💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 057
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Другата България
Доколкото разбрах, който спечели от Изгубените, ще влезе директно в отбора на половинката, с която е дошъл, независимо от това кой отбор тази седмица е останал с един по-малко.
Тоест, ще има битка на всички от Изгубените /довечера?/, или утре, и който спечели влиза при брат/майка/баща, независимо от това колко човека са в племето? Хмм, нещо не е ок така регламента, да речем, довечера падне гладиатор /дано/, а при Изгубените спечели Денислава, тогава числеността на едните става -1, а на другите +1. И на битките или един стои отстрани, при едното племе, или в другото пък някой се чанчи два пъти по трасето....
Но и така да е, няма да съм изненадана, кога ли на тези продуценти им е пукало за участниците......

# 1 591
Съгласен. Оряшкова е доста силна и издръжлива - като за жена. и с борбен дух. Но трудно може да се сравнява с мъжете. Тя изпъква, защото другите са слабички като физика
Не е и добра плувкиня, а не сме я видели и да се отличи на пъзел или греда. А трябват комплексни играчи. Ето - оказа се че на женска игра има контузия в рамото. Засега ще я държат, заради амазонките, но дойде ли им мъж бързо ще я забравят.

Мери Ан, да това е антилогика, но не би ме изненадала за продукцията. Пада гладиатор остават петима, а при Амазонките идва близначката ѝ. Това няма да е от полза за никого.
Жалко такива реклами имаше, за нещо невиждано а то май ще бъде по-зле от предни сезони.

# 1 592
Ако Изгубен влезе в племе, то задължително ще е племето на роднината си и освен това ще има правото да прати някой от племето в едно от другите две племена ..

# 1 593
Ако Изгубен влезе в племе, то задължително ще е племето на роднината си и освен това ще има правото да прати някой от племето в едно от другите две племена ..
Аз разбрах, че ще прати някой от племето, в което е влязъл при Изгубените, тоест, ще си сменят мястото.

# 1 594
  • Другата България
А, това вече е нещо различно. Браво. Ако е така, одобрявам.
Това вече е начин да подсилят Амазонките.

# 1 595
  • София
Който влезе в племето на другарчето си, решава кой от това племе да иде в Изгубените - аз поне така разбрах. А после там какво ще става - не знам.

Друго не ми е ясно, ако половинката вече е била отпаднала, пак ли ще влиза в нейното племе? Или си тръгват в комплект?

# 1 596
  • София
Браво на Амазонките!
Тяхна първа победа за този сезон. И то още през първата седмица. Не чакахме дълго.
Само че победата им не е съвсем чиста заради поставените летви. Жени и мъже не бяха поставени при равни условия. Но да кажем компенсация за варелите... Примерно...
Голямо браво на Виктория най-вече, защото точно от нея никой не го бе очаквал. Втора поредна игра блести сладкото Вики. Радвам се за нея.
Специално в тази игра обаче най-стабилна беше Албена Ситнилска. Не трепна, като статуя беше. Вики също не видях да им кой знае какви кризи, но не беше баш замръзнала като Ситнилска.
Теодора имаше една криза, а Цвети едвам държеше вече. Отпадаше до минута, макс две.
Очаквах повече от Гладиаторите, но познах, че точно трима от тях ще блеснат, Крум, Рълев и Радостин. Тук най-големите похвали са за Крум, който повтори подвига на Лефтеров от миналия сезон.
Разликата е, че Гладиаторите не разполагат с нинджата Гого. Ама то такъв като него не виждам в целия каст и по принцип такива като него са единици и се появяват веднъж на няколко години.
Цвети е най-добре да замълчи вече с тези сравнения, защото е смешно и нелепо и не си прави услуга с тези приказки.

Стана ми много гадно за Радостин. Насълзиха му се очите, младо момче е, а този див селски бек, Гатьо Ганьо Балкански си го тормози съвсем открито!! Направо съм бесен. Но браво, че не се сниши като Иван Рълев и не се остави да бъде мачкан. Той си е мачкан, но не склонява глава. Това имам предвид.
Надявам се днес на съвета той, Рълев, Калоян и Даниел да направят преврат в племето! Само дето е прекалено хубаво, за да стане истина... Най-логичното нещо е да номинират Радостин и Иван Рълев. Гатьо има 2 гласа + крайното решение при равенство. Има и Цецо, Крум и Ники. Това са общо 5 гласа. Но дори и да ги сплитнат няма как да бият 4 гласа в една посока. Визирам Радостин, Рълев, Калоян и Даниел. Само дето не вярвам викинга точно сега да реши да играе срещу Гатьо, когато последния е капитан.
Не знам, ще е много интересен съвет. Или Рълев ще е втория номиниран или Ники Костадинов. Зависи от това дали Даниел ще иска промяна в племето (нали в първите епизоди именно той се възмущаваше от Гатьо). Изключвам Калоян да гласува за Радостин, защото двамата се познават много добре извън формата, а и като плувци ще се подкрепят. Аз харесвам Ники. Добро сърце има, но просто няма шанс да стигне много далеч във формата, а и не е интересен за зрителя. Докато един Туньо например прави шоу. Така че се надявам именно на подобен преврат при Гладиаторите и да видим Ники Костадинов с номинация и това да спаси Туньо. Това му е единственият шанс да остане във формата. Не му давам кой знае какви шансове срещу топ атлети като Радостин, Момчил и Рълев 1.
За съжаление не скипнах промото за новия епизод на НОВА, където както почти винаги аматьорите издадоха какво ще се случи. Дадоха и двете племена при избора за съюзници, което означава само едно. Елиминационният дуел ще е между червен и син. Вариантите са два за мен. Или Туньо си тръгва или Ники. За Ники обаче има много неизвестни, защото има цял един племенен съвет и няма как да знам на 100% как ще се развият нещата. Така че в крайна сметка стрелям на сигурно. Туньо ‘къртицата’ си заминава! А от кого ще бъде отстранен? Е, не знам вече, още повече неизвестни. Хайде нека е Радо, за да се прибере с 100 гроша и да отрови атмосферата на Гатьо.

