💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 057
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 620
Довечера ще има ли предаване, защото е ден на национален траур?
По програма ще има. Както и Черешката на тортата, което по - би трябвало да отпадне.

# 1 621
За съжаление не скипнах промото за новия епизод на НОВА, където както почти винаги аматьорите издадоха какво ще се случи. Дадоха и двете племена при избора за съюзници, което означава само едно. Елиминационният дуел ще е между червен и син.

Според мен, всеки от номинираните ще си има съюзник, затова дадоха и двете племена. Виждат се и 4 куба на тази битка, т.е. 4 двойки. Вече от тях кои двама ще останат за крайния дуел е друго, там съюзници сигурно няма да има.

Предвид настроенията към момента в червеното племе, единият номиниран почти сигурно е Радостин, както повечето отбелязват. Втория обаче и аз първосигнално бих казала Рълев, но ми се иска сякаш момчета да се пораздвижат малко и да провалят първоначалните планове на Гатьо. Ако го направят и номинират Николай, а съюзника на Момчил е Валентин, ми се струва много вероятно дуела да е между тях двамата тази вечер.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 15:16 от ♒️ Meredith ♒️

# 1 622
В рекламата за днешния епизод не дадоха ли, че отново карат номинираните да избират секунданти?

# 1 623
  • España
Ето, груба грешка, трябвало е да повтаря "Виолета, Виолета, Виолета" 😂😂😂

https://www.youtube.com/watch?v=F1eosfgEaMc

Тази песен на Тодор Колев сякаш за нашата Вили е написана ….”Ах Виолета, Виолета , защо си вечно тъжна и намусена…….п(а)лачи дете ….Момчи е невинен “ ! 🥴

Хубаво ще е преди да започнат да влизат от Чищилището, за племената да има “кутията на Пандора” , да ги размесят , та никой да не знае къде ще отиде и да няма дори хипотетична възможност за тънки сметки ! 😉

# 1 624
А аз се чудя какъв късмет че отбора на "малките" загуби от "големите"  при двойките, защото ако беше спечил как  щяха да се казват старейшини ?Simple Smile

# 1 625
  • España
Мини-старейшини 😉 нещо като Мис и мини Мис ….

# 1 626
Младоците:) Всъщност, не звучи чак толкова зле.

# 1 627
А аз се чудя какъв късмет че отбора на "малките" загуби от "големите"  при двойките, защото ако беше спечил как  щяха да се казват старейшини ?Simple Smile
Нямаше как да стане. Единствения човек, който може да реди кубче на Рубик беше при старейшините и точно затова беше сложен там, въпреки, че е по-малкият от двамата братя.

# 1 628
В името на шоуто съм много за Виолета. Наистина се е консултирала с психолози и специалисти по групова динамика. Трябва да имаш съюзници. В племе без момичета, на които да завърти мозъците, остава да се  действа по женски. Моника няма друг избор освен да гравитира около Виолета. От наличния мъжки състав в сините- хората от старшето поколение ще си играят тяхната игра- Дунев и Валентин, защото имат деца и няма да влязат в съюз с нея, за да не ги заподозрат във флирт. Манекена-футболист е лесен и май вече поддаде. Но той не е лидер. Мартин е там за разтуха и също ще си играе самостоятелно- няма пряко да се съюзи трайно с Виолета. Между Туньо и Момчил- Момчил е естествено заявен алфа- силен и независим. С такъв една жена или трябва да влезе на интимно ниво, което в случая е невъзможно, или да се конфронтира открито и непрекъснато, с което да държи интереса на зрителите. После действаш като китайска капка, с малки стъпки и напоително, възможно най-открито и с аргументи за всяка, макар и дребна грешка. Колкото и да е стоик Момчил подобно поведение трудно се издържа. Така, че Виолета действа много правилно, предвид на играта, възрастта си, житейския си опит. За разлика от Пеньо, си дава сметка, че тук не е казарма, където може да се командва, "заповядва". Гони ги по служба, какво си заявил, какво си постигнал. Къде не си спазил уговорките. И за повечето от нещата вероятно е права. Момчил точно защото е индивидуалист не умее много да взаимодейства засега с другите. Видя се и от инструкциите към Туньо.
И още нещо от коментарите тук, което не ми допадна- че Оряшкова не била красива, не като от моден журнал. Аз я харесвам много. Вярвам, че няма грозни жени. Ако някой стилист се заеме професионално с грим, облекло и прическа - с тези сини очи много може да се постигне. Искрено желая тази добра жена да си намери партньор.
И последно за отшелниците, или изгубените, или там както са ги нарекли. Страхотно се бориха снощи децата. Браво! и пак Браво!  Това с байрака не е много българско- ние се възхищаваме от реални неща като софра, а не от знаци на единение като байраци. още повече те не са племе- а индивидуалности, чийто интереси може и да се преплитат понякога, но са там за да отстранят някой друг от същата група, за да станат част от играта. Така, че какъв байрак? Оксиморони някакви. Не знам защо някой снощи написа, че Румен е идеот. Може би защото целуна Дени по главата и се прегърнаха. Друг пък направо написа, че не им е чиста работата. Ами не- всички тези след 2000г. са доста чисти души, като Калоян, като Радостин, като Мудева, като Дени...да не изреждам всички. Ако сте спортисти разбирате и адреналина, и прегръдките и целувките. Хубава вечер!

# 1 629
Зависи какво разбираме по "шоу". Ако целта е непрестанно скандали и интриги, за мен това не е шоу.
Тактиката на Вили е безумна. Тя много лесно може да накара почти всички - без Мартин - да се съюзят срещу нея. Има начини да се въздейства, но не трябва да влиза в конфронтация. Радостина го показа начина - чрез манипулация, а не чрез злоба. По този начин Вили сама си реже клона, влязат ли във втори етап омешат ли се племената, враговете ѝ ще станат мнозинство и бързо ще я отсвирят.

Към Туньо нямаше "инструкци", захапа го пред пет човека. Пъзела не е наредил окей, ама тя пък искаше да го реди от средата, а те се редят от края. Варелите кой ги нареди зле - Виолета. И Туньо не е цвета, ама тя пък хич.

# 1 630
Ето,лелята си показа цвета,както и голяма част от племето,пък после съм била защитавала и съжалявала Туньо.Чак в дълбоката конспирация влезнаха от ден-2,саботажи ги тресат./Написах и че ще има проблем Виолета с всеки мъж ,който не е на нейното мнение,Вальо например/

# 1 631
Аз много не повярвах на Виолета -- наперена, наконтена, поддържана дама с пари -- че го кара без да има "официална" половинка, но като я гледам и слушам, започвам да си мисля, че не е излъгала.

# 1 632
  • Буркина Фасо
В името на шоуто съм много за Виолета. Наистина се е консултирала с психолози и специалисти по групова динамика.
майко мила ... и таквиз ли са се навъдили ???
с една мотика психиката ще им се възстанови. а пък с една нива за копане ще станат специалисти по динамика без да харчат грешни пари за учение.

# 1 633
  • София
Не мисля, че епизодите в събота ще допринесат нещо за сезона, не съм фен на риалити формати, които се излъчват цяла седмица, намирам го за натоварващо.

# 1 634
В името на шоуто съм много за Виолета. Наистина се е консултирала с психолози и специалисти по групова динамика.
майко мила ... и таквиз ли са се навъдили ???
с една мотика психиката ще им се възстанови. а пък с една нива за копане ще станат специалисти по динамика без да харчат грешни пари за учение.

Пеньо вярва в това. Аз съм за науката.

Общи условия

Активация на акаунт