама Гроздева. Но да не се връщаме там.
Докато при сегашните Старейшини /аз си правя аналогията с тях именно заради Виолета/, някак все още не мога да посоча освен Момчил друг изявен алфа мъжкар. Да, Дунев, но той не е толкова комплексен като него, или поне така ми се струва. Останалите, вкл. и Мартин, са ми...все още не мога да отделя от тях силов и комплексен играч.
И аз не смятам, че ще номинират Моника, за мое огромно съжаление. Виолета декларира, че с нея ще прави коалиция и няма да позволи останалите да я номинират. Ще лобира за Момчил и като нищо той ще изгори. Още повече, че Вальо вече също донякъде споделя мнението й за него. Снощи нарече поведението на Момчил безобразно. Rolling Eyes
Виолета абсурд да я номинират, въпреки издънката с варелите. За наш ужас ще я гледаме и слушаме още дълго.
Надеждата ми да е Моника е само ако всички групово номинират Туньо и той си я отстреля еднолично като логичния избор за най-лесен противник.
Именно, Вальо вече е твърдо с Виолета, не се наемам да коментирам защо. Между другото него не го виждам да остане много ако се стигне до това да отиде на дуел, той и затова има сметка да е в групата на тези, които изпращат силните на битка, щото “ще се върнат“. Иначе си права, че “шансът“ на Монката е Туньо, но понеже не забравям сценария, току виж и Момчил я отстрелял с един глас.
Абе лалалайствам си, ще видим.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 18:17 от Merri_An

# 1 160
На няколко пъти чета , че тази вечер играта била женска.??? 🤔Не знам колко е женска , но миналият сезон Гого и Лефтеров ( който хич не е слабичък ) издържаха най- много. В сезон 3 трима мъже и две жени висяха близо 40 минути, като последен за Бойци беше Стоян- 51 годишен , танка на червените , а на кръста беше също и танка на жълтите-  Борис. Така, че не знам колко влияят килограмите. Втори сезон не помня да е имало такава игра. Но фактите сами говорят.Така, че дори и жена да победи тази вечер  ще и е адски трудно. При червените има участници с нечовешка издръжливост. Визирам Радо ( човека плува на близо минусови температури все пак ) , Цецо също мисля че ще издържи доста, а те също си имат едно жилавко и дребничко. 😁Ноооо както казваше баба ми: Ще поживеем , ще видим !😁

Относно номинираните. Мисля си, че първи по подразбиране ще е Туньо, а втори ще е който Туньо си избере.😉😁 Още  е първи съвет и всички ще гледат да се държат политкоректно( освен Виолета ,разбира се 😁 ) и ще дадат глас за Тунчо . Американката много я сърбят ръцете да номинира Момчил, но ще видим. Мисля че е твърде рано и не ги е настроила всички срещу него все още.😁 Мисля, че ще изчака за сега. Освен разбира се "снощи" ( тяхното, не нашето 😉) да не е имало продължение на скандала зад камера и нещата да са се обърнали.

Няколко пъти също прочетох , че жените щели да ги подсилят с мъже от изгубените. И не можах да намеря логиката. Как точно ще стане това ? От правилата които казаха водещите, аз разбрах съвсем друго.Единствения мъж , който може да отиде при тях от изгубени е Румен, заради Мудева. Другите мъже отиват в отбора на братята си. И няма значение кой ще изгонят в петък , от кое племе ще е. Победителят при изгубени отива при роднината си, дори и от племето да няма изгонен. Така , че ако на американката са и такива сметките ( заради предният сезон ) жестоко се е объркала. 😜Единственият шанс щерка и да влезе в играта е ,ако победи всички останали. Но ще поживеем, ще видим !😉😁

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 18:24 от Joy 05

# 1 161
  • Другата България
Именно де, Румен Радев не е ли мъж? Blush

# 1 162
Аз залагам на Туньо и Моника номинирани довечера.

Играта не я виждам за Амазонките, за мен или Рълев или Радостин ще я вземат. И после Радостина и Вики на номинация, Цвети ще отнесе глас, но е необходима на този етап.

За Изгубените ми е интересно кого ще пратят - разумно би било Радев, Васил и на Радостин брат му, но нали нещо се напрегнаха на Васил...

# 1 163
  • Другата България
Да, и аз мисля, че Рълев или Радостин, а защо не и Калоян?

Иначе дано всички сте прави за Моника, дано! Ама не го вярвам, ще е изненада за мен, определено.

# 1 164
  • София
Това с храната, което е написано на 1 стр. е истина и е потвърдено от два различни източника на които може да се вярва на 100%
Дори и да има някаква малка промяна, то е буквално несъществена и е горе-долу в тези рамки.

Колкото до калта на Оряшкова. Имат бидони с вода все пак. Дори и да нямаха, те имат много вода. На килограм. В пвц бутилки за пиене. Колкото искаш. И се пие много. А калта като изсъхне се маха лесно.
Реката е мръсна как ще влизат там, ще лепнат някоя болест веднага. Заради това не им дават, а и може да стане беля, тази река е опасна.
Иначе най-тежко на дивата река е първата седмица, защото тогава наистина е страшен глад, а и организма още не е свикнал и шока е голям. Освен това е още Юни месец и си е студено и вали повече дъжд и т.н.

# 1 165
Каквито и минимални дажби да им дават на реката, естествено, че е малко, особено в комбинация с жега и студ и тежките натоварвания от игри.

Аз исках да потвърдя - седмицата им в първия етап е 5 дни, а във втория - 4, нали?

# 1 166
  • София
Да.

И аз залагам на лека изненада и победа за гладиаторите.
С най-големи шансове са Крум, Рълев и Радостин. При жените надеждата ми е в Цвети и Теодора.

# 1 167
  • София
То е сериозно разминаването между информацията на първа страница и тази на Белла Донна. То с 300 грама ориз на ден и банан жените ще се наяждат горе-долу, няма да бленуват храна постоянно. Моята информация е подобна като на Дяволо, но ми е препредадена от участник, така че не мога да потвърдя.

Аз не мисля, че ще им стане нещо, ако не ядат няколко дни, а получават по банан и витамини и карат на джанки. Случвало ми се е да не ям нищо четири дни по собствено желание, нищо ми нямаше, изнервих се и сутрин нямах сила, но после ми идваше и тренирах леко. Спря ми цикълът, но това е друга тема.

# 1 168
  • Sofia
На пъзели по принцип първо се реди рамката.
Мхм,ама на квадратните/правоъгълните.При кръглите нещата не стоят точно така.Защото при тях в рамката може да има елементи,които се допират само на едно ъгълче.И няма как да си сигурен кое точно.😉

Joy,относно номинациите,не е задължително втория номиниран да е когото Туньо си избере.Ако разделят гласовете или номинират по двама,подозирам,че групата,начело с Виолета,вече е решила кой ще е втория.И аз,като повечето,мисля,че няма да е Моника.
Иначе съм съгласна,че не е задължително точно от Амазонките да отпадне някоя,за да вкарат човек при тях.
Влизането на участник от Изгубените не е свързано с това,от кое племе отпада играч.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 11:37 от avi10

# 1 169
Именно де, Румен Радев не е ли мъж? Blush
Е мъж де! 😆 Изписват го, като приятел на Мудева.😁 Ама той може да влезе дори и да няма изгонен при Амазонките. Трябва само да победи. Така, че в петък е без значение за изгубените от кой отбор ще отпадне човек. Съвсем друго е  , че когато влезе при жените Румен еднолично ще изгони една. Интересно ми е коя ще е. Чакам с нетърпение влизането на изгубените.🤪

Общи условия

Активация на акаунт