💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 023
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 800
  • Брюксел / София
Момчил изглежда мн свястно момче, освен че е силен играч. Туньо няма шанс срещу Момчил.

# 1 801
  • Някъде в Матрицата
Аз обаче не разбирам, какво му е уникално силното на Туньо? Нещо не го видях това по време на двете битки в които участва.
От двамата - Момчил ми е по-"уникално силен".

# 1 802
Тези пък направо игра за финал са им дали Smile

# 1 803
Момчил ми изглежда свестен, но се води по акъла на Вальо. На Дунев наистина му пада нивото. Сега вече се стресира и че иска да го сменят като капитан. Но пък предложението на Вальо бе....нямам думи. Да предлага на капитана да го сменят.

# 1 804
Това онези, "по-високи" от Братоев варели ли са?

# 1 805
Май имаше още едно племе този сезон, помните ли го? Sweat Smile
При Загубените изгубени явно няма нищо интересно!

# 1 806
  • Варна

Сега са на лов за джанки. Де да ги дирят камерите из леса. Smiley

Стискам палци за Момчил. Simple Smile

# 1 807
  • София
Валентин, съжалявам, ама ми е пълен въздух под налягане. Някакви странни опити за разсъждения и съответно предложения, не е кой знае какъв играч, сега пък "лакътят" му отекъл и ще си ходи. Уплаши ли се, що...

# 1 808
Някво искат да го играят благородни и подкрепяме се нищо, че не взаимно се дразним и зад вратите - я, сега кажи, ама той дали вярно е направил това...

# 1 809
  • София
Забелязвам в синхроните на Румен Радев и на Момчил, че им е трудно са говорят пред камера, както и да гледат в нея, а очевидно са главни действащи лица в доста ситуации и продукцията се нуждае от техните синхрони. Вероятно това е и една от причините в "обобщаващите" синхрони, свързани с ежедневието на участниците и отношенията в племената, да чуваме някои участници, много повече от други. Моят любимец Гого също имаше този проблем, макар и не в такава степен.

# 1 810
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
В този епизод нямат време за тях от махленски разправии и клюкарене. А и там няма много за гледане - направиха си един грешно проектиран навес и стоят под него, овесили носове. Аз лично съм на мнение, че дъщерята на Валентин няма да издържи още дълго там и може да си тръгне доброволно. Баща й както започва да изглежда, май също няма да се задържи дълго в играта.

# 1 811
Лелее, то тая игра до среднощ ще я играят Flushed
Според мен ТунЮ си отива днес.

Частта от червените примати ме дразнят. Simple Smile

Амазонките да не са ги пратили на увеселителен парк или на СПА процедури, нищо няма за тях днес Simple Smile Онези забравените пък съвссем са в неизвестност.

# 1 812
Да влиза на Радо брат му сега. Да стане интересно при червените. И плуване да има, за всички от отбора 😉
Защо на Радо ?!
Не трябва ли първо човек от тяхното племе да изгори ?
Мисля, че не трябва да изгори никой за да влезе някой от изгубените. Те ще гонят. И в случая имах предвид дано влезе скоро, не сега точно 😊

# 1 813
Старейшините трябва да са номинирани за Златни малинки. Всички до един.
Без Момчил.
Той дали е обелил две приказки....освен за времето. Joy
Ами, той няма да я спечели. Сори.Simple Smile

# 1 814
Този човек знае ли какво е оток? то при оток целият му лакет щеше да е син. А Момчил го пита в дборо здраве ли си? - да, супер.

Общи условия

Активация на акаунт