Виолета и Моника се изложиха много с номинацията си на Момчил, особено Виолета със супер злобния си коментар, че Момчил бил вреден?! Вреден с какво? Той и Дунев са им най-силните фигури, без тях са обречени. Виолета е абсолютно заменима в това племе. Момчил знае пъзелите не по-зле от нея.

Много се ядосах за Изгубените и как продукцията се изгаври с тях. Трябваше да им дадат храната. В най-лошия случай огън. Това знаме бе някаква подигравка.
Румен Радев е голям карък, все за малко не се получават нещата. Но отново остави страхотно впечатление на Арената. Михаил се измори във втората половина на играта, някъде към 6-ия диск и Румен го задмина. Михаил имаше проблеми и с мрежата, а Румен с мятането на торбичките. Ето къде ги загуби тези секунди (ако изобщо им вярваме на продукцията с този часовник и тази 1 секунда като на филм). И падането на дисковете след като сложи деветия диск. Много ме е яд. Иначе скокът му бе отчаян ход, който обаче ще се запомни. Браво и на Михаил и на Дени. И тримата се справиха добре и трябваше да получат някаква истинска награда.

# 1 597
  • Другата България
Който влезе в племето на другарчето си, решава кой от това племе да иде в Изгубените - аз поне така разбрах. А после там какво ще става - не знам.

Друго не ми е ясно, ако половинката вече е била отпаднала, пак ли ще влиза в нейното племе? Или си тръгват в комплект?

Съвсем се обърках. Че така ще се менкат....до кога?
Нещо не схващам логиката, но май е по-добре и да не я търся.

# 1 598
А според мен Туньо ще остане, за да се разиграе сюжета - война между него и Вили. При червените има твърде много еднотипни типажи, все могат да пожертват един. А и нали трябва да разгорят война и сред тях, пък и да ги отслабят с цел амазонките да имат шанс?

Ще видим, може да греша.

# 1 599
  • София
Никой не си тръгва комплект. 🙂
Все още не знаем официално и на 100% как ще си тръгват хора от 'Чистилището' И дали изобщо ще си тръгва някой от там или ще е само след елиминационен дуел.
Този, който отпадне обаче на елиминационен дуел не го очаквайте да отиде на Чистилището. Просто си заминава вкъщи.
Иначе на 1 стр. е обяснено, а с новата тема всичко ще е ясно вече на 100% (надявам се). Има все още правила и тънкости, които не знаем.

За летвите и колко неравностойна всъщност беше битката
п.п. Но трябва да се отбележи, че Лефтеров удържа 42 мин. миналата година на същите кръстове, т.е. неговото време беше по-добро от това на Крум. Това обаче не оневинява продукцията.

Това е от Ивайло, синът на Гуспата

Бамби

# 1 600
  • София
Ако влезлият от Изгубените праща някой от племето в другите две, то бройката ще се увеличава, вместо да намалява. Но може и да не съм разбрала, ще ида пак да прегледам началото.

# 1 601
Доколкото обясниха правилата всяка седмица ще има битка между всички участници, които са в Чистилището. Който спечели влиза в играта, в племето на роднината му. След това избира кой от същото племе да отиде на обиталището. Елиминационните битки, каквато ще е тази довечера не касаят играчите в Чистилището и тяхното влизане в племената.

# 1 602
  • София
1) Ще има битка между Изгубените на Чистилището.
Който спечели тази битка ще се върне в племе в което е неговата роднина.
2) Когато отиде там той собственоръчно (но не се знае кога, дали веднага или на съвет, би трябвало да е веднага) ще изпрати някой от това племе на негово място в Чистилището
3) Остава въпросът как и дали изобщо ще се отпада от Чистилището?
Туджаров намекна, че там ще се отпада след съвет и чрез гласуване само, т.е. по сървайвърски и без игра. То така беше и миналата година и така Алекса прецака Гайтанов.

# 1 603
Виолета от първата им вечер се дразни на Момчил, като доводът й за това е, че той все повтарял "аз, аз, аз, аз".

Смешното е, че в критиката си започна с Аз не одобрявам, че той много често повтаря Аз.

# 1 604
Мъжете имаха силово предимство във всички други игри.

Ситнилска и Теодора близначката ги забелязах още в началото, но аз обичам да гледам малко зад фокуса на камерата.
Много мъчно ми стана за Румен Радев, много ме впечатли с играта си и наистина секунда не му достигна.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 15:20 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